Обява

Свий
Няма добавени обяви.

22ЛР - ПИТАНКИ,РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 22ЛР - ПИТАНКИ,РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
    Заради тая тема вчера поръчах…………….

Айде пак АЗ виновенизбьрса се с мен пак

За оптиката изчакай намаленията по Коледа,е аз това чакам.До тогава разгледай Триад Тактикьл за донаскубване каквото и трябва на пушката или на теб,моята след седмица или десетина дни / бавно пристигат мамка им / няма да мога да я позная.

Хвьрлям ти рькавица,турнир един вид,стрелбарски та да видим кое бие по-добре на 200 метра - ти с 22 или аз с 308,честна братска борба ма няма да стреляме много,че на цената на един пьлнител от 5 патрона ТИ купуваш 330 броя от 22ЛР.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Здравейте!
      Ако може да ми препоръчате една от тези двете:
      http://www.remington.com/products/fi...model-597.aspx

http://www.ruger.com/products/1022Ca...em%3D&sku=1151
      Пушката ми трябва, за да стрелям на стрелбището с механични мерни прибори за кеф.Като визия повече ми харесва Ремингтъна, но това само от снимки.Интересува ме, коя е по-надежна, защото с флоберка се стреля много и дразни като засича постоянно.
      То ясно, че в магазина като ги разгледам ще реша на ново, но все пак

Коментар

ЪЪЪ... за механични мерни прибори.. на стрелбище...
        Колко е най-дългото стрелбище в Добрич...
        Малко като тема за избор на джип...
        Първа флоберка ли ще ти е?
        Обади се да те разходя до Батово, да постреляш с Марлинката.. до сега със Стингер 2-3 засечки от невзривена капсула.. за бая патрони (не съм ги смятал).
        Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Тук май повече го харесват Ругера ама чакай да се изкажат специалистите.
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
            ЪЪЪ... за механични мерни прибори.. на стрелбище...
            Колко е най-дългото стрелбище в Добрич...
            Малко като тема за избор на джип...
            Първа флоберка ли ще ти е?
            Обади се да те разходя до Батово, да постреляш с Марлинката.. до сега със Стингер 2-3 засечки от невзривена капсула.. за бая патрони (не съм ги смятал).
            Стрелбището е дълго 50метра.
            Не ми е първа флоберка.Имам и Биатлон-6 с оптика и двунога.Според скромният ми опит много прецизно оръжие, ама е зверски тежка и не мие удобно да стрелям с нея прав или от коляно.
            Много ги хвалят тези Марлинки, но нещо не е моята пушка А и за горните две се продават 30зарядни пълнители.
            Благодаря за поканата!На Батово е много красиво.

Коментар

От четеното из нета Рюгера
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Щом ще е стрелба за кеф що да е пушка а не един такъв Ruger MK III

Аз си имам такъв и с него е много приятно да си играе човек!Изключително точен и прецизен пистолет!Кеф ти бързомерец кеф ти оптика..........много мек и чувствителен спусък -даже по някога и по два ги отървам Невероятно оръжие горещо го препоръчвам на всеки който иска да стреля 22 lr.
                driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                  Щом ще е стрелба за кеф що да е пушка а не един такъв Ruger MK III

Аз си имам такъв и с него е много приятно да си играе човек!Изключително точен и прецизен пистолет!Кеф ти бързомерец кеф ти оптика..........много мек и чувствителен спусък -даже по някога и по два ги отървам Невероятно оръжие горещо го препоръчвам на всеки който иска да стреля 22 lr.
                  Аз имам Марголин, но Ruger MK III е следващият който ще влезе в касата.Може би през пролетта или лятото на следващата година ще събера парите.Само се двуомя между Стандарт или Таргет?
                  Сега наред е полуавтоматична флоберка.

Коментар

Днес се сдобих с Ремингтън 597.Ругер 10/22 не намерих.
                    Даже и 3 пълнителчета успях да изстрелям.В сравнение с Биатлонката изглежда като детска играчка.Добро впечатление ми направи, че пълнителчето противно на писанията по форумите събра 10те патрончета без проблем.Е накрая на стрелбата последният патрон засече, но ползвах от най-евтините и калпави 22lr.
                    Другата седмица ще получа още два пълнителя, един 25 и един 30заряден и отново на стрелбището.
                    Оглеждах се и за Ругер МК3, но видях само два хромирани ли,никилирани ли не знам точно.Единия Стандарт, другия Хънтър.
                    Като събера пари ще си търся черен Таргет като на колегата Гробаря.

Коментар

Тази година с един приател постреляхме с една изненадващо добра пушчица. Система булпап е. Много лека и прикладиста. В последствие моя приател си я и купи и доста хищник изби с нея. ИМа я в 22LR и 22Magnum
                      Weight 4.8 pounds (2.18 kilograms)
                      Length 29.5 inches (75 centimeters)
                      Barrel Length 16 inches (40.64 centimeters)

Коментар

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
                        Днес се сдобих с Ремингтън 597.Ругер 10/22 не намерих.
                        Даже и 3 пълнителчета успях да изстрелям.В сравнение с Биатлонката изглежда като детска играчка.Добро впечатление ми направи, че пълнителчето противно на писанията по форумите събра 10те патрончета без проблем.Е накрая на стрелбата последният патрон засече, но ползвах от най-евтините и калпави 22lr.
                        Другата седмица ще получа още два пълнителя, един 25 и един 30заряден и отново на стрелбището.
                        Оглеждах се и за Ругер МК3, но видях само два хромирани ли,никилирани ли не знам точно.Единия Стандарт, другия Хънтър.
                        Като събера пари ще си търся черен Таргет като на колегата Гробаря.
                        Честито за Ремингтона!!!
                        Имам същия вече пета или шеста година с 2 пълнителя. И двата си събират 10 патрона, но последния патрон наистина влиза малко тегаво. Засечки никога не съм имал, може би защото ползвам само патрони на CCI. Единствените неща, които не ми харесва в изработката на оръжието са, че в УСМ е използвано много пластмаса, затворът е от лека сплав и трудно се чисти цевта предвид малкия отвор при патронника.
                        Един съвет - отвори я като имаш време, почисти и подмени смазката по движещите механизми. От Ремингтон имат гадния навик да ползват някаква си тяхна бяла вакса (грес), която трупа много нагар и при минусови темпратури се втвърдява доста.

Иначе предвид размера на оръжието май това е отличната браконерка поне от мойта практика. Наслука!!!
                        Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Някой има ли впечатления от BERETTA 87 Target?Не съм се отказал от Ругера, но оглеждам и други вариянти.

Коментар

Много, ама много съм се навил за един 1022....Дай боже да стане, ако стане ще пиша задължително!
                            If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
                              Някой има ли впечатления от BERETTA 87 Target?Не съм се отказал от Ругера, но оглеждам и други вариянти.
                              Еее направо ме утрепа.....MKIII Рюгер предполагам си стрелял с такъв? Ако минаваш по нашия край ще ти дам да пробваш моя.....патроните от мен колкото искаш!
                              driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                                Еее направо ме утрепа.....MKIII Рюгер предполагам си стрелял с такъв? Ако минаваш по нашия край ще ти дам да пробваш моя.....патроните от мен колкото искаш!
                                Нито с Рюгер ни с Берета При Рюгера много ми допада ъгала на ръкохватката.
                                Колега Гробар, твоя от къде го купи?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X