Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бивш полицай уби криминално проявен мъж в Бургас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бивш полицай уби криминално проявен мъж в Бургас

Сега покажи закона, който разрешава стрелба по човек нарушил "свещенна и неприкосновенна собственност" и ако го откриеш, значи си пораснал!

Коментар

А трябва да се приеме такъв закон!Боклуците/рецидивисти/ на свобода ще намалеят значително.Превишаването на неизбежната самоотбрана ми прилича на несъобразената скорост.По-добре да ме съдят ,а не да ми лепят некролозите по стълбовете.
      Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
      Grand 3.1TD
      0898 620 306 Стоян

Коментар

М, да... Принципът за голямата и малката риба в действие - Връховният съд го оправда за убийството и няма да има наказание, но остава паричното обезщетение.

Коментар

Интересно. А обезщетението за какво е?

Коментар

За "Бог да прОсти".

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Интересно. А обезщетението за какво е?
              Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
              За "Бог да прОсти".
              Щур купон и на мен ми отпадна акта за стрелбата по "зетко мили", ама не ми връщат оръжието, щот' имало прокурорски проверки, и досъдебни производства, и нам' кво' си още
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                Щур купон и на мен ми отпадна акта за стрелбата по "зетко мили", ама не ми връщат оръжието, щот' имало прокурорски проверки, и досъдебни производства, и нам' кво' си още
                На теб са ти го прибрали за неотстрелян вреден дивеч
                О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                  На теб са ти го прибрали за неотстрелян вреден дивеч
                  От кога мършата е дивеч?
                  https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

http://www.vks.bg/vks_p10_127.htm

Коментар

Много се смях като четах решението. Все се нядявах, че не сме толкова зле ама съм се лъгал много.
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Същевременно, за него ситуацията е била безизходна, нападат го двама много едри и значително по-млади мъже, от един момент нататък първият е пред него в изправено положение с палка, вторият, някъде около него с нож, и двамата- с експликирана вече жажда за смъртоносна разправа. Това е довело до объркване и дезориентиране на Л., който отдавна вече не практикува специалните си умения в “бойна”обстановка.
                        Както е казал поетът - "ноу комент"... Учудвам се, че подобни изречения са сътворени от магистрати в решение на дело в най-висшата инстанция.

Коментар

Оставям правната аргументация без коментар!Стилистиката на въпросното решение е уникална.Ако беше написана от кандидат студент щеше да влезе в раздела "бисери".Тъжно...

Коментар

На мен ми стана ясно едно: За нашите съдии, единственият случай, когато самоотбраната е "неизбежна" , е този, при който тя вече не може да помогне на защитаващия се да запази живота си. Т.е. трябвало е да чака с пръст на спусъка и когато ножът го прободе в гърдите или шията, да натисне спусъка. Трагедия.

Коментар

Мда.
                              А мене не ме е страх от пияните хулигани на улицата, ако и да съм стар и болен. Страх ме е, че после ще ме съди такава пародия на интелект.
                              С някого ония дни говорехме за миналото, и някой разправяше за глупостта, и примитивния разум на соцбезвремието. Тъй-тъй. Добре че дойдоха нови времена, та настъпи гороломна интелигентност.
                              Няма да търся граната, да не се шашкат нерегистрираните читатели. Ама ако някой знае къде да намеря ампула цианкалий, та да съм сигурен че след като защитя живота и достойнството си, няма да попадна жив в ръцете на тая мелница ...

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:fall.jpg
Прегледи:1
Размер:70.8 КБ
ID:5315837

Пратиха ми преди наколко дни това. Не го знам колко е истина, но е във вестника. За нечетящите английски-Местната отрепка тръгва да краде от magazin. Снимат го на камерата, охраната го притиска, той вади нож и тръгва да бяга от магазина. Вънка няколко морски пехотинци събират дарения играчки за децата. Опитват се да го спрат и отрепката наръгва с нож единия пехотинец. Линейките прибират двама души в болницата, наръгания и отрепката. Отрепката бил с
                                -2 счупени ръце,
                                -едно счупено коляно,
                                -един счупен крак,
                                -счупена челюст,
                                -счупен нос,
                                -съмнения за счупени ребра и доста синини, прорезни рани, натъртвания.
                                Полицията установява, че отрепката се е самонаранил след падане от бордюра след като е наранил пехотинеца. Това са написали и в полицейския доклад.

Звучи добре, дано е вярно. Има и имена и данни...

И да не е вярно, е така трябва да се постъпва. Защо отрепките имат повече права от нормалните хора?
                                Последно редактирано от NIKSD; 05-11-11, 04:31.
                                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X