Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ирак, последни новини...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ирак, последни новини...

Всякакви рекламни ролки на тия дървоглавци ще бъдат трити, не поради нежнодушие а поради липса на желание форумния инструмент косвено да се превръща в индексиращ рекламник на въпросните филмчета. Което неминуемо става когато връзката е публикувана тук.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Кажи ми друг начин хора да се запознават със случващо се на само 1500 км от България?

Коментар

Сибирски, коментирай това поведение, моля. На клипа се държат като агнета на заколение - никаква съпротива. Дори никакава паника. Стоят и чакат да ги опукат. Защо? Зер няма какво да губят повече. Или има?
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз на една екзекуция не съм видял някой да се съпротивлява,а съм изгледал доста.

Примирения и чакат края пред тая мъка???И аз не си го обяснявам това.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

"Изключваш", бате... Вече си между два свята... Мозъка не мисли, вижда само картинки без да ги осмисля...
            Нормално, след преживят голям и продължителен стрес...
            Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Сибирски, коментирай това поведение, моля. На клипа се държат като агнета на заколение - никаква съпротива. Дори никакава паника. Стоят и чакат да ги опукат. Защо? Зер няма какво да губят повече. Или има?
              ...ако искаш можем да седнем един вечер на по кафенце и да ти обясня, защо и как според мен. И само да пожелая на всичките да не намерете отговор един ден в същата ситуацията.

Гоблине, щом не е позволено да поствам видеата от вражеската страна, мога ли поне да пускам видеа на иракската армия? За да ви стане ясно какви пълни говеда са.

Последно редактирано от Goblin; 30-07-14, 17:24.

Коментар

Много добро влизане в къщата,и как се бяха наредили в редичка на по 3 метра един от друг,само Наздраве дето не викаше някой.

Сега Кюрдите ще ги намажат.

Армия.........бягат по бели гащи,каква армия е това,а ония ги трепят в цивилките после за назидание.Офицерите им избягали часове преди нападенията по ризи и чехли,нещастници.Яд ме е за тия които са останало да си бранят градовете,загинали са най-достойните явно.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Предполагам, че ако някой се съпротивлява, или се опита да избяга, или поне да удари някой от врага може и жив да го одерат, или изгорят, или дявол знае какво...
                  много автомати-слаби резултати!

Коментар

Още победоносните видеа, и това е била елитната има дивизия...

Коментар

Ама па са се научили да позират и да дават интервюта
                      Всеки трети е шести

Коментар

Сибирски, не знам защо се правиш на ударен - ако ще за танганайската армия пускай, стига да не правят автоматично рекламно индексиране на главорези.

Филмчетата с обезглавените ти сънародници в Чечня не ги допускахме. И тези няма.

А за необходимостта от нагледен филмов материал за обяснение колко са изроди тия - пардон мерси няма нужда. И без тях възприятията на огромната част от форума са преситени в посока "изроди са" и по въпроса няма спор та да се налага да аргументираш филмово.

Коментар

Тогава обясни и на мен, и на всички, как така става, че едни и същите персонажи първо бездарно провалят всичките си войните, а после изведнъж показват чудеса от храбростта? В клипа, дето ти изтрил, има един такъв момент, когато от неброниран пикат с голямокалибрена картечница и трима башибозуци в него бягат панически поне четире бронирани Хамери и сума ти войници? Всичко могло да се реши с един откос, ама се решило в полза на брадатите.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                            Тогава обясни и на мен, и на всички, как така става, че едни и същите персонажи първо бездарно провалят всичките си войните, а после изведнъж показват чудеса от храбростта? В клипа, дето ти изтрил, има един такъв момент, когато от неброниран пикат с голямокалибрена картечница и трима башибозуци в него бягат панически поне четире бронирани Хамери и сума ти войници? Всичко могло да се реши с един откос, ама се решило в полза на брадатите.
                            Ми не съм меродавен да го обясня, но ако трябваше да го обясня - единствения ми опит се свежда до четири години прекарани в мюсюлманска държава която тогава беше относително нормална.

Но като помня те, дето си се водеха "цивилизовани", гледаха египетски светски сапунки и водеха "цивилизован" живот до какви състояния се докарваха и какви неща оставяха на "Инш' Аллах" - мога да си представя човек който като дете е забегнал примерно от Афганистан, прехвърлил е планината и е цамбурнал право в медресетата в Пакистан, където е учил само и единствено зелената книга до възрастен - до какви висини на логичната мисъл ще го докара, и на какво може да научи децата си и близките си ако има такива.

От там - решаването с един откос може да стане ако тоя в бронирания хъмър има за какво да даде откоса. Ако не е местен и е там за едната надница - лазерна картечница да му дадеш пак ще избяга. Оня отсреща се изживява за член коресподент на някакъв друг горе, и е в директна връзка пряко от студиото.

А ония защо стоят като агънца - скромното ми мнение е че (ако не са им дали по едно чайче с мак предварително, което не може да се изключи като вариант) - пак до "Инш' Аллах" опира. Италиянския заложник като го клаха що не седя като агне ами ръмжа и хапа до последно и крещеше "Ще ви покажа аз как умира италиянец".

Коментар

А така воюва иракски спецназ... Ако това е спецназ, аз съм девствена монахиня балерина.

Що се отнася до Иншалла, то има нормални момчета, мусулмани, които взривявали последната граната със себе си и врагове. Това сигурно ще ти се види страно, но има и подобни случки. Не говоря за тн шахиди, да уточня!

Коментар

На урьфляка даже РПГто не му грьмна,добра тактика ако мятат камьни ма за такава стрелба у наше село даваха кана вино.

Как нямаше един полуточен от противника да ги разреди малко
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X