Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жените в армиите по света

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Жените в армиите по света

Ако сравним резултатите във ВСИЧКИ спортове, ще видим, че жените могат да се сравняват с мъжете само в спортната стрелба ( и художествената гимнастика). Относно доброто планиране от страна на жените- в световния елит по шахмат има само една жена, която е малко вероятно да стане шампион.
    Така че аз виждам жените в армията само като снайперистки. В книгата на Потапов: " Исскуство снайпера" пише, че жените имат по-подходяща физика за снайперисти ( по отпуснати мускули, което е важно за прецизен изстрел ),по издръжливи са на студ и глад, и се отнасят по-творчески към маскировката( имат отношение към процеса все едно се гримират и контят ). Освен това са и по-наблюдателни и обръщат внимание и на най-дребните детайли( това го знае всеки женен мъж).
    За жени подходящи за танкистки заради дребния ръст-забравете! Тази професия изисква голяма физическа сила и психическа устойчивост. Тежко е!- казвам го от личен опит.
    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Във връзка с окомплектовката на кадровите военнослужещи от женски пол отдел "Логистика " на ГЩ разработва нова модел на автомат "Калашников".За мъжете в армията продължава да се ползва автомата със сгъваем приклад, а за жените в армията се разработва нов , със сгъваема цев
      Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Само не разбрах кво точно ще планират в щабовете. Тилът? Там си има нормативи, и всичко е ясно. Оперативните отдели? Разузнавателните? Свързочните? Това е чисто бойна работа, и всеки който не е тръгнал от първия ден в новобранската рота, няма никакво място там. Или ще изхвърлим хората, които знаят и последният чарк на машината Армия, и ще турим там някоя кукла по критерият "Ама тя е много хитра"?
        Абсурд някъв. Всичката такава хитрост стига само за интриги и гнусни отношения между хората от едната страна. С такива приятели и врагове не ти трябват. Една такава ........... с панталони, и с ташаци да е, докарва до недееспособност цяло съединение. Даже без жени. А с истински жени не ми се и мисли.
        Последно редактирано от Венцислав Петров; 09-02-08, 08:16.

Коментар

Хахахаха...
          Стефане, Keltis, ще ме убиете, бре хора... Кротко си пия кафето, подръпвам си цигарката, чета си из форума и стигам до тази тема... Задавих се от смях... Текат ми сълзите през смях и кашлица...
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Поне да я бяха метнали в някой частен раздел, където достъп до нея за четене да имат само мъжете. А то така - ще развия комплекс за малоценност. Чета и мисля, чета и мисля, по едно време спирам да мисля и ето ти осенение свише - ставаме само за леглото и за кухнята.

Коментар

Парашутистите са страшно оръжие. Убива и разрушава всичко. Само идиот може да ги използва срещу свои.
              На всички които не са минали през всичкото това, а се оказват някъде на командни и щабни длъжности им казват парашутисти. Войската е като народът - безмилостна и безпогрешна. И прякорите които лепи са винаги верни.
              А военната хитрост и женското лукавство нямат нищо общо. За да си грамотен тактик, или талантлив оперативник, трябва първо да знаеш. Нормативите и уставите ще прочетеш. А кога, как и кои части могат да свършат нещо, пък кои не, може само да видиш. Тогава ще знаеш. Отвънка не се вижда нищо. Трябва сам да си го правил и живял.
              Затова и колкото по-нагоре, толкова по-няма жени, въпреки всички безумия на феминистките. Почнеш ли да слушаш жени - става например Ливан. Израел се изтегли от там под натиска на стратегическата мъдрост на шайка преди всичко безотговорни феминистки. Заради което фундаменталистите избиха една трета от християните, и стана каквото стана. Последиците са завинаги.
              А по тая логика мъжете трябва да се надуят че ги изкарват само трактористи и самосвали, да?

Коментар

Здравейте на всички.От 5год. служа със жени ,в най -добрия танков батальон в БА (не ,че останаха много танкови батальони ,но ние сме най-добре подготвените).Много мога да разказвам ,но няма смисъл ,има и мъжки момичета но повечето не стават за бойни поделения.Всяка си знае правата прекрасно и се възползва в максимална степен от тях,но не така стоят нещата със задълженията.Според мен в армията жените имат място като писарки т.е. оператор на еим и др.такива длъжности по щабовете.Но не и на терена.

Коментар

Първоначално публикуван от efreytora Преглед на мнение
                  Здравейте на всички.От 5год. служа със жени ,в най -добрия танков батальон в БА (не ,че останаха много танкови батальони ,но ние сме най-добре подготвените).Много мога да разказвам ,но няма смисъл ,има и мъжки момичета но повечето не стават за бойни поделения.Всяка си знае правата прекрасно и се възползва в максимална степен от тях,но не така стоят нещата със задълженията.Според мен в армията жените имат място като писарки т.е. оператор на еим и др.такива длъжности по щабовете.Но не и на терена.
                  Като нестават за бой,за друго барем стават ли?
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

За другото си има други места.
                    Коя година беше, изхвърлиха половината курсантки от Долна Митрополия. Не че нещо, ами грубо вдигнали цените.
                    Бизнес армиите са като теляците в женската баня. Онанизъм за подрастващи.

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                      Като нестават за бой,за друго барем стават ли?
                      Те ако са харни при нас ли ще дойдат

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                        Хахахаха...
                        Стефане, Keltis, ще ме убиете, бре хора... Кротко си пия кафето, подръпвам си цигарката, чета си из форума и стигам до тази тема... Задавих се от смях... Текат ми сълзите през смях и кашлица...
                        Ама за тоя виц, дето веднъж ми хрумна съвсем спонатнно и после го разнасяха по цялата бригада, стоях изпънат на червеното килимче .Отнесох си наказанието като стой та гледай.......скочиха всичките беловласи полковници , подполковници та и майори.Нали щерките , снахите и по-малдите от любовниците им бяха кадрови войнички при нас.
                        Казвам по-младите любовници, защото по-възрастните дами бяха в секретна,явна,вещева и други такива служби извън строя.
                        Даже срещу вица възстанаха и капитаните и старши лейтенантите дето междувременно се бяха оженили за някоя кадрова войничка.
                        Абе възникна си проблем от професионално-битов характер -прибира се някое капитанско семейство към къщи и жената(кадрова редничка) мълчи упорито.Съпруга -капитан вече силно притеснен, отправя към нея все по нежен и въпросителен поглед.Ужасен от перспективата за поредната изпълнена с напрежение вечер в къщи мозъкът му панически търси отговор на въпроса -защо е в лошо настроение?!Тъкмо ми беше разрешила да си купя светещи пръскалки за Голф 2-то ми.Пак ли оня пе..ал ротния и я е карал да ходи на ФП или са я писали наряд по Коледа ?!
                        Значи така.... за нас автомати със сгъваема цев!? просъсква полковинката в камуфлирана униформа.Така се бъзика оня пе..ал сержант еди - кой си.
                        С право си отнесох наказанието и си навлякох всеобщата омраза на женките в униформа и роднините им.
                        Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Между другото тук показвам една снимка:
                          1. върху която няма претенции за авторски права
                          2. вече беше публикувана в интернет.
                          3. участниците бяха наказани ( а според устава на БА за едно нарушение не могат да се налагат две наказания)

Хубава мацка, хубав балкон искам да съм на мястото на макарената............

П.П.Ако знаете командира и на бригада какви къчове е хвърлял
                          Прикачени файлове

Коментар

Много е готина! Що са ги наказали?
                            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                              Много е готина! Що са ги наказали?
                              Оня снимания умник-Митьо Дъвката щял да получи инсулт, когато му пратили линк към снимката в Интернет на електронната му поща.
                              Взел да предъвква и да плюе като болна кранта.
                              Това разбира се е за пред хората и разните там трибуквени служби
                              Ако му ги покаже на четири очи......друга ще е работата
                              Гледаш ли горе с какъв дяволит поглед я гледа
                              Мацето пак си служи, какво ще и направят.Бюста си е неин и ако иска ще си го показва.

Коментар

Пък аз си помислих, че нещо има проблем със сутиена - не е камуфлажен!
                                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X