Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ирак, последни новини...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ирак, последни новини...

Първоначално публикуван от Arangel Преглед на мнение
    Те ще се бият ли или ще дезинфекцират с него?

Става за дезинфекция - "Цель 02, группа пехоты" ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Хубаво се въоръжават, ама то трябва да има и някой да може да ги използва по предназначение тези системи, а не да си плюе на петите като стане леко напечено ...
      Ще има, ще има. Като го докопат ония брадатите чалми и ще му намерят приложението.
      Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

За мен обяснението е много просто - ако не беше нефта и "белите" които нагазиха тези географски ширини заради него (там цивилизационен обмен и т.н....), арабелите още щяха да си яздят жребците и камилите, и да размахват ятагани. Просто им се губят няколко стотин години "цивилизация", а внесената такава (вкл. и под формата на модерно оръжие и екипировка) им идва в повече... Затова и си карат както знаят и могат! Рязането на глави и подритването им по мегдана, също издържа на това обяснение... Относно поведението на "осъдените на смърт" - има доста клипове в които подобно поведение демонстрират и руски военнослужещи/цивилни попаднали в плен (в Кавказ) така, че обяснението с "Инш'Аллах" и особеностите на манталитета не работи, още повече, че тези хора (осъдените) са пределно на ясно какво ги очаква, ако попаднат живи в ръцете на тези животни (да - точно за животни си приказваме в случая...), та за мен единственото обяснение за това поведение е страхът! Страхът първо да сложиш край на собствения си живот с последния куршум в пълнителя или с последната граната в мешката, а после и страхът да се опълчиш, ако ще и само теглейки една сочна последна майна на всички и всичко (а защо не и една хубава овча главичка в носа на палача, че да се сеща цял живот, като се поглежда в огледалото...). Може би съществува и надеждата, че ще им се размине, но лично аз не вярвам в това - подкарат ли ме към площада или набързо изкопаният масов гроб - работата е ясна! Подчертавам, че никога не съм бил в подобно положение и всичко е "размисли и страсти".

Коментар

За стрелбата от бедро, лакът или по какъвто и да е друг начин, различен от хубаво прикладване на рамото мога да кажа, че нанася поражения само по случайност на дистанции по-големи от 20 метра. Опит от едно бракуване на патрони чрез изстрелването им сватбарската.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
            Всичко е така. Обаче от вражеската страна нещата стоят по друг начин, и аз се чудя от този факт.
            Ами както казах - ако съм американски данъкоплатец, това клипче би повдигнало много въпроси у мен. Щом като ТОВА им е спецназа (ако клипчето не е постановка), то какво ли е нивото в не толкова елитните части, и за какво аджеба са потрошени милиарди от моите данъци.
            Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Стадо, просто стадо е...

Коментар

Стройна организация и дисциплирана стрелба

Сега разбирам и защо шмиткайки се бос си по-точен
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                  Стадо, просто стадо е...

Тия нещо като командир немат ли? Защо са боси? Явно зарята е започнала докато се молят!
                  Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Другите са също предимно боси, или по чехлите, ама не им пречи явно. Командир мярка на видео няколко пъти, ама само дотук че мярка.

Коментар

Двама стрелят, двама лентоват, а двайсет само гледат и викат "Аллах акбар"...!!! Интересно е, че и онези отсреща със сигурност викат "Аллах акбар". Любопитен съм, за един и същи Аллах ли става дума и ако "не", чий Аллах е по-акбар..?!!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                        Двама стрелят, двама лентоват, а двайсет само гледат и викат "Аллах акбар"...!!! Интересно е, че и онези отсреща със сигурност викат "Аллах акбар". Любопитен съм, за един и същи Аллах ли става дума и ако "не", чий Аллах е по-акбар..?!!
                        Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                        За мен обяснението е много просто - ако не беше нефта и "белите" които нагазиха тези географски ширини заради него (там цивилизационен обмен и т.н....), арабелите още щяха да си яздят жребците и камилите, и да размахват ятагани. Просто им се губят няколко стотин години "цивилизация", а внесената такава (вкл. и под формата на модерно оръжие и екипировка) им идва в повече... Затова и си карат както знаят и могат! Рязането на глави и подритването им по мегдана, също издържа на това обяснение...
                        Признавам ме накара да се смея днес за първи път много.добро чувство за хумор и анализа.
                        Последно редактирано от derhunter; 31-07-14, 20:03.

Коментар

Грух ! Чичовото Къде пропадна ?
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

За лято съм в Израел после се връщам да уча още година в чужбина.
                            Последно редактирано от derhunter; 31-07-14, 20:05.

Коментар

Мини "Иран-контри" операцийка си тече.... Незнам дали това е правилната политика:

Kidnapping Europeans for ransom has become a global business for Al Qaeda, bankrolling its operations across the globe, the New York Times reports. While European governments deny paying ransoms, the Times says Al Qaeda and its direct affiliates have received at least $125 million in revenue from kidnappings since 2008, of which $66 million was paid just last year. The U.S. Treasury Department has cited ransom amounts that, taken together, put the total at around $165 million over the same period.

The payments were made almost exclusively by European governments, who funneled the money through a network of proxies, sometimes masking it as development aid, say former hostages, negotiators, diplomats and government officials in 10 countries in Europe, Africa and the Middle East. The inner workings of the kidnapping business were also revealed in thousands of pages of internal Qaeda documents found in Mali. Al Qaeda formerly got most of its money from deep-pocketed donors, but counterterrorism officials now believe the group finances the bulk of its recruitment, training and arms purchases from ransoms paid to free Europeans.
                              http://www.thecrimereport.org/news/c...a-with-ransoms

Коментар

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
                                За лято съм в израел после се връщам да уча още година в чужбина.
                                Ей появи се най-накрая! Ха добре дошла!
                                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X