Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

То за пробиване се пробива, ама докога бунтовниците ще насмогват с леко оръжие да одържат на пълчищата броня и артилерия. При все всички митове и легенди за потоци от руски танкове и дивизии към тях, досега на практика те нямат бронирана техника, а очевидно им трябва. Разчитат на трофейнa където могат да докопат читави.
    3-те. Т-64 които накараха ДОРИ немските медии да си размърдат задниците по темата, досега така и не се проявиха никъде. Май откъм снаряди са го закъсали също. Руснаците са мноо гадни- дали са им танкове, пък забравили боекомплекти да сложат.
    Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

3-те Т-64-ки още същия или на другия ден ги обявиха за повредени/изоставени.

По интересно ми е какво ще правят 6-те "града".
      Украинците казват че ги следяли къде са, а това значи, че или нямат заповед за масирана атака или нямат хора за провеждането и.
      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
      Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
      Суперспам - спама на суперите

Коментар

Славянск е в кръгова обсада, Луганските опълченци идват на помощ, има загинали от шрапнели четирима мирни жители, сред които майка и 4 годишното и дете-това са казали на Интерфакс от Славянск...
        много автомати-слаби резултати!

Коментар

http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mi...01529-bp2m.htm
          Кой знае, може скоро и да имат танкове за една дивизия.
          Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Първоначално публикуван от O.K Преглед на мнение
            http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mi...01529-bp2m.htm
            Кой знае, може скоро и да имат танкове за една дивизия.
            Въпроса е дали ще могат да съберат читави екипажи за тях, боеприпаси, а и какво е състоянието на машините.
            Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
              То за пробиване се пробива, ама докога бунтовниците ще насмогват с леко оръжие да одържат на пълчищата броня и артилерия. При все всички митове и легенди за потоци от руски танкове и дивизии към тях, досега на практика те нямат бронирана техника, а очевидно им трябва. Разчитат на трофейнa където могат да докопат читави.
              3-те. Т-64 които накараха ДОРИ немските медии да си размърдат задниците по темата, досега така и не се проявиха никъде. Май откъм снаряди са го закъсали също. Руснаците са мноо гадни- дали са им танкове, пък забравили боекомплекти да сложат.
              Четох, че УВС имат превъзходство 14 пъти.
              Така че…

Коментар

Истината е, че про-руските сили не могат да устискат вечно. УВС ще се нагодят към условията и противника рано или късно...

Коментар

Украинците ясно че са повече, ама в четите им е пълно с предатели, всички удари, включителни на Ил-а показват много добра осведоменост.

На практика единствено в гвардията им нямат предатели и то не е много сигурно.

Защо толкова дълго време украинците не могат на сложат под контрол границата си, за мен е обяснимо само с тоталната корупция в Украйна и всъщност граница Русия/Украйна дефакто не е съществувала преди.
                  байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                  Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                  Суперспам - спама на суперите

Коментар

...па и не могат да смажат всичко...щото 21 век това - онова...и е добър коз в ръцете на Русия.

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                      Славянск е в кръгова обсада, Луганските опълченци идват на помощ, има загинали от шрапнели четирима мирни жители, сред които майка и 4 годишното и дете-това са казали на Интерфакс от Славянск...

Коментар

Това фейк ли е според вас?

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                          Това фейк ли е според вас?
                          Да... В същия дух бяха рекламите 'сафаритата' покрай Сомалия с добре осветена и озвучена яхта... Която ако не бъде нападната първия ден, щяла да мине отново обратно с двойно по-ниска скорост, още по-осветена и с яка дискотечна музика...
                          И ценоразписа бе почти същия...
                          Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                          Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Твърде вероятно, щото и на мен ми се виждат недостоверни... цените. Иначе с любители на сафарите по бойните полета аз лично имах сблъсък. Наистина съществуват тези гнусотии, колкото на никой не му се иска да вярва.

Коментар

Първоначално публикуван от sk67 Преглед на мнение
                              ..УВС имат превъзходство 14 пъти.…
                              .....а морала?
                              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Нулев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X