Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жените в армиите по света

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Жените в армиите по света

Че то има различни камуфлажи според терена. Този е за вечерни мисии сред розови насъждения. Със сигурност е от казанлъшките поделения.

Коментар

А бе, да се таковам у древната развалина, аз съм изостанал много.
      Колко време е сега по норматив, след тревогата за да си изреже маникюра?
      Ебати кордебалета.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
        Пък аз си помислих, че нещо има проблем със сутиена - не е камуфлажен!
        ха ха ха ха х а
        надявам се да се добера до заповедта за наказание( все пак копие от нея се връчва на наказаните) кой знае какъв общовойскови бисер с европейски уклон и препратки към героичната история на БА ще е.
        Предпологам са я наказали за ходене не по форма.Прекалено много разкопчани копчета на ризата а е позволено само 1 - горното.
        Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

За маникюра не знам, обаче с пръста на спусъка се притесних, че са й дали заповед, която не може да изпълни, в духа на 41ва.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
            А бе, да се таковам у древната развалина, аз съм изостанал много.
            Колко време е сега по норматив, след тревогата за да си изреже маникюра?
            Ебати кордебалета.
            Ако е в цвят каки - не се реже!!
            Акое с ноктопластика - не участва в тревогата!!
            Ако е с ноктопластика и е застрахована в Армеец(TIM)-се праща на преподготовка на Чералица!!
            След упешна преподготовка на Чералица заминава за Рамщайн, като съпруга на американски офицер!!

Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
              За маникюра не знам, обаче с пръста на спусъка се притесних, че са й дали заповед, която не може да изпълни, в духа на 41ва.
              И моите притеснения се разсеяха като разбрах , че не била заплашена от съкращения нито преди фотосесията нито след.
              Явно пищова само загатва духа на 41-ва.

Коментар

К`ва 41-ва бе! Тоя, дето и седи в гръб - да ти прилича на НКВДеец?
                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                  К`ва 41-ва бе! Тоя, дето и седи в гръб - да ти прилича на НКВДеец?
                  Това е персонаж от настоящето на нашата армия-похотлив кадрови войник

Коментар

Ми, те НКВДейците имат всякакви въплащения. На мен Енох Йегуда ми мяза на обущар, а Лаврентий пък ми мяза на счетоводител от рудодобивно предприятие.

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
                      Това е персонаж от настоящето на нашата армия-похотлив кадрови войник
                      Ми, те НКВДейците имат всякакви въплащения. На мен Енох Йегуда ми мяза на обущар, а Лаврентий пък ми мяза на счетоводител от рудодобивно предприятие.

То това не е "приличане", ми си е живата истина. Има в шайката и един непрокопсал семинарист!
                      Обаче: "похотлив" - "Лаврентий", си асоциация на място!

Коментар

Не визирах цялата шайка, барабар с главатаря, ами само народните комисари от НКВДто.

Това как да е, обаче щом се разбрахме, че няма причини да "излезе с достойнство" от неразрешима ситуация, значи пръстът е на спусъка за драматичен ефект... в онзи смисъл.

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
                          Между другото тук показвам една снимка:
                          ......
                          А ти в същото поделение ли си, та да си сигурен, че участниците са били наказани?
                          Сори, че ви разочаровам, но с беглите ми познания по фотография и обработка на снимки, мога почти на 100% да заявя, че това е фотоколаж.
                          Няма начин при една като цяло размазаната снимка, сутиенът да има толкова ясен и черен ръб. Да не говорим за драстичната разлика в цвета на кожата по различните части на тялото. Да добавим и рязката хоризонтална линия под шията.

За мен това си е чисто и просто фотоколаж.
                          П.П.
                          Да не говорим, че както е застанала главата, поне единия мускул на врата би се откроил малко.

И понеже се появиха съмнения в моята компетентност (все пак съм само любител), се обърнах за експертна оценка от професионалист, който само с такива неща работи.
                          Ето какво каза:

„Виж снимка 2 - в дясно как се е получила една граница, където се е опитал да направи преливката. Освен това стрелките в лявата част на шията показват абсолютно грешна от анатомична гледна точка ситуация.
                          Оригиналът на снимката е гледал напред и затова жилите на врата не са изпъкнали, а тази глава гледа под ъгъл спрямо торса и би трябвало десния мускул на шията да е изпъкнал, а тук той не е.
                          Да не говорим, че най-очевидното е тенът на тази мацка - по принцип човек има по тъмен тен на лицето, отколкото на тялото, при нормални обстоятелства (разбираемо е защо), а на тази циците й имат по голям загар от лицето й...
                          Освен, ако не се е пекла по монокини, с кърпа метната върху лицето си.
                          Има и други по-технически доказателства, като например различната пикселизация поради компресията на главата и тялото - то, ако имаш фотошоп да я zoom-неш ще откриеш безброй дефекти.
                          Просто ти като погледнеш циците (които вероятно са от друга снимка, различна от униформата) става ясно, че са намазани с доста фон дьо тен - виж как там кожата е някак мека и матова, докато по лицето гледай как грима липсва и скулите, носа и челото, лъщят от светлината.
                          Пък и коя би си сложила мазила само на циците, които са под дрехите...
                          Ако снимката не беше компресирана в JPG, разликата би била очевадна, макар че и сега е достатъчна.
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от Tiger; 10-02-08, 16:03.

Коментар

Е какво сега, ти не си никакъв патриот! Тамън се кефехме на готините български войнички и ти разби всичко на пух и прах.
                            Няма пък - искам си вечерната мисия, сред розови насаждения!

Коментар

Протестирам! Това е саботаж, снижаващ бойната готовност и духа на БА! Виновните да се издирят и накажат.
                              Да се проведат допълнителни, полеви занятия в местност с розови насаждения. Келтис да поеме вината- червено, бяло и розе, плюс три големи водки непоряд! Артелчика да осигури подходящите мезета.
                              Горното да се сведе до знание на личния състав на н-ското поделение и да се докладва тук за изпълнението на горната заповед.
                              Край на връзката.
                              There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                              No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от efreytora Преглед на мнение
                                Здравейте на всички.От 5год. служа със жени ,в най -добрия танков батальон в БА (не ,че останаха много танкови батальони ,но ние сме най-добре подготвените).Много мога да разказвам ,но няма смисъл ,има и мъжки момичета но повечето не стават за бойни поделения.Всяка си знае правата прекрасно и се възползва в максимална степен от тях,но не така стоят нещата със задълженията.Според мен в армията жените имат място като писарки т.е. оператор на еим и др.такива длъжности по щабовете.Но не и на терена.
                                Първоначално публикуван от efreytora Преглед на мнение
                                Те ако са харни при нас ли ще дойдат
                                Ние може да си теоретизираме колкото си искаме, според мен колегата най-добре знае.
                                Нямам нищо против това дамите да работят мъжки професии - щом ги влече. Но критериите в такъв случай трябва да са равни. В което дълбоко се съмнявам.
                                Имам доста наблюдения от друга, предимно "мъжка" сфера. Определено е добре да си жена в колектив от мъже. Така сме научени - кавалерстваме. А и началниците винаги са склонни да са по-снизходителни към една жена. Позицията "Аз съм слаба, беззащитна жена, всички са против мене, тормозят ме..." хваща "дикиш". Но, вярвайте ми, това винаги пречи на работата.
                                То, не че вече имаме армия....

"Проверката в първа рота приключена. Личният състав е налице с изключение на 10 неразположени и 65 в отпуск по майчинство".

Жени, обичам ви... Останете си жени.
                                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X