BENZ, остави ги испанците. С Персия и близката мах'ла, к'во правите?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
WW3 - Трета Световна Война
Свий
X
-
-
Тук играта е в центъра,или ше ги бием с много или ще се наложат такси през протока наложени по преценка на 🐫,вие я броите загубена тая война за нас и почвате с таксите,ние наваксваме за 6 месеца избомбеното,Иран минус сума и ракетки,Израел доволни,а Соца в Испания с едно на ум……..ма това е мекия вариант и не залагам на негоTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Забравих ли нещо? Малко ли е? Кажи друго какво 🤣
Абе ти наистина ли си бавноразвиващ?! Не можеш да схванеш ли какво очакваме от теб?
За трети път:
Интересува ни КАКВО НАИСТИНА СЕ СЛУЧВА ИЛИ ГОВОРИ В САЩ. това което е по трудно достъпно по медиите или е по трудно да се намери. Защото ние сме в България а ти си в САЩ.. При нас се говори едно а при вас друго...
Твоята ценност излиза оттам че ти можеш да кажеш как е при вас.
Примерно: по силната половина от администрацията е против иранската война. Там са онези Кент, Ванс, онези силни сенатори и още още...на практика се очертава много много мощна съпротива срещу Тръмп.
Толкова сериозна че говорят за импийчмънт за прекратяване на мандата на Тръмп и подобни. Тази по силна половина - оборва най най големия коз на Тръмп - че бил голям красив и независим президент.
Оказа се че бил зависим - едни израелци са го подвели, командват, и са решили вместо него.Или имат сериозно влияние...
Във вашите "американски" групи - се говори че атаката срещу Тръмп ще бъде следващата седмица, веднага щом се появи на терен, там при вас - щото сега Тръмп обикаля..
Твърди се че тази атака ще бъде подкрепена много сериозно, не само от американски сенатори, ами от половината ООН, защото там на някво си закрито заседание се обсъждало ядрен удар срещу Техеран.
И това го научихме щото някъв си дипломат се шокирал, хвърлил оставка и казал: израелците и американците желаят ядрен удар.
Самия факт че се обсъжда такова нещо е достатъчно смущаващ.
Излиза че сега целия свят(или половината свят+половината американци) трябва да спрат Тръмп да не стигне до края!
Или да спрат израелците - които командват Тръмп (според умните американци)
Разбираш ли Биг Босе??
Това може да е партенка и да не е вярно - НО ТОВА ПРАВЯТ В САЩ...
И ти трябва да ни кажеш - ВЯРНО ЛИ Е ТАКА ЛИ Е НЕ Е ЛИ ТАКА... Какво друго ...или да си осведомен...
А не да ми говориш : ама тия са камилари, ония са каубои, ама каубоите са по добри от камиларите...ама нашите самолети имали нам си какво ама пишките ни биле по големи ама тия пушки стреляли повече и всякви хлапашки глупости..
Като видя тия писаници: какво да си помисля?
-
След толкова изписани страници, имаш ли някаква яснота?Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеАз само не разбрах, кои са добрите, кои са лошите. Да знам за кои да викам.
В миналото ще остане, каквито сме били...
Коментар
-
Аз нямам. Европейския Бок, америчкия или Аллах....Първоначално публикуван от Emilppp Преглед на мнение
След толкова изписани страници, имаш ли някаква яснота?
Мими черпи бомбонче.Спрете Земята, искам да сляза!
Коментар
-
Ти на "бок" ли се молиш?Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение...
И понеже искам да съм правоверен, са на кой Бок да се молим- на европейския ли, на америчкия ли?
(bok (Tr) = лайно (Бг)
ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
- 1 like
Коментар
-
Мищо , в чисто аналитичен смисъл, гледам статистиката за напредъка на могучая в Украина от началото на годината. Обаче педполагам данните са еднострани и манипулирани. От чисто любопитсво, дай руската гледна точка, какво спускат. Как се вика спортна статистика на полувремето
Коментар
-
Куц им интернета и не пускат много,слаба реклама
Мани майтапа ми спират износа на бензин та и ония дето каза,че били Бензиностанция с ракети ……..не е прав,ако и ракетите са им колко бензина ……..с мед да ги намажешПоследно редактирано от BENZBOSS; Днес, 08:22.
-
В чисто аналитичен смисъл не искам да влизам в разговор с корумпирани държавни чиновници или калинки - защото по този начин ги легимитирам.
В една нормална правова държава - тия чиновници трябва да са в затвора а не да водим разговор с тях кое е нормално.
Нормално е чиновника да работи за народа за работниците и бизнеса а не срещу тях.
Нормална практика е когато чиновника стане нетърпим - да се случи непалския сценарий...
Да влезем със сопите в БАБХ АПИ КЗП и сума ти още и бой по тях...И тогава България ще тръгне напред!
Най обичам когато чиновника ми обяснява как Путин бил най големия ми враг докато ме краде!!
-
Активност за темата
Свий
Тук са 7 потребители онлайн. 1 потребители и 6 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар