Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ирак, последни новини...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ирак, последни новини...

Така става щото нещо 'чалмите' нещо не ги влечат евро-атлантическите ценности. Веднага давам решение , правят 2 държави на местото на Ирак...едната който иска да живее в 21 век, а другата да развива исляма до нечувани висоти.

Коментар

Първоначално публикуван от Andrei Преглед на мнение
      ...а другата да развива исляма до нечувани висоти.
      Греда. Още преди да са го развили у тЕх си, ще изкат да го развият и навсякъде другаде.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

В ISIS има над сто хиляди джихадисти.

Коментар

По времето на Кадафи и Саддам тази измет наречена джихадисти не вирееше.Кухите американци бръкнаха в кацата с лайната,свалиха диктаторите и се развоня на всякъде.По същия начин пречеха осемдесетте на СССР да затрие муджихидините.
          Сега се чудят на кюрдите ли да помагат,на шиитите ли ...

Коментар

Първоначално публикуван от АРКАН Преглед на мнение
            По времето на Кадафи и Саддам тази измет наречена джихадисти не вирееше.Кухите американци бръкнаха в кацата с лайната,свалиха диктаторите и се развоня на всякъде.По същия начин пречеха осемдесетте на СССР да затрие муджихидините.
            Баш тВа е истината!
            много автомати-слаби резултати!

Коментар

На някой май много му се иска темата да отлети в коша.
              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от АРКАН Преглед на мнение
                Факта си е факт,тук се спрягат и едно 110 милиона долара вкарани в борбата с Асад,кой ги е взел,къде са отишли,за какво.......ба ли га.Половината военни в тукашен форум се почесват с кого и за какво да се бият ако горе решат да се намесят.
                Цялата техника дадена и затрита там баакшиш дет му викат.Е последно босичко по един МиГ21 се шмиткам рязаните,хеликоптери хвърчат за тях с пилоти които къде по навик къде под дуло хвърчат за тях.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Бих искал да чуя живеещите оттатък големия гьол съфорумци след изродските убийства на двамата американски журналисти и заплахите към САЩ общественото мнение в щатите какво е, иска ли се голяма военна операция в Ирак?

Коментар

Ти пък. Бива ли такива въпроси. Не си ли в течение че преди няколко дена някой хакна айайайклауд сметките на "неизвестен брой холивудски звезди", и в отговор вчера ким кардашиан си публикува гола снимка на бъчвата дето и служи за задник. Какъв Ирак, какви пет лева. Новинарите са заети с важни работи.

Иначе не. Общественото мнение иска "тия да бъдат изчистени" без коментар за методите. Републиканците реват че Обама не правел нищо и едва ли не че той ги е родил тия. Вицето вчера държа някаква реч в която обясни в детайли до къде ще бъдат преследвани тия "обезглавителите" и дали ще видят бял ден. Което съм сигурен че ще се случи, но от другата страна пък ония носят шалвари та дори не знам дали имат крачолно разделение на етажната собственост или всичко е на отворен план.

В Англия е по-интересно, там май се опитват да прокарат някакъв закон за прекарване през задължителна "ислямска дерадикализация" на всеки заловен да се завръща от там. Това ми е интересно как ще стане но все пак има зрънце надежда в куха глава която е клъвнала в една посока да има достатъчно място за продухване на смрадта, ако попадне на специалист. Но пък колко специалисти ще им трябват...
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                      Бих искал да чуя живеещите оттатък големия гьол съфорумци след изродските убийства на двамата американски журналисти и заплахите към САЩ общественото мнение в щатите какво е, иска ли се голяма военна операция в Ирак?
                      Мнението в тукашния форум - да се оправят,тръгнат ли да влизат тук то тогава бой до дупка,но никой не иска военна операция там.
                      Техника реално им дадоха,пари им наляха да се борят с Асад,а пращането на войници сега ще е какво - плащаш да си правиш частна война ли,кой му се мре и за какво?Изоставят си без бой казармите,а тия да ги пазят ли?

2 журналисти които не би трябвало да са там,кофти,но на война жертви има.Тоя няма да си мръдне задника и да направи нищо,а и не може,сам си го каза,че стратегия срещу ИД той няма.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

За пращането на войници - без претенции, но щом аз съм се сетил че пращането на американски (или каквито и да е немюсюлмански) войници там е перфектен куркапан - и като настройване на региона срещу поредния "християнски окупатор", и като загуби срещу сили дето днес ги има утре ги няма вдругиден пак ги има и дето се разтварят сред цивилните като сол във вода - значи и американското правителство (и другите западни) са се сетили.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                          За пращането на войници - без претенции, но щом аз съм се сетил че пращането на американски (или каквито и да е немюсюлмански) войници там е перфектен куркапан - и като настройване на региона срещу поредния "християнски окупатор", и като загуби срещу сили дето днес ги има утре ги няма вдругиден пак ги има и дето се разтварят сред цивилните като сол във вода - значи и американското правителство (и другите западни) са се сетили.
                          Ех...веднъж и аз да желая, и да подкрепям смазващ американски удар, ама май няма да се случи?
                          Пак да кажа, че никак не ми харесват тия турбо-чалми, особенно в перспектива!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                            Ех...веднъж и аз да желая, и да подкрепям смазващ американски удар, ама май няма да се случи?
                            Пак да кажа, че никак не ми харесват тия турбо-чалми, особенно в перспектива!
                            О, такива когато и да ги смачкаш все е късно. Въпросът е как.

Няколко неща ми направиха впечатление в публикациите в по-сериозните медии последните дни - та на куп:

- В окупирания район има някакво село (не кюрди) което просто им е казало на тия да си гледат работата, и се барикадирали. Под обсада - месец ли, два ли. Издържали, тия дни след бомбардировките (от иракските ввс, забележи) ония се изтеглили. Значи може ако иска човек.

- Някакъв чичка в ББС обясняваше че в момента в медиите е абсолютна истерия, и че тия със сигурност не са за подценяване но и не трябва да им се лепва тоя ореол на суперджедаи дето им го лепят всички. В момента системата (медийната) е някъде види ли се черното им знаме - вече край, ужас, града падна. А симпатизантите им в района си го веят на воля без да са част от тях, и знамена се веят на доста места които не са под техен контрол.

- Някъде видях да се спряга че техническата си грамотност дължат на факта че голяма част от тях са бивши военни от садамово време. Ако това е вярно - става доста интересно, понеже при това положение тези хора са в голяма степен със светско възпитание. Едно е чалмалия който от дете бие глава уземи и е чел само една зелена книга, и друго - човек който е израснал в нормални условия. При това положение - и отново, ако е вярно - гадая че някой използва другия и като нищо в момента в който/ако тези територии бъдат ефективно отцепени и задържани може да се получи някоя нощ на дългите ножове и тия бившите военни да се излюпят светски спасители на бял кон.

- И последно - което ми се вижда доста логично - отвъд изненадата и вцепенението, ако се погледне картата на сегашните територии под техен контрол - не струват нищо ако не ги затворят и покрият. Иначе разгърнато фронта им е невъзможен за удържане, прекалено дълъг и засукан е.

Коментар

Само на мен ли ми се струва, че американските въздушни удари са някак спорадични и вяли. Като че ли се избират произволни цели и то не най важните. Къде са ударите срещу лагерите и убежищата им, не срещу някое и друго оръдие или бракма ?? Къде са масираните удари с Круз и Томахоук, а не само със самолетчета ?? Що така ?
                              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                              Суперскан България www.decbg.com
                              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4280572

Бойци от "Ислямска държава" отправиха заплаха към руския президент. Във видеозапис, качен в интернет, джихадистите обявяват, че ще детронират Владимир Путин заради подкрепата на Русия за сирийския режим, съобщиха международните медии.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X