Първоначално публикуван от vladi333
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КАЛАШНИК
Свий
X
-
С теб да, но още не съм се виждал с е100 надявам се това да стане скоро.Първоначално публикуван от GADПОЗНАВАШ!!! Мен и е100..!!!!
А в интерес на истината не знаех че сте от там!
Коментар
-
Здрасти колега,като си обиколил толкова магазини,никой ли не ти предложи оптика сьс страничен монтаж Направо си купи за драгунов.Има си подсветка,открити корекций-вьртят се на рька(няма нужда от отвертки като на тьпия Бушнел),сенник,маншон и най-важното-тьрпи на всичко.А пьк за височината,просто премести лястовичата опашка по-надолу.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Този варянт е съвсем неодачен за Калашника защото той по принцип си му е стойката отстрани, и ако се сложи странична не е удобно за прикладване заради бузата. И това е пробвано !Първоначално публикуван от targaЗдрасти колега,като си обиколил толкова магазини,никой ли не ти предложи оптика сьс страничен монтаж Направо си купи за драгунов.Има си подсветка,открити корекций-вьртят се на рька(няма нужда от отвертки като на тьпия Бушнел),сенник,маншон и най-важното-тьрпи на всичко.А пьк за височината,просто премести лястовичата опашка по-надолу.
А аз не съм обикалял толкова за оптики, колкото за гума отзад защото както казах вече ми е малко къс...
Коментар
-
Евалла колега!!! Не се бъзикам, Бушнела наистина е тъп с тия скрити корекции! Имам една оптика, руска от Втората световна, виждал си ги по филмите, увеличава само 3 пъти, но корекции се правят за секунда, щото са отвън. Само дето предната леща е много надраскана и прави много бликове. Ако някой познава оптик който може да я шлифова, ще черпя!!!Първоначално публикуван от targaЗдрасти колега,като си обиколил толкова магазини,никой ли не ти предложи оптика сьс страничен монтаж Направо си купи за драгунов.Има си подсветка,открити корекций-вьртят се на рька(няма нужда от отвертки като на тьпия Бушнел),сенник,маншон и най-важното-тьрпи на всичко.А пьк за височината,просто премести лястовичата опашка по-надолу.
Коментар
-
Абе, ти да не си взел "Лява" пушка?!!!Първоначално публикуван от vladi333Този варянт е съвсем неодачен за Калашника защото той по принцип си му е стойката отстрани, и ако се сложи странична не е удобно за прикладване заради бузата. И това е пробвано !Първоначално публикуван от targaЗдрасти колега,като си обиколил толкова магазини,никой ли не ти предложи оптика сьс страничен монтаж Направо си купи за драгунов.Има си подсветка,открити корекций-вьртят се на рька(няма нужда от отвертки като на тьпия Бушнел),сенник,маншон и най-важното-тьрпи на всичко.А пьк за височината,просто премести лястовичата опашка по-надолу.
А аз не съм обикалял толкова за оптики, колкото за гума отзад защото както казах вече ми е малко къс...
Коментар
-
ЕЕЕЕ ти пък чак толкова разбирам не съм блондинка !Първоначално публикуван от GADАбе, ти да не си взел "Лява" пушка?!!!
Ама нали стойката му е от ляво и пречи...
Коментар
-
Имам орех и ако трябва ще направим подложка на задтилъка до като намериш гумена. Ще я стържем през мм. до като ти пасне, така ще знаеш и колко см. гумена да търсиш!Първоначално публикуван от vladi333Този варянт е съвсем неодачен за Калашника защото той по принцип си му е стойката отстрани, и ако се сложи странична не е удобно за прикладване заради бузата. И това е пробвано !Първоначално публикуван от targaЗдрасти колега,като си обиколил толкова магазини,никой ли не ти предложи оптика сьс страничен монтаж Направо си купи за драгунов.Има си подсветка,открити корекций-вьртят се на рька(няма нужда от отвертки като на тьпия Бушнел),сенник,маншон и най-важното-тьрпи на всичко.А пьк за височината,просто премести лястовичата опашка по-надолу.
Коментар
-
За кои ъгли питаш нещо те разбрах ?Първоначално публикуван от GADКак са ъглите, или е абсолютно прав?! На снимките ми се вижда прав!
Има буза на приклада ако това питаш и е от ляво
Коментар
-
За тия, левите и десните!Първоначално публикуван от vladi333За кои ъгли питаш нещо те разбрах ?Първоначално публикуван от GADКак са ъглите, или е абсолютно прав?! На снимките ми се вижда прав!
Има буза на приклада ако това питаш и е от ляво
По оста на мерната линия- ляв и десен. По оста в профил- пистолетен, полупистолетен и прав приклад. По оста по която гледаш задтилъка в анфас- примерно 11 часа, или 13 часа(десен и ляв).
За бузите- имам четири!!!
Коментар
-
Утре ще провера и ще ти кажа !Първоначално публикуван от GADЗа тия, левите и десните!
По оста на мерната линия- ляв и десен. По оста в профил- пистолетен, полупистолетен и прав приклад. По оста по която гледаш задтилъка в анфас- примерно 11 часа, или 13 часа(десен и ляв).
За бузите- имам четири!!!
Коментар
-
Влади,всеки човек си е по своему уникален и не можеш да очакваш
че оръжейните заводи ще правят пушка за всеки.Аз като си взема
оръжие първата ми работа е да си направя приклада удобен за мен.
Така и с Арсенала.Както при теб ми възникна проблема с оптиката
а и оригиналния не ме кефи.Ореховото трупче,инструмента и първо
мислене после работа.В момента приклада става и със и без оптика.
Отката значително намаля и ми е удобен като стара ръкавица.За
оптиката на СВД наистина е дуракоустойчива,но е и дуракоизпълнена.
Не бях срещал отдавна толкова дърводелско изпълнение
Но
ако си решил да вземаш такава,търси произведена преди 89 г.Имам
чувството че сега ги правят по някакви ТКЗС-таВерно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Кьсия приклад не е проблем за механичния мерник.Тьпото е че ляст. опашка е в задния край на кутията.Вземи си пушката,вьрви в магазина, прикладвай и накарай някой да дьржи оптиката в предния край на затворната кутия.Ще видиш че и дьлжината на приклада е добре и скулата има кьде да легне.За драгун. оптиката ще споря.Само изглеждат грозно.Корекционните винтове са 6ходова резба,ако ти говори нещо.Наистина няма мьрдане.Кьсия приклад ще ти саздава ядове само ако ще стреляж повечето време легнал.Тогава наистина ще береж ядове.Иначе наистина е по-добре да свикнеш на механичен мерник.Ако нямаш изградени навици на механичен,като погледнеш мишената отблизо и като видиш как мерния знак се разхожда от единия до другия край ще запечеш професионално.А и дебел гумен задтильк допьлнително влошава нещата.Ако ще го удьлжаваш,нека е дьрво.Най отзад лепни тьнка твьрда гума,колкото да не се хльзга по рамото ти.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Колега,ако искаш да ти е всичко точно и удобно можеш да ми пишеш на л.с. да те заведа в Съединение при бай Трифон,който ще ти извае приклад по тебе независимо колко си "крив".Прави ги от истински орех или за да ме разбереш по-точно от корена на ореха.Гаранция че ще го споменаваш и пред внуците си.Първоначално публикуван от vladi333И аз имам проблем малко ми е къс приклада та се чудя как да си го нагода за сега шанса ми е дърмоделец!Първоначално публикуван от GADВладка, аз съм точно обратното братче, врата ми е дълъг а рамото късо..!Няма да ти обяснявам колко приклада съм сменил на една най-обикновена успоредка, накрая станах спец и почнах сам да си ги дялкам до като си напасвам пушкалата.
Колкото до оптиките, не се набутвай, виждам че си си надвил на масрафа, но Хънтер ти предложи , а и аз ти предлагам, ще ти дам всички мои да ги пробваш, те и без туй си ръждясват в чекмеджетата, и тогава се хвърляй в дупката....Истинският ловец стреля със .....ВСИЧКО и ако му потрябва използва и други уреди...! Питай БАЛКАНДЖИЯТА от ИСКРЕЦ той да ти каже..?! Не го познавам лично,но като му чета постовете ми е ясен, чист......., гъбар!!
Аз бях решил да си сложа по-голяма гума но никъде немога да намеря?!?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар