Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Новини и любопитно
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Новини и любопитно
Не е прекалено, а си е реалистичен - правен е по истински случайПървоначално публикуван от SMITH 357 Преглед на мнение
Дано да си прав, но се сещам за един прекалено реалистичен филм - "В тила на врага", американски, сюжета е за свален
Коментар
-
По-напред в темата има документален филм за руските спец части-ЦСН.Там обясняваха, че при избора им на оръжие няма място за излишен патриотизъм и използват и западни образци.Сигурно и при пилотите е същото.Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеТака е, разбира се, но картинката едва ли е реална снимка, оборудването на конкретен пилот - поскоро типово. Отделно дето сащците са пиндоси, както добре знаем, но един истински богатир, никога няма да предателствувателствува (с Гербери и мербери).
Коментар
-
Microsoft започва производството на 100 000 броя AR-очила HoloLens, които са предназначени за армията на САЩ. HoloLens ще предоставят допълнителна информация на войниците, като ще могат да се използват и за нощно виждане.
За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
-
Не съм го гледал това филмче (те са по над половин час тези филмчета). Но не знам за какво оръжие може да става въпрос - едно е да си носиш (евентуално) лична чекийка, друго, произволна пушка/пищов. И не е до патриотизъм - как ще се реализира снабдяване с петнайсет чишита калибри; обслужване; ремонт и т. н. Такова нещо е относително реалистично за някакви полицейски и жандармерийски части, но не и армейски, особено контингент в чужбина.Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнениеПо-напред в темата има документален филм за руските спец части-ЦСН.Там обясняваха, че при избора им на оръжие няма място за излишен патриотизъм и използват и западни образци.Сигурно и при пилотите е същото.
В тази връзка се сещам, че допреди десетина години на нашите полицаи беше разрешено да носят служба с лично оръжие, но тази практика беше прекратена.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Става дума за техния ЦСН, ползват всичко, което им трябва и си харесат.Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеНе съм го гледал това филмче (те са по над половин час тези филмчета). Но не знам за какво оръжие може да става въпрос - едно е да си носиш (евентуално) лична чекийка, друго, произволна пушка/пищов. И не е до патриотизъм - как ще се реализира снабдяване с петнайсет чишита калибри; обслужване; ремонт и т. н. Такова нещо е относително реалистично за някакви полицейски и жандармерийски части, но не и армейски, особено контингент в чужбина.
В тази връзка се сещам, че допреди десетина години на нашите полицаи беше разрешено да носят служба с лично оръжие, но тази практика беше прекратена.Всеки трети е шести
Коментар
-
Специални части на УСА /Seal teams да речем/ си ползват кой каквото му харесва, без значения на произход. Кой как ги снабдява, поправя и колко му се вдига кръвното на оръжейника не знам, ама това е положението.
Коментар
-
Това са малки подразделения от елитни професионалисти и тях всяка държава обикновено ги снабдява приоритетно с всичко необходимо
независимо дали е родно производство или внос .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеЕ-е?И защо е всичко това?Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеКаквото си харесат, ама в избор от "закован" набор.
Опитали сме се да ти обясним, не да спорим, то и спор няма.Всеки трети е шести
Коментар
-
байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
Азербейджан купува 24 броя JF-17 Blok II от Пакистан за $500 милиона. Самолетите ще бъдат AESA радар.

За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар