Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жените в армиите по света

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Жените в армиите по света

Първоначално публикуван от Tiger Преглед на мнение
    А ти в същото поделение ли си, та да си сигурен, че участниците са били наказани?
    Сори, че ви разочаровам, но с беглите ми познания по фотография и обработка на снимки, мога почти на 100% да заявя, че това е фотоколаж.
    Снимката е от поделението в Горна Баня и дамата служи в щабната рота на поделението.Направена е с телефон и я има в телефоните на всички в тази бригада .При мен пристигна относително късно, защото от година не служа там.Прехвърли ми я бивш колега.Така че е автентична кактo и заповедта за наказание.Ако някой си е поиграл да направи фотомонтаж- браво на него,резултат има.Но дамата я познавам визуално като колега, реален персонаж е.Виж за другите подробности от снимката не мога да кажа същото-за съжаление не ги познавам толкова отблизо.......но си ги бива
    Последно редактирано от Keltis; 11-02-08, 05:28.
    Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
      Протестирам! Това е саботаж, снижаващ бойната готовност и духа на БА! Виновните да се издирят и накажат.
      Да се проведат допълнителни, полеви занятия в местност с розови насаждения. Келтис да поеме вината- червено, бяло и розе, плюс три големи водки непоряд! Артелчика да осигури подходящите мезета.
      Горното да се сведе до знание на личния състав на н-ското поделение и да се докладва тук за изпълнението на горната заповед.
      Край на връзката.
      И извънредни занятия по ФП- щафета 5 по 100 с препятсвия(Шопска или Овчарска салата)....
      Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение

"Проверката в първа рота приключена. Личният състав е налице с изключение на 10 неразположени и 65 в отпуск по майчинство".

Жени, обичам ви... Останете си жени.
        От 5 годишния ми контакт с кадрови войници от женски пол си извадих извода, че армейските поделения са невероятен санаториум за дами с нередовна менструация.Само след 2 месеца сужба става редовна, много редовна, честа и после заплашително честа.Появява се преди всяко занятие по ФП или Строева подготовка.По едно време се бях притеснил силно за дамите от моя взвод, че ще хванат анемия
        Има и мъжки момичета-имахме една с 3 мисии, беше видяла как служат дамите от САЩ, Холандия и Англия.Тя самата казваше на останалите матрони- .....милички, защо не съм аз сержант да ви врътна една строева, че тогава да Ви чуя какво ще мрънкате за сексуален тормоз.
        Проблема с дамите според мен ще се реши със създаването на подразделения изцяло от дами.От ротния(ротната ) до последния редник.Мисля че там духа на кавалерството няма да пречи на работата.
        И ако може ротната да е кинат и 50 с плосък задник и малък бюст, е тога ва ще видят какво е дребен комплексиран началник.

Коментар

@keltis, стигнал си по емпиричен път до

много философския и верен извод, че с жени могат да се оправят само други жени. Допускам, че могат и дресьори на котки.

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
            @keltis, стигнал си по емпиричен път до

много философския и верен извод, че с жени могат да се оправят само други жени. Допускам, че могат и дресьори на котки.
            Ти да си виждала дресьор на котки - мъж?

Коментар

Да. Преди време, по телевизията. Беше шотландец.

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                Да. Преди време, по телевизията. Беше шотландец.
                Там, с полите, е различно. Може опашатите твари да са го объркали с жена му.

Коментар

Дедо Боже е създал мъжа и жената за точно определени неща.Всичко останало е от Сатаната .Жени и мъже заедно войници абе вия чувате ли се виждате ли се на кой свет сте СРАМОТА
                  К мирной жизни не пригоден.
                  Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                  ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Прав си. И аз не съм защитник на тезата, че жените трябва да се правят на мъже, за да се себедоказват. Има си доста други начини, а и сфери на влияние.

Коментар

• До: Жените в армиите по света

Бе не сте прави за мястото на жените в армията...Ситуация:На първа линия на атаката само мацки...Вражеския солдат изпада в дилема:Дали да похабя матряла с картечницата или да свалям коланя...В резултат на което цялата вражеска първа линия по ,,бели гащи'' и тук се включват наЩИ
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Е, ти се размечта.

Коментар

Мое лично мнение- някой войски си имат действащи жени военни, ама ние си нямаме армия като хората та какво искаме от жените в нея. Не че мястото на жената не е отредено от Господ- "С корем до печката и мокри дърва", ама защо пък да не "повдигат" бойния дух- лошо няма.

Коментар

Защо жените не трябва да са войници?Защото са по важни за оцеляване на племето от мъжете.Примерно оцелели след войната 100 жени и един мъж.Ще се поизмъчи човекът но племето ще се възтанови.А ако оцелеят 100 мъже и една жена КРАЙ
                            К мирной жизни не пригоден.
                            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Не се бях смял отдавна така... Сега по същество - жените са били част от античните армии по света, когато доспехите и оръжията са били доста по-тежки и трудни за ползване! Например в Япония повечето феодални кланове са ползвали жени за стрелци! В Азия номадските племена са имали предимно лека конница в която понякога са допускали и жени! Някои от по-специализираните войскови части - например охраната на важни персони и тези за защита на периметър със специално значение са били от жени. Като цяло - жените са с по-лека конструкция и не са направени да бъдат бити и осакатявани. Повечето са по-гъвкави и всички имат девет пъти по-висок праг на търпимост към болка от мъжете. И все пак - нещо в мен се обръща при идеята да гледам как убиват жени - може пък и това да е предимство за противника.
                              Последно редактирано от господин никой; 02-06-08, 13:31. Причина: typo...

Коментар

Хубавици.Мястото им обаче не е там.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X