От къде мога да си купя хубава руска оптика, знаете ли някой магазин ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КАЛАШНИК
Свий
X
-
-
В Пловдив има фирма вносител от Русия,мисля че беше НВС КОМЕРСако не се лъжа.Собственика е руснак и е представител на по-известните руски заводи.За съжаление не мога да ти помогна с адрес.Предполагам,че някой го знае.Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.
Коментар
-
Първоначално публикуван от e100Внася ги НВС-комерс Пловдив тел.032/621-901.Това е руснак,който наистина е официален представител и дистрибутор на ИЖ-евските заводи.Първоначално публикуван от borkozinЗнаеш ли фирмата?
Един познат ванся такива ,внасял е тигр и една самозаряда с газово бутало маи се казва Баикал ама не съм сигорен
те бая скъпо излизат маи
за тигр се продава за 4000 лв
Карабина Байкал мисля че няма, това са пистолети.
Има Беркут 7.62х54 2200лв.
Барс 5.6х39 - 800лв.
Сайга са от 1000 до 1150лв.
Тигър около 4000лв.
Еднозарядни нарезни ИЖ 18МН-280-300лв.
ИЖ 18МН с допълнителни цеви за 12/70 гладко-427лв.
Коментар
-
Влади,за разлика от повечето руски оръжия,понятието"хубаваПървоначално публикуван от vladi333От къде мога да си купя хубава руска оптика, знаете ли някой магазин ?
руска оптика"не съществува.С изключение на някои военни ка-
кто и прибори за нощно виждане,всичко друго е....абе маани
не ми се говори.А и един съвет от мен,даже мисля по-горе ти го
бяха дали също:Не бързай с оптиката.В гората е напълно безми
слена.Колко пъти ще ти се удаде да следиш животно дълго време.
Като почнеш да ходиш по резерватите на чакалото-тогава да.
Но при динамичен лов само пречи и най-големите пропуски стават
точно с оптиката.От опит
ти го казвам.А пък ако си толкова мераклия ела да ти дам да пробваш с оптика как е.Имам тук някакви
събират прах даже са с монтажа.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Виж сега, аз първо бях решлил бързомер,но после ме разубедиха и за това се насочих към оптика с варио примерно от 1 до 6 !Първоначално публикуван от derhunterВлади,за разлика от повечето руски оръжия,понятието"хубаваПървоначално публикуван от vladi333От къде мога да си купя хубава руска оптика, знаете ли някой магазин ?
руска оптика"не съществува.С изключение на някои военни ка-
кто и прибори за нощно виждане,всичко друго е....абе маани
не ми се говори.А и един съвет от мен,даже мисля по-горе ти го
бяха дали също:Не бързай с оптиката.В гората е напълно безми
слена.Колко пъти ще ти се удаде да следиш животно дълго време.
Като почнеш да ходиш по резерватите на чакалото-тогава да.
Но при динамичен лов само пречи и най-големите пропуски стават
точно с оптиката.От опит
ти го казвам.А пък ако си толкова мераклия ела да ти дам да пробваш с оптика как е.Имам тук някакви
събират прах даже са с монтажа.
Аз съм пробвал на 1 е като бързомер...
Коментар
-
Мале каква си врачка...Първоначално публикуван от GADВлади, слушай к'во ти говори Хънтер!!! Свикни с обикновенните прибори,а после си сложи и оптика като искаш, ако нещо ти се спре на 200-300 м..
Най-добре си купи и оптика и "бързомерец" и нощен прибор ,попробвай ги и им се порадвай и след това ги забрави в някое чекмедже!!!
Сега влизам и чета и
Днес си купих един бързомерец, и ще ти кажа защо.
Гледах оптики от 300 лв. до 4000 лв. това което установих е че е въпрос на изработка, но всички седят много високо на мойта пушка защото мерника на този модел е преместен назад, и трябва висока стойка. Която обаче не е удобна защото трябва да си държа главата като жираф и немога да приккладвам правилно. И като за последно ще ти кажа че днес пробвах поне 30 различни оптики !
Коментар
-
Владка, аз съм точно обратното братче, врата ми е дълъг а рамото късо..!Няма да ти обяснявам колко приклада съм сменил на една най-обикновена успоредка, накрая станах спец и почнах сам да си ги дялкам до като си напасвам пушкалата.Първоначално публикуван от vladi333Мале каква си врачка...Първоначално публикуван от GADВлади, слушай к'во ти говори Хънтер!!! Свикни с обикновенните прибори,а после си сложи и оптика като искаш, ако нещо ти се спре на 200-300 м..
Най-добре си купи и оптика и "бързомерец" и нощен прибор ,попробвай ги и им се порадвай и след това ги забрави в някое чекмедже!!!
Сега влизам и чета и
Днес си купих един бързомерец, и ще ти кажа защо.
Гледах оптики от 300 лв. до 4000 лв. това което установих е че е въпрос на изработка, но всички седят много високо на мойта пушка защото мерника на този модел е преместен назад, и трябва висока стойка. Която обаче не е удобна защото трябва да си държа главата като жираф и немога да приккладвам правилно. И като за последно ще ти кажа че днес пробвах поне 30 различни оптики !
А "бързомереца", брато е за "бавнострелец"
Колкото до оптиките, не се набутвай, виждам че си си надвил на масрафа, но Хънтер ти предложи , а и аз ти предлагам, ще ти дам всички мои да ги пробваш, те и без туй си ръждясват в чекмеджетата, и тогава се хвърляй в дупката....Истинският ловец стреля със .....ВСИЧКО и ако му потрябва използва и други уреди...! Питай БАЛКАНДЖИЯТА от ИСКРЕЦ той да ти каже..?! Не го познавам лично,но като му чета постовете ми е ясен, чист......., гъбар!!
Коментар
-
И аз имам проблем малко ми е къс приклада та се чудя как да си го нагода за сега шанса ми е дърмоделец!Първоначално публикуван от GADВладка, аз съм точно обратното братче, врата ми е дълъг а рамото късо..!Няма да ти обяснявам колко приклада съм сменил на една най-обикновена успоредка, накрая станах спец и почнах сам да си ги дялкам до като си напасвам пушкалата.
Колкото до оптиките, не се набутвай, виждам че си си надвил на масрафа, но Хънтер ти предложи , а и аз ти предлагам, ще ти дам всички мои да ги пробваш, те и без туй си ръждясват в чекмеджетата, и тогава се хвърляй в дупката....Истинският ловец стреля със .....ВСИЧКО и ако му потрябва използва и други уреди...! Питай БАЛКАНДЖИЯТА от ИСКРЕЦ той да ти каже..?! Не го познавам лично,но като му чета постовете ми е ясен, чист......., гъбар!!
Аз бях решил да си сложа по-голяма гума но никъде немога да намеря?!?
Коментар
-
ПРОСТО ТЪРСИ и не бързай, има всякакви!Първоначално публикуван от vladi333И аз имам проблем малко ми е къс приклада та се чудя как да си го нагода за сега шанса ми е дърмоделец!Първоначално публикуван от GADВладка, аз съм точно обратното братче, врата ми е дълъг а рамото късо..!Няма да ти обяснявам колко приклада съм сменил на една най-обикновена успоредка, накрая станах спец и почнах сам да си ги дялкам до като си напасвам пушкалата.
Аз бях решил да си сложа по-голяма гума но никъде немога да намеря?!?
Коментар
-
Ти знаеш ли някъде да има, защото аз съм питал в почти всички оръжейни магазини и няма и няма...Първоначално публикуван от GADПРОСТО ТЪРСИ и не бързай, има всякакви!
Коментар
-
Честно казано, нищо конкретно не знам, зщото съм минал този период, но имам приятел който има оръжейни магазини и ако му изровя телефона, ще го питам...,няма да забравя!Първоначално публикуван от vladi333Ти знаеш ли някъде да има, защото аз съм питал в почти всички оръжейни магазини и няма и няма...Първоначално публикуван от GADПРОСТО ТЪРСИ и не бързай, има всякакви!
Коментар
-
Благодеря ! как се казва защото и аз може да го познавам ???Първоначално публикуван от GADЧестно казано, нищо конкретно не знам, зщото съм минал този период, но имам приятел който има оръжейни магазини и ако му изровя телефона, ще го питам...,няма да забравя!
Коментар
-
Не го..., защото е в Пловдив, казва се Крум.Първоначално публикуван от vladi333Благодеря ! как се казва защото и аз може да го познавам ???Първоначално публикуван от GADЧестно казано, нищо конкретно не знам, зщото съм минал този период, но имам приятел който има оръжейни магазини и ако му изровя телефона, ще го питам...,няма да забравя!
Коментар
-
Аха от пловдив не познавам никой !Първоначално публикуван от GADНе го..., защото е в Пловдив, казва се Крум.Първоначално публикуван от vladi333Благодеря ! как се казва защото и аз може да го познавам ???Първоначално публикуван от GADЧестно казано, нищо конкретно не знам, зщото съм минал този период, но имам приятел който има оръжейни магазини и ако му изровя телефона, ще го питам...,няма да забравя!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар