Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Военните успехи на Русия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Военните успехи на Русия

Извините, умолкаю. Думал, вы меня понимаете, как и я вас.
    В резервации сидеть мне несподручно. Так что отныне буду нем аки рыба.
    Бира без ракия - парите на вятъра

Коментар

Кто на Россию нападет - тот сам и виноват.......потом пусть не плачет......

Hummer 1 - проложи свой путь...
      Самые лучшие автомобили делают в России.....но только они получаются с пушкой и на гусеничном ходу............
      http://forum-lines.ru/rez/ab77783.gif

Коментар

Да не, понимаеш, после 90-ого, русского убрали из школы, хотя преподавали всегда. Вот ребятам бывает трудно. Теперь потихоньку возвращается, но потерянное поколение есть факт.

Коментар

Это ,кстати, тоже большая тема для разговора...
          ...и это неуспех и для России, и для Болгарии...
          диф сеуянин със самоует - www.rif4x4.bg

Коментар

Да. 20 лет уже только на это потеря. Потеряем еще как минимум 20.
            Бе някой просто да вземе да преведе, пет поста са. Не мога да седя пред компютъра. Не мога да седя изобщо, кръста ме изяде.

Коментар

да ежели написать што думаю, хто и обидится. Инженер, пожалуста пиши ешо интересно ведь, да и хде хочется. ежели хто спец. попросит перевод будет. да и не обижайса.
              - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
              - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                Бе някой просто да вземе да преведе, пет поста са. Не мога да седя пред компютъра. Не мога да седя изобщо, кръста ме изяде.
                какво да преведем и на какъв език, все пак не е много коректно да пишем на бг. в подфорума за чужденци

Коментар

На български преведи, за наште дечурлига. В руските оръжейни форуми, с по няколко милиона потребители, общоразрешените от правилата езици са руски, украински, български и сръбски. Пиши на какъвто искаш - не се приема за чужд. Ако не разбереш веднага някоя дума - питаш. Никой не ти го връзва за кусур, казват ти я. Сякаш не си дочул в шума. Останалите са в гетото за чужденци.
                  Ако ние въведем визи - просто ще станем за смях.

Коментар

Да мы уже во форуме про форинерс находимся. Ты же сам понимаеш, ежели что "а вы нигеров почему трах....те " да и всякие ЖБР* лезут там, куда им и нечего сказать.
                    Последно редактирано от deyan_h; 14-11-08, 02:31. Причина: * ЖБР - Жлоб Большой Рогатый = хам

Коментар

Шоп мне пусто было, я шо, спермотоксикоз? Нигера трахать ...
                      Не пристало как то православному в грех ...
                      Зоосад - познавательных целей ради токмо, и не для удовлетворения низких желаний, ты учти!
                      А, да, сетих се. Не виждам проблем оръжейните теми да вървят и на двата езика. Толкова повече, че наставленията за всичко работещо което имаме, все едно са преведени от руски. Обикновено лошо, с русизми и където не трябва. Когато съм ядосан - също ги използвам. За гавра с опонента, обикновено. Но улесняват разбирането в критична ситуация. Понякога.

Коментар

Вярно че някой е преместил темата в раздела за чужденци...
                        Пишете в кой раздел беше и я връщам.

А иначе - няма лошо да се учи руски чрез такива практически упражнения, но на места жаргонът ми е сложен.
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

то не про тебя било. волний перевод с болгарскому "а вие шо биете негрите" Да и кстати средньй болхар НИКОГДА по русскому даже и близко не изъяснялся. Пример : в городе В.Търново '8ичегото год русский гражданин перед горсоветом :
                          -Как пройти к "ЦАРЕВЕЦ"
                          абориген какой то (не я):
                          -?????
                          русс: - Царевец? (руками)
                          аббориг. : - (махая) идите направо бе, не панимайш, направо.
                          Тва добре, обаче паднах, когато въпросният "русс" на първата пряка сви към Стара Загора

Коментар

Айде сега грубости ...
                            Плава си из безкрайния Световен океан параход. Отстрани гейзери, грохот, морето се издува, излита във въздуха и цопва обратно гигантско черно нещо. Атомна подводница, чудо голямо.
                            Люка се отваря, семафор на кораба "Къде сме??" Ясно, предупреждават че нещо, смирено започват "Норд 15, 23,03..." От лодката свирепо: "Къде сме бе?" Тия пак "Вест ..." Лодката: "Бе не се е...й, ти с ръка покажи къде е натам!!!"

Коментар

лошото е, че горното съм го видял наистина в годините, когато всички знаеха руски. Сега с англ. е същото. Имах мейл от бивша шефка, който беше

Коментар

Благодаря, братцы, за поддержку. Возвращаюсь в эфир.
                                Итак, Стефан, повторяю свои ответы.
                                Будь любезен, переведи их для не понимающих по-русски.

Ответ:
                                1. Я говорю о переговорном устройстве на броне, которым может воспользоваться ЛЮБОЙ боец. Даже из чужого подразделения.
                                2. А я говорю не о бое, а об ожидании соприкосновения с противником, у которого сейчас "длинные руки".
                                Если стоять в засаде несколько часов? По-любому двигатель придется завести. А если в этот момент из-за холма хеликоптер тепловизором "зырит"?
                                Бира без ракия - парите на вятъра

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X