Обява

Свий
Няма добавени обяви.

22ЛР - ПИТАНКИ,РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 22ЛР - ПИТАНКИ,РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
    Нито с Рюгер ни с Берета При Рюгера много ми допада ъгала на ръкохватката.Колега Гробар, твоя от къде го купи?
    София...Биров се казва човека! Всички го познават! Ела до Шумен и ще пробваш няколко образеца КНО
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

S&W Model 41 мого го хвалят ма 1200 долара за 22 баси,то по-добре Сиг 1911 да си вземе човек.
      От тая Берета горе са доволни,а за нещо просто и яко МК3.
      От револверите Смит 617.

Скромно като чета това е скромния избор
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Преди няма и 2 седмици взех Ругер 22/45. Това е същото като МК3 само че с дръжка като на 1911 Колт /или подобна де/. До сега му прекарах около 1000 патрона от няколко различни марки /тук сега е голям зор с това 22лр./ Освен интересното разглабяне, нямам оплаквания. Аааа, махнах ми и тъпия калифорнийски "magazine disconect"- вече си стреля и без пълнител. 22/45 с махащи се чирени е по-удобен, тоя без махащите се чирени му е много тясня дръжката.
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Ма като ти казвах да си поръчаш за 1500 долара един Модел 41 ти не та не,аз за толкова снайпер взех баси.

И аз съм на пазара,до 3 месеца ще му дойде ред и на това 22 та давайте идеи,да засичам с тукашните.До тогава се надявам да съм събрал около 10 000 патрончета за плякалцето.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Бенцбос, разглеждал ли с 1022 и китовете за тях? Какви са мненията при вас за 1022?
            If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Опа я кажете как се слага компенсатор на МКIII няма ни резба ни нищо отпред на тая дебела цев.? Мога ли да си направя резба или някакъв друг захват отпред.....? Тоест тунинга позволен ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                Опа я кажете как се слага компенсатор на МКIII няма ни резба ни нищо отпред на тая дебела цев.? Мога ли да си направя резба или някакъв друг захват отпред.....? Тоест тунинга позволен ли е?

http://www.eabco.com/store/ruger-10/...lver-or-black/

$$$...
                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
                  Бенцбос, разглеждал ли с 1022 и китовете за тях? Какви са мненията при вас за 1022?

Много добри ма те са такива и за Шевролет Волт или Тойота Приус .....бляк........пупупупу
                  В магазина ги има,а аз каквото съм харесал все го няма в магазина,питам Що така,а те Ми ти все едни такива изгьзени ги търсиш..........

Реално обаче половината с това стрелят,като Лего е как вие се изразявате,цеви му сменят,спусьци,заглушители и какви ли не фифели.Като го засечеш с други по така дето се водят и е на 30-50% от цената му?Като цяло са доволни хората,просто за тренировка и непретенциозно за нормални пари.Гледах една нерьждавейка за под 350 кинта и ми се видя поне на МЕН свястна,но ако я сравним с ЧЗ 452 или 455 престижен трейньр и малко издъхва,но пък едната я търсим с лайняна клечка,а другата я има за около 800 кинта което е двойно и малко на Ругера.Тук става пак Мерцедес и Шеви,за 22 пушле да дам близо 900 кинта не виждам смисъл ма луди всякакви,повечето взимат 1022 и не се занимават,аз съм се прицелил в ЧЗ455 ТактикУл,че да си правим турнири с брата.
                  Последно редактирано от BENZBOSS; 08-01-14, 23:51.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

А и при нас заглушители те не са легални,можеш да им въртим резби на цеви те ма не можем да слагаме заглушители,ако можеше да съм му навъртял един на Скара и на Сига ма не може,Какафорния мамицата им изтръпналаизтръпнала
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Предполагам, че Рюгер 10/22 я харесват защото е метална и надежна.Скобата отпред, която хваща цевта за ложата сигурно малко пречи на точноста.Хората ги имат от много години и са доволни.Както при нас Бърно и Тоз-8.
                      Моят Ремингтон 597( който е пряк конкурент на Рюгера), ми само цевта и ударното чукче са му стоманени.Другото е ЦАМ и пластмаса.Надявам се да изкара по-дълго, ама ще видим.

Коментар

Виж за всеки влак си има пътници.На брата пищовче то е чисто тренировъчно,няма претенции за кой знае каква точност макар да е много точен,но нито мерници са му върха ни чирените ни спусъка му е 500 долара и гърмим с патронки по 15 долара 300 броя,по 2 джоба на врътна бием за почивка на големите цеви.

КАТО намеря тренировъчен снайпер на който само оптиката му е колко 2 пищова теенировьчни съм си приготвим Елей Мач или 20 кинта за 50 броя патронки.От него вече искам стотинки на 50 метра да цели и на третата тренировка да го вадя пред Сига на полето,да бие точно и на 300 метра и да знам,че проблема е в мен,а не в пушката.Е за това ЧЗ 455 да речем е по-добра,по стабилна и тежка цев,по яка като пушка,но и двойно на парите.Става и с 1022, но се почва от ръченицата с цевите,спусъка,па това па онова........и от там цената такава.Е на 100 метра едното ги вкарвало в 10 стотинки,другото в 50,големи яйца,но за това и цената му такава и за тая цена това взимаш.

Както с всичко друго зависи какво търсиш и колко искаш да похарчиш.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                          А и при нас заглушители те не са легални,можеш да им въртим резби на цеви те ма не можем да слагаме заглушители,ако можеше да съм му навъртял един на Скара и на Сига ма не може,Какафорния мамицата им изтръпналаизтръпнала
                          То заглушител не ми трябва той и без това не се чува кой знае колко, и тук бият през пръстите и е забранено!мен ме интересуваше за компенсатор....
                          Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                          жалко че няма как да си поръчвам глезотийки за пищовите!Там си имате всичко.....Благодаря за клипа и идеята!

Коментар

Какво да е нямаме право да сменяме по цевта,някои са одобрени в Калифорния,други не,мятали повече огън и стряскали лошите.........иначе да съм монтирал ммммммм не знам как го наричате,тук му казват огнеусилвател по нашенски,не намалява откат или скачане на цевта ма огън мята за 3.

Нелегално е обаче,нямало толкова с калифорнийска щампа.Аз чакам и вибратори с щампа да пуснат,с леко слаби батерии и гумено за джуките,да не се прехапе някоя.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                              Какво да е нямаме право да сменяме по цевта,някои са одобрени в Калифорния,други не,мятали повече огън и стряскали лошите.........иначе да съм монтирал ммммммм не знам как го наричате,тук му казват огнеусилвател по нашенски,не намалява откат или скачане на цевта ма огън мята за 3.

Нелегално е обаче,нямало толкова с калифорнийска щампа.Аз чакам и вибратори с щампа да пуснат,с леко слаби батерии и гумено за джуките,да не се прехапе някоя.
                              Тук компенсатори може но заглушители не....а огнефъргачките май не се водят оръжие...

Коментар

http://www.armamentsales.com/enhancers.htm
                                Това как го превеждаме?
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X