Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WW3 - Трета Световна Война

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение

...Украйна е "държава 404"

Хахахахаа е това ми "направи деня"
    Не го бях чувал въпреки, че фит-вам доста добре на това, което си нахвърлял като профил
    Враг усраине

Коментар

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      🙄 Че това отколе е червена нишка, тропосваща тоз форумЪт? Повтаря се на хиляди-хиляди-безчет места, вкл. и по-горе в тази тема.

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Мненето ми за усрайната е в подписа, за сапунерките много преди да има изобщо подпис.
      Конкретният лаф ме изкефи и беше нов за мен

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Кой какво е "дал" на света и кой какво представлява в момента са 2 различни работи. Те и руснаците са "дали" на света Менделеев и Чайковски например, ама в момента са морална, икономическа, ценностна и каквато друга се сетиш дупка.
    Спарки, с ръка на сърцето кажи за последните 10 години колко време си прекарал извън София област и колко часа си вложил за да се информираш каква е реално ситуацията извън София област?

Колко стотин часа видеота изгледа снимани в последните няколко години и колко десетки книги прочете по темата за ситуацията в Иран?

Аз, знам отговора и без да ми потвърждаваш - замисли се тогава колко голяма е дупката в твоята "реалност" където ти на бялото казваш черно без дори да си имаш и бегъл поглед върху ситуацията.

Моите семейни зъболекари са иранци, познавам ги от 15тина години, имам приятели иранци съученици на децата, имам колеги иранци. Имам приятели българи ходили много пъти в Иран, тук във форума има хора описали Иран.

Реална случка от днес във влака, влизат група момиченца около 18-20 години, супер добре облечени, красиви, възпитани, добре изглеждащи и ми направи впечатление, че говорят на арабски...

Седнаха зад мен и се заслушах какво говорят. Веднага щом се напълни влака, смениха на английски език. Една баба се приближи до нас с един тежък куфар, едното момиченце веднага скокна - Да ви помогна госпожо, с тежкия багаж?

Оказа се, две са иранки другите са арабки, но от солидарност всички говореха на арабски(официален език в Иран е фарси, но почти всеки там знае арабски, а многохора и добър английски), а после от възпитание говореха на английски във влака.

Говореха си нормални момичешки неща, за дискотеки, за сватби, за клюки, за родителите си, но ми направи впечатление възпитанието и външния вид.

Работих предимно със Саудитци около година, няма такава сган, имат супер образовани и интелигентни хора но това са предимно млади учили в Европа, останалото + старата генерация са изроди и смятат всички несаудитци за унтерменшен и се държат подобаващо.

Имах опита да уча с доста ОАЕ и Бахрейнци, отново млади, добре образовани и интелигентни - само наполовина по-гнусни от саудитците, отново смятат и се държат с останалите като с унтерменшен.

Около година работа с Йордан, същото като Бахрейн, робовладелци и прозиониски подлоги както саудитците и околните арабели.

За незапознатите с детайлите ходили само до Дубай всичко е цветя и рози, но реалноста е, че 90% от работната ръка са НЕместни, тоест приказния лукс и уют свършва с мола и ресторанта, всичко останало е на нивото на Северна Корея.

Самия факт, че някой сравнява Иран с коя да е арабска държава в региона, не говори добре за неговата информираност.

Въпреки изолацията и санкциите вече десетилетия, Иран е нещо, което арабелите не могат и на половина да достигнат като цел в които и да е позитивни насоки - образование, възпитание, култура, поведение, здравно състояние на обществото и т.н.

Неуместно е да се сравнява икономическо, финансово и индустриалсно състояние защото освен Куба и Иран много малко други места на планетата са под такава обсада и санкции вече десетилетия.

П.П.

Чак сега видях Спарки какви неща си изписал за Иран, то са убийства на протестиращи, то са трепане на иномислещи и друговерци...

В Иран се намира НАЙ-ГОЛЯМАТА регионална еврейска диаспора извън исрахел, така е е от векове и не смятат да се местят в посока окупирана Палестина, познай защо!

В демократичен ЮК за последните година и нещо има почти 10 000 арестувани и много вече осъдени за писания в Интернет против зиониските територия на окупирана Палестина, в Русия за подобни неща арестуваните са под 500 при популацация два пъти ЮК.

В демократична Германия и свободна Франция нямаш право да споменаваш определени думи инак арест, съд и пандела, в Северна Корея дори не биха си позволили такова отношение към народа си.

В САЩ около 1% от населението е в затвора и около 3% от популацията е влизала в затвора в рамките на една година, супер демократични статистики и пример за подражание!
    Последно редактирано от BatGeorgeone; Вчера, 19:56.
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Аз пък познавам едни българи които грам акъл нямат та по логиката с рибките ……….👳🏼‍♀️още мааааалко остава да се съглася в демокрацията царяща в Иран или там каквото някои БУДНИ умове я наричат
      Последно редактирано от BENZBOSS; Вчера, 20:07.

• Страна, в която бесят хора по площадите, не ми я хвалѝ. Ся, че много от тук пишещите мечтаят КМБ да се превърне в такава, а защо не и вместо бесилки да гледаме набити на кол ами ако им се сбъднат мечтите, верват ли си, че нема да ги сполети съдбата на бай Перилай?
    Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

• kartechar
      kartechar коментира
      Редактиране на коментар
      Е па преди нЕма 82-83 гОдин единомислещите с дядото на А. Й. гордо разнасяха такива на кол по села и паланки, че нЕкои и детски! Та такава страна за хвалба ли е?

• blackfirefly
      blackfirefly коментира
      Редактиране на коментар
      По едни не много далечни времена КМБ си е била баш такава страна. И да, в днешно време има хора, които си мечтаят пак да бъде така!

• bat_vanko
      bat_vanko коментира
      Редактиране на коментар
      Те силно желаят да стане такава отново, за да могат да си мълчат в панелките като всички останали. Да не смеят гък да кажат навън, ама в къщи да могат да си раздават правосъдие, кеф ти на децата, кеф ти на жената, но това не от агресия, ами защото ги обичат и трябва да ги възпитат сурово!!!
      А на вън е разрешено само да викаш УРА носейки плаката на гошо тръбата, докато те вали радиоактивен дъжд от Чернобил… (кемтрейлса му е дерта сега, а той имунизиран от 86-та)

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Страна, в която бесят хора по площадите, не ми я хвалѝ. Ся, че много от тук пишещите мечтаят КМБ да се превърне в такава,?[/URL]
    Ако това се случи - България рязко ще дръпне напред!!
    Ние не сме бедна страна ами ограбена.
    Ако има обесен политик на площада България ще просперира!
    Ако има крадец обесен на площада - ами крадците рязко ще намалеят - като видят какво се случва!

Бесенето е справедливо и честно. Защото то е наказание за определено тежко престъпление!
    И е демократично - като не искаш да те бесят - просто бъде честен!
    Това е!

Коментар

• bat_vanko
      bat_vanko коментира
      Редактиране на коментар
      На това дередже е точно защото има обесени (гръмнати в тила на полето) много политици, офицери, преподаватели, инженери, артисти и т.н.
      Това което пишеш че желаеш в мамковината е правено вече и ти си резултата!

• mishomishev
      mishomishev коментира
      Редактиране на коментар
      " пишеш че желаеш в мамковината е правено вече и ти си резултата!"

Убягва ти най главното ! Бесенето(убиването) трябва да бъде справедливо. Тоест законите да са справедливи и ти НАИСТИНА да си ги нарушил.
      Демокрацията се състои в това че ти имаш избор : да ги престъпиш или не.. избора е твой!

Не си учил достатъчно - погледни закона и неговата основа...още от римското право!
      Всичко се основава на наказания нали? Наказания за това наказания за онова...и смъртно наказание.
      Или викаш гниенето доживотно в затвора е по хуманно??
      А каква е основна цел на наказанието? Там в закона го пише- освен че трябва да има възмедие ОСТАНАЛАТА част от обществото трябва да знае (желателно е и да види) че наказание има.
      Тоест има възпитателна и превантивна цел.
      А сега защо имаме политици крадци? Ми щото няма наказани нали? Колко пъти ги хващаха? И ??? Продължават - защото знаят че са безнаказани.
      А сега си помисли за тяхните колеги които не крадат! Ами като видят че няма обесени на площада - ми и те ще крадат бе!
      p.s
      Не го извъртяй на политическа основа това са елементарни неща. С теб ни дели един вагон книги

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Малииии,по-лека с бесенето,че ще ни затворят темата и отиде и война и чудо,необесени ще си останем

• Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      🤠🤠🤠🤠🤠

Разстрел не става ли,това с бесенето много трудоемко ми се вижда пък и е Иран примерно си ги стреля демократично по улиците еле па тия нарушили справедливия закон според справедливите с пушка в ръка.

Активност за темата

Свий

Тук са 13 потребители онлайн. 2 потребители и 11 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
X