Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WW3 - Трета Световна Война

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хе, хе... "Идиокрация" би трябвало да спада към класическите филми...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Имам проС въпроС

https://btvnovinite.bg/svetut/kalas-...koalicija.html

Върховната представителка на ЕС по външната политика и сигурността Кая Калас заяви на среща на Съвета за сигурност на ООН в Ню Йорк, че ситуацията в Ормузкия проток е ясен аргумент в полза на "силна международна коалиция за морска безопасност", предаде Ройтерс.

Тя не посочи конкретно какво ще прави подобна коалиция, но добави, че ЕС отхвърля всякакъв ангажимент, който би ограничил “свободното и безопасно плаване през протока в съответствие с международното право”.

Източник: https://btvnovinite.bg/svetut/kalas-...nsrc=clipboard

☝️Някой някаква идея има ли какво ще прави коалицията?
      А и още един въпрос който е много проС - какво става ако Иран опердаши кораб там под носа на коалицията? Че ще сме им сърдити е ясно,аз питам за нещо повече от Пък аз няма си играя с теб …..

По международно морско право Иран няма как да затваря протока,да напада кой ли не или да се качва на кой да е кораб както и да цуца мангизи от преминаващите, справка предната страница.

Някой някаква идея колкото и странна да е?
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

• stefsab
        stefsab коментира
        Редактиране на коментар
        Те политиците извън ЕС не я вземат на сериозно, ти й се връзваш

По едни карти, танкерния маршрут през Ормузкия проток преминава по малко през териториални води на Иран, Оман. Там е местното право.

Американците колко лодки гръмнаха в Мексиканския залив, според международното морско право?

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Не е,писано е вече защо не е.

А ние гръмнахме колкото трябва

А бензина да става колко ще,на мен лично не ми е много през шланга пък и бензин тук има,не е като да си го купуваме много
        Последно редактирано от BENZBOSS; Днес, 15:13.

• Urko
        Urko коментира
        Редактиране на коментар
        stefsab #452.4: кака ми Кая не само извън ЕСсср, ами никъде не я взимат на сериозно. Сламен човек на конци.

• Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена ©

Коментар

• Най-гейския рапър се мъчи да запали най-ватенките (толкова е пошло, че умерените ватници ще се разграничат).

Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

• kartechar
          kartechar коментира
          Редактиране на коментар
          Умерените ватници ви обраха лайката и то благодарение на https://www.youtube.com/watch?v=z5-TTpLM0cc
          А най-ватенките ще ви я дооберат! Абе, ще напишеш ли нещо в духа на тоз форумЪт освен логореите в стил "Путин е виновен" и "копейките ни заплашват (с ебЪн)
          А, май имаше нещо в подфорум "продавам"?
          Последно редактирано от kartechar; Днес, 22:49.

• Илхам Алиев показа как се преговаря с Путин
        https://offnews.bg/sviat/rusia-sklon...he-864992.html

Показно за Тръмп, как се прави

руските правоохранителни органи в Екатеринбург арестуваха група лица от Азербайджан, . Двама от заподозрените загинаха при задържането.

Баку демонстративно и брутално бяха задържани и арестувани осем руснаци, На съдебното заседание за определяне на мярка за неотклонение някои от тях се явиха с синини по лицата
        Азербайджан затвори „Руския дом“ в Баку, като обвини неговите служители в шпионаж, арестувани бяха директорът и главният редактор на изданието „Sputnik Азербайджан“ (част от държавната медийна група „МИА „Россия сегодня““).

На 9 октомври 2025 г. Путин и Алиев се срещнаха в Душанбе,Тогава руският президент за първи път потвърди, че до азербайджанския самолет са избухнали ракети от системата за противовъздушна отбрана, и поднесе извинения на Алиев.
        Путин обясни на президента на Азербайджан, че е получил тази информация едва „вчера“,
        В отговор Алиев благодари на Путин за това, че той държи разследването на причините за катастрофата

10 дни след срещата на Алиев и Путин в Баку от ареста бяха освободени изпълнителният директор на „Sputnik Азербайджан“ Игор Картавих, а след това и главният редактор Евгений Белоусов.

Можело с добро а
        Последно редактирано от trav; Днес, 22:48.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 1 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
        X