Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паметка на мобилизирания или какво всъщност ще ни трябва при война/ мобилизация....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Паметка на мобилизирания или какво всъщност ще ни трябва при война/ мобилизация..

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
    ...(с къси крачоли и голЕм г@з)...
    Ти нали имаш представа кога са шити тия гащи. Акселерация приятел (а г@зовете, не че са им били големи, ми за свобода на движенията, пък и "актуалности").
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

• От: Паметка на мобилизирания или какво всъщност ще ни трябва при война/ мобилизация..

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
      Е , от тук почват проблемите. Създай проблем и го реши. Ако си бе намокрил тапетите можеше да ги остържеш вместо да ги шкуриш.Ако толко ти е мерак за противогаз ще ти потърся . Само чукни едно ЛС.

Иво, говорех по-горе за състоянието след ремонта. Фин прашец имаше навсякъде. Ремонтътго прави бригада. Омрънало ми е от тапети, притова тапети, които все сам слагах. Знам каксесвалят тапети. Иначе онази фината прах, беше послдица от шкурнетона шпаклованите повърхности..
      https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts

Коментар

Първоначално публикуван от komuso Преглед на мнение
        "Светенето" на камуфлажите се дължи в голяма степен не от самата шарка а от материалът от който е произведен съответният камуфлаж-за проба погледнете през нощен прицел нашият "Балкан",обикновен немски "флектарн" и камуфлаж от НОМЕКС,нашият незнам от каква синтетика е правен ама свети като крушка,НОМЕКСА поради това,че е като облеклата на пилотите от Ф1 негорим(топлоотдаването при него е най-ниско). най слабо "свети"
        Именно - точно за това говоря.Оборудван с ловджийски камуфлаж ще засвети цялата позиция - такъв не го ща на по малко от 50 метра от мен ако стане патакламата.С две думи пазаруването на кило никак не е вариант в мирно време.Между другото и ние произвеждаме добри камуфлажи които почти не "светят".Отделно от топлоотдаването на материята светенето зависи и от структурата и.
        BMW X6

Коментар

Дай-име на българския камуфлаж.Имам ловни дрехи Хюман,стар камуфлаж от БА ,от преди 15г-Карловски и китайски .

Коментар

Име не знам.Знам че плата е разработка на Мак- Габрово.В производство е от последните 2-3 години.Не знам дали правят само плата или и шият от него - предполагам че и шият все пак.Приключих с камуфлажите преди години...надявам се...
            BMW X6

Коментар

Хм. Очаквах до сега вече да сте стигнали до проблемите пред "публично-частното партньорство" в осигуряването на джаджите от списъка на първа страница. Пък то най-забавното от всичко изписано се оказват вицовете за програмисти.
              - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
              - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Някои напредваме,вече не ми дреме и кой калибьр имат за Калаша в скада
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

То ясно, че някои напредваме. първият 45мм НУРС ще стане в съвсем обозримо бъдеще Е, с парашут вместо БЧ, ама това са подробности. Та мен ми не дреме имат ли въобще Калаш в склада

Коментар

Първоначално публикуван от komuso Преглед на мнение
                    "Светенето" на камуфлажите се дължи в голяма степен не от самата шарка а от материалът от който е произведен съответният камуфлаж-за проба погледнете през нощен прицел нашият "Балкан",обикновен немски "флектарн" и камуфлаж от НОМЕКС,нашият незнам от каква синтетика е правен ама свети като крушка,НОМЕКСА поради това,че е като облеклата на пилотите от Ф1 негорим(топлоотдаването при него е най-ниско). най слабо "свети".
                    Уредите за нощно виждане на какъв принцип работят? Инфраред, или, по някакъв начин усилват видимия спектър?

Коментар

И двете

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
                        Хм. Очаквах до сега вече да сте стигнали до проблемите пред "публично-частното партньорство" в осигуряването на джаджите от списъка на първа страница. Пък то най-забавното от всичко изписано се оказват вицовете за програмисти.
                        Ако искаш и за проблемите във връзка с прилагането на ЗОП, при възлагането на обществени поръчки за задоволяване нуждите на БА, мога да ти говоря??
                        ПЧП-то в България няма как да работи.....Или ще е в зачатъчна форма....То ПЧП-то не работи добре във Великобритания, в Чехия и Полша, които са къде, къде по-добре функциониращи и по-малко корумпирани държави, та камо ли у нас..
                        ПЧП-то е популярно главно за СМР, на огромна стойност...
                        https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts

Коментар

Уредите за нощно виждане най общо са активни и пасивни.С активен уред също си е самоубийство понеже при включването му пак ще засветиш цялата позиция...зависи от противника де - срещу туземци от ловна дружинка рунтаФ косАм върши работа.
                          BMW X6

Коментар

И двете едновременно, или има различни видове?

Коментар

Първоначално публикуван от hoshi78 Преглед на мнение
                              И двете едновременно, или има различни видове?
                              Тук: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=198870

Коментар

Тука като гледам сериозна дискусия се е разгърнала.
                                Няма да се плашите - вече казаха - ще ни купуват , няма да ни окупират.
                                Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                                No man left's behind !!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 15 потребители онлайн. 0 потребители и 15 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
                                X