Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WW3 - Трета Световна Война

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• BENZ, остави ги испанците. С Персия и близката мах'ла, к'во правите?
    There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
    No wahalla.

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      👳🏼‍♂️🔨🤠

Как какво,каквото трябва,пак ще се играе на Мюсулмани и Каубои както казват тук

• Тук играта е в центъра,или ше ги бием с много или ще се наложат такси през протока наложени по преценка на 🐫,вие я броите загубена тая война за нас и почвате с таксите,ние наваксваме за 6 месеца избомбеното,Иран минус сума и ракетки,Израел доволни,а Соца в Испания с едно на ум……..ма това е мекия вариант и не залагам на него
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Американците не дават,спрели им жицата

И дильра му не е виновен,това от акъла,закърмен на криво
      Последно редактирано от BENZBOSS; Днес, 08:20.

• mishomishev
      mishomishev коментира
      Редактиране на коментар
      Забравих ли нещо? Малко ли е? Кажи друго какво 🤣

Абе ти наистина ли си бавноразвиващ?! Не можеш да схванеш ли какво очакваме от теб?
      За трети път:
      Интересува ни КАКВО НАИСТИНА СЕ СЛУЧВА ИЛИ ГОВОРИ В САЩ. това което е по трудно достъпно по медиите или е по трудно да се намери. Защото ние сме в България а ти си в САЩ.. При нас се говори едно а при вас друго...
      Твоята ценност излиза оттам че ти можеш да кажеш как е при вас.
      Примерно: по силната половина от администрацията е против иранската война. Там са онези Кент, Ванс, онези силни сенатори и още още...на практика се очертава много много мощна съпротива срещу Тръмп.
      Толкова сериозна че говорят за импийчмънт за прекратяване на мандата на Тръмп и подобни. Тази по силна половина - оборва най най големия коз на Тръмп - че бил голям красив и независим президент.
      Оказа се че бил зависим - едни израелци са го подвели, командват, и са решили вместо него.Или имат сериозно влияние...
      Във вашите "американски" групи - се говори че атаката срещу Тръмп ще бъде следващата седмица, веднага щом се появи на терен, там при вас - щото сега Тръмп обикаля..
      Твърди се че тази атака ще бъде подкрепена много сериозно, не само от американски сенатори, ами от половината ООН, защото там на някво си закрито заседание се обсъждало ядрен удар срещу Техеран.
      И това го научихме щото някъв си дипломат се шокирал, хвърлил оставка и казал: израелците и американците желаят ядрен удар.
      Самия факт че се обсъжда такова нещо е достатъчно смущаващ.
      Излиза че сега целия свят(или половината свят+половината американци) трябва да спрат Тръмп да не стигне до края!
      Или да спрат израелците - които командват Тръмп (според умните американци)
      Разбираш ли Биг Босе??
      Това може да е партенка и да не е вярно - НО ТОВА ПРАВЯТ В САЩ...
      И ти трябва да ни кажеш - ВЯРНО ЛИ Е ТАКА ЛИ Е НЕ Е ЛИ ТАКА... Какво друго ...или да си осведомен...

А не да ми говориш : ама тия са камилари, ония са каубои, ама каубоите са по добри от камиларите...ама нашите самолети имали нам си какво ама пишките ни биле по големи ама тия пушки стреляли повече и всякви хлапашки глупости..

Като видя тия писаници: какво да си помисля?

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Каквото искаш си мисли,аз не съм ти психиатър да те успокоявам с писаници каквито може и да ти харесат. Да беше казьл поне кой сценарий те влече,да знам кое те приспива

Искал……интересувал се………очаквали……...🥴🤣🤣🤣чети ВЕСТИ,нали там те влече,там е истината,няма ти преча да се развиваш
      Последно редактирано от BENZBOSS; Днес, 17:57.

• Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
    Аз само не разбрах, кои са добрите, кои са лошите. Да знам за кои да викам.
    След толкова изписани страници, имаш ли някаква яснота?
    В миналото ще остане, каквито сме били...

Коментар

• drukman
      drukman коментира
      Редактиране на коментар
      Яснота? Каква "яснота", бе. Изгасиха даже фенерчето в края на тунела.
      Не е ясно кой колко ще прибере.
      Ясно е само кой ще плаща.

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Кой е ясно,колко и в какво е въпроса,а и как………ще го избистрят ма без бой няма да стане,то ако ставаше да е станало вече

• Първоначално публикуван от Emilppp Преглед на мнение

След толкова изписани страници, имаш ли някаква яснота?
    Аз нямам. Европейския Бок, америчкия или Аллах....
    Мими черпи бомбонче.
    Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение
      ...

И понеже искам да съм правоверен, са на кой Бок да се молим- на европейския ли, на америчкия ли?
      Ти на "бок" ли се молиш?

(bok (Tr) = лайно (Бг)

ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

• Urko
        Urko коментира
        Редактиране на коментар
        На козел се моля. Bock- козел / на немски.

• А добро утро

Мохамад Галибаф - кой е,какво ръководи и каква роля може и ще изиграе в тая война ……

Е така,да подържаме темата жива🥴
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

• Мищо , в чисто аналитичен смисъл, гледам статистиката за напредъка на могучая в Украина от началото на годината. Обаче педполагам данните са еднострани и манипулирани. От чисто любопитсво, дай руската гледна точка, какво спускат. Как се вика спортна статистика на полувремето

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Да ги оправи не винаги значи пари,може любов да търсят,мъжка

• mishomishev
          mishomishev коментира
          Редактиране на коментар
          Към Спарки !
          Ти ли не разбираш или се правиш на луд?! Написано е много ясно - ти ли пак не си разбрал?
          Нямам никакви претенции колко точно ще работи чиновника.
          Моите претенции са че ЧИНОВНИЦИТЕ НИ УБИВАТ...
          Толкова са много като брой и са толкова нагли че просто не можем да дишаме от тях.
          Това са ми претенциите. Пак да повторя или пак не си разбрал?
          не можем да работим нормално от глупостите на чиновниците...
          Толкова е зле работата че буквално ни задушават - бюрокрацията е толкова голяма че убива всичко.
          Сега към тази бюрокрация и наглост която описах по горе - прибави и краденето на чиновника...
          Има чиновници които ЖИВЕЯТ за краденето. Например БАБХ - които съсипват животновъди фермери и прочие. Примерно АПИ - които като отидат на работа -сутринта на оперативката почват да се състезават кой колко рушвет ще вземе! Точно както го казвам - скучно им е на работа и си организират състезание помежду си кой колко рушвет ще издои. Това е спорт за тях.
          Чиновника бива безобиден паразит, ама може да бъде и нагъл крадлив паразит - който буквално те убива защото е овластен.
          "trav" e от вторите.
          Аз го хващам като ми бърка в джоба - той ми вика : Ааа не гледай какво правя дай да коментираме Путин който е лош...
          Бе какво ме интересува Русия Сащ Иран или Патагония - мен ме интересува тук НА МЯСТО какво става...
          Пак ли не разбра?
          Не мога да го казвам по ясно и прекратявам тази тема - защото трябва да спазвам добрия тон.

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Успокой се бре,ще ти протече памперса

• ,,,,,
        Only after the last tree has been cut down,
        Only after the last river has been poisoned,
        Only after the last fish has been caught,
        Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

• По въпроса с руснаците и бачкането им- вчера се върнах от един остров, по рбота бях, с тия лодки… В магазина за скъпи вина, пълно с руснаци. Яхтите в залива, и те… За Родину се пие френско винце на припек на западната част на острова, да им вее лекичко вятъра перчемите. И тия управляват държавата си, и има индивиди да им се връзват на тъпотиите.
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

• NIKSD
            NIKSD коментира
            Редактиране на коментар
            Те, че голяма част акат в дупки, е абсолютно вярно. Ама нали от някъде трябва да дойдат $ за френските вина. Ако ония имат свестен кенеф, тия ще цоцат обикновената шльокавица. Не върви някак си да си зарежеш рахатлъка за на някой кенефа.

• blackfirefly
            blackfirefly коментира
            Редактиране на коментар
            Щото в БГ и не само, има много украинци, които не са си зарязали рахатлъка, та затова си помислих, че може да са били такива. ..

• Danika
            Danika коментира
            Редактиране на коментар
            Как ги позна, че са руснаци? Тук е пълно с украинци и почти всички говорят на чист руски език. Казвам "почти", защото има доста бесарабските българи, но те говорят макар и с акцент, но на архаичен български език.

• Някой наясно ли е защо Надето мълчи като комунист след аварията в Чернобил, при положение, че Иран е изпратил нота за американските самолети още на 18 март!?!
          Only after the last tree has been cut down,
          Only after the last river has been poisoned,
          Only after the last fish has been caught,
          Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            Кое сега? Питам ако знаеш от кой е тая нота или щом е от Иран то всяваме паника и това си е без значение кой и като какъв я е пратил…….та пак - от кой е и колко е официална тая нота знае ли се?

Нали търсиш причина защо мълчи? Е давам ти клечка да се хванеш за нея………или няма как да е така?

И последните не воюват сами с Иран,Българите сме им съюзници нали? Или не?

• blackfirefly
            blackfirefly коментира
            Редактиране на коментар
            Интересно ми е ако подобна нота беше получена от Русия, дали пак щеше да се неглижира така!?!

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            А сигурно с любов ше писнат някои,но нали се изкара Джуджо,че не е добре 10 годишен договор да подписваме с Украйна? Директно право куме в Очи

• Първоначално публикуван от Urko
          Испания затвори въздушното си пространство за самолети, свързани с военните действия на САЩ и Израел.
          Италия е отказала на САЩ достъп до военната база „Сигонела“
          Германците и те дават дърво и не ебават старото.
          Сякаш всички в Европа тайничко са се наговорили и подкрепят женобиячите и козоебците?!?

Оказва се за пореден път, че не било компютри ами било компоти и не сме ние виновни, че сме се заблудили и повярвали на обещанията - пропаганда и лъжи се леят на талази и дявола е заровен в ситния шрифт, ще обясня:

1. Официално тия по-горе отказват да участват във военни действия, отказват базите им и въздушното пространство да се ползват за военни действия АКО самолетите са натоварени с бомби и са на път да атакуват.

2. Ако обаче самолетите са БЕЗ бомбите си спират и за ремонти и пре/дозареждане на всички европейски бази БЕЗ ограничения, включая и в Испания, тоест реално пак европа участва на 75% във войната срещу Иран. България и Румъния също активно и редовно участват уж само за дозареждане и за паркинг.

3. Ако самолет на нато излъчи сигнал за бедствие и поиска кацане или достъп през въздушното пространство с код за "имърждънси", отново всички ограничения падат и реално всички бази се ползват дори и натоварени с оръжия и на път за атака, но това не се смята защото това нещо друго, не е като онова нещо, защото има код имърджънси, или поне за малко го има този код.
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            Идеално,биеш код и си правиш каквото искаш 🤣

• sparkybg коментира
          Днес, 17:05
          Светулке, точно работата е последното нещо, дето ме държи в София, по простата причина че мога да я върша и от Мачу Пикчу.. Тоест няма нужда да си търся работа в провинцията, щото вече съм я намерил.
          Смяташ ли че като стругарофрезист, плочкажия, механик, програмист на ЦПУ, CAD проектант, електротехник и прочие нещица няма да си намеря рябота в "провинцията"? Пробвай пак. А нито съм вундеркинд, нито изпъквам с някакви физически възможности.
          Би ли пробвал? И колко би издържал? Ама в истинската "провинция" - Кубрат, Исперих.... За Странджа няма да питам.
          С едни чисти 600-700 евро на месец?
          Последно редактирано от Emilppp; Днес, 22:08.
          В миналото ще остане, каквито сме били...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 11 потребители онлайн. 7 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
          X