Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КАЛАШНИК

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Сега ми е много напечено,но до края на седмицата ще го направим.
    Ще ти изпратя тел. на лс.Ти също можеш.
    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Я ме светнете къде падат класовете на точност между бойното и ловното...
      Държах едновременно боен Драгунов и ловен Тигр, все едно две близначета, ама едното от бял баща, другото от негър!
      Даже по-лошо - от китаец!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
        Я ме светнете къде падат класовете на точност между бойното и ловното...
        Държах едновременно боен Драгунов и ловен Тигр, все едно две близначета, ама едното от бял баща, другото от негър!
        Даже по-лошо - от китаец!
        СВД се произвежда в оръжейните заводи,Тигъра -незнайно къде.
        У нас точноста е в полза на ловното,изработката е по прецизна
        а излизат от един завод.Е,моята и още една си бяха поръчани
        специално но при прострелката на цялата пратка/9 бр./нямаше
        гореми отклонения.
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Е, по идея ловните като не-масово производство а един вид бутиково трябва да са по-точни.
          За мене сравняването на СВД с каквото и да било е странно. При все че е снайперска винтовка, заложеното в заданието производство може да е било и милион бройки. По щат тя е на въоръжение във всяко мотострелково отделение, в разчетите на противотанковите и малокалибрените зенитни оръдия, във всички групи на ВДВ, морската пехота, спецназовете на родовете войски, всички разузнавателни подразделения, МВР, гражданските служби за охрана на територии и природата ... Това е нещо като всяка циганка да има палто от норка и мерцедесче Смарт. Но е постигнато, наистина.

Коментар

Стига глупости,Калашников е най най-добър но за стрелба по-хора.Защо,защото човека и от един шамар може да умре.Колега виж колко пари можеш да прежалиш и пиши.

Коментар

Аз от доста време съм пред дилемата какво оръжие нарезно да си взема и съм се спрял на Сайга 308 тя е на базата на Калашников но с по голям патрон 7.62х51 или Натовското 308 Уинчестер. Мисля че за лов е по добре от обикновенния Калашников 7,62х39.
              Лошото че няма много внос на това оръжие прави го Ижовските заводи а го внася Пловдивска фирма.

Коментар

КАЛАШНИК !!!
                С ДЪЛГА ЦАФ ...
                И КОЛИМАТОР !!!
                Да живей куманизъма!

Коментар

Първоначално публикуван от edobg
                  Аз от доста време съм пред дилемата какво оръжие нарезно да си взема и съм се спрял на Сайга 308 тя е на базата на Калашников но с по голям патрон 7.62х51 или Натовското 308 Уинчестер. Мисля че за лов е по добре от обикновенния Калашников 7,62х39.
                  Лошото че няма много внос на това оръжие прави го Ижовските заводи а го внася Пловдивска фирма.
                  Тези същите са ми приятели и ако нещо ти трябва ми пиши точно какво.

Коментар

Знаеш ли фирмата?
                    Един познат ванся такива ,внасял е тигр и една самозаряда с газово бутало маи се казва Баикал ама не съм сигорен
                    те бая скъпо излизат маи
                    за тигр се продава за 4000 лв

Коментар

Сайгата не е ловно оръжие, с него не можеш да утрепеш никво животно което тича. Това е вече забраненото по закон охранително и средно дълго) Градска пушка, униформените хич не я обичат. Щото ги дават на качулките, пък те предпочитат да раздават шамари в детската градина. Или в старопиталищата, така е по-безопасно.

Коментар

Първоначално публикуван от borkozin
                        Знаеш ли фирмата?
                        Един познат ванся такива ,внасял е тигр и една самозаряда с газово бутало маи се казва Баикал ама не съм сигорен
                        те бая скъпо излизат маи
                        НВС КОМЕРС,намират се в Пловдив до площад Съединение и са представители на всичко Руско що се сетиш за стреляне.032 621901,ако нещо го нямат ще ти го намерят.Наскоро имаха някакви проблеми,но мисля,че се оправиха.

Коментар

Знаеш ли фирмата?
                          те бая скъпо излизат маи
                          Внася ги НВС-комерс Пловдив тел.032/621-901.Това е руснак,който наистина е официален представител и дистрибутор на ИЖ-евските заводи.
                          Карабина Байкал мисля че няма, това са пистолети.
                          Има Беркут 7.62х54 2200лв.
                          Барс 5.6х39 - 800лв.
                          Сайга са от 1000 до 1150лв.
                          Тигър около 4000лв.
                          Еднозарядни нарезни ИЖ 18МН-280-300лв.
                          ИЖ 18МН с допълнителни цеви за 12/70 гладко-427лв.
                          Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Вече съм горд собственик на : SLR 97 LUX (последният модел ловен калашник)
                            LZ1HKW
                            Реглаж на преден и заден мост
                            My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333
                              Вече съм горд собственик на : SLR 97 LUX (последният модел ловен калашник)
                              Я ни светни нещо за него! Впечтления, опит, снимки...

Коментар

[quote="e100"]
                                Това е руснак
                                Украино-молдовец и се казва.......! Ако отидете в Пловдив, във фирмения им магазин и той е там, с него става и пазарлък! Аре, че се разприказвах...!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X