Обява

Свий
Няма добавени обяви.

22ЛР - ПИТАНКИ,РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 22ЛР - ПИТАНКИ,РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
    ...@ Mad Dog, идвай на гости да си ги мериме ;-)
    Имам 2-300 патрона "излишни", аз ще почерпя, независимо от резултата...
    Ма съм прострелян на 70м, нищо че съм с оптика...
    Ако няма да е двубой и ще се стреля на 100 м с 22LR без оптики, бих се кандидатирал за участие и аз в защита на ЧЗ, ако Дога ми донесе пушка, защото моята е друга марка. Имам достатъчно патрони, но мисля, че трябва да се стреля с еднакви за всички. Ако е важно само да е кал.5,6, може да дойда с 5,6х52р.
    Последно редактирано от trapper; 31-10-13, 20:05.
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Айде сега аматьорски изпьлнение.Бийте на 400 метра с 22лр та да видим как се прави

Не че сьм подстрекател ма.................
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        Айде сега аматьорски изпьлнение.Бийте на 400 метра с 22лр та да видим как се прави

Не че сьм подстрекател ма.................
        ... ама музовир? Босссс, за стрелба на 400 м ще те чакаме да си дойдеш, за да участваш и ти. Зер накупи една кола пушкала, да видим какво са те научили Хамериканците .

Коментар

Маке му и трьн,нищо не сьм накупил,до момента само плащам,единственото дошло за под 25 дни е кабела за касата.Патроните идват за 2 дни обаче,пушките май с мулета ги карат.

Хамериканците не са виновни те,аз от вас уча,а вие се излагате с тия 100 метра

Ти на тоя ли му се даваш?

TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Anschutz
            Дойдохме си на думата. Това е пушката
            If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение

Да ти дам телефона на жената,да я убедиш ТИ кьде е истината.

Тука за трнировки говорим,не са 5 футболни игрища стрелба.Моите патрони ги няма сред пьрвите 25 в класацията,кьде с акулите ме мяташ,аз сьм скромен.

То ясно кьде е ключа за палатката ма аз гледам хем душата в рая хем льжицата в киселото мляко.

ЧЗто тук се слави като Аншуца на бедняка,ще сьрбаме с каквото има.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

С обикновена 22лр на 400 м и плевня няма да умериш(ако си гледал Кет Балу ..) . Купи си ЧЗ с дълга цев, че ако е с късата ще можеш само гаргите на ранчото си да гониш.

Коментар

Е ти пьк сега чак толко ли сьм застрелян?Багажника ги сьбира дьлгите,мерил сьм го,аз кьсо нищо нямамосвен играчката на жената,домашния бодигард.

С ЧЗ се бие и на 500 метра ма да не товаря темата с клипове
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

...аз кьсо нищо нямамосвен играчката на жената, домашния бодигард.
                    Е, немаше нужда да го споделяш публично.. . В Америка не ви ли пращат спамове за "вълшебни" илачи?
                    ...С ЧЗ се бие и на 500 метра ма да не товаря темата с клипове
                    А ти на колко години си, че още вярваш във вещици?

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                      А ти на колко години си, че още вярваш във вещици?

На малко,малко под 40.

Кое не е правилно или не е верно,че ЧЗто бие и на 400 метра или,че аз мога да вкарам 22 на 400 метра?Второто дума да няма,първото ли?Не ми ли свикна,че задавам едни въпроси базирани на нещо скромно?

Чакай да видим кой какво се надльгва.

Ееее оставиха ме малко да не бачкам та е го де го,ЧЗ452 Скаут на 500 ярда.Да не са метри,метри да търся ли?От тия липсват няколко
                      http://m.youtube.com/watch?v=kLuFF7dmTN8

А ти на колко си?Идеалната възраст за снайперист била около 35,аз съм попрехвьрлил.Кажи сега на 25 и да ти се смеят макар,че нищо смешно няма,кажи на 60 и съвсем си презрял
                      Последно редактирано от BENZBOSS; 01-11-13, 00:34.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
                        Славата на Аnschutz я донесоха тези пушки Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Anschutz21st CenturyAd.jpg
Прегледи:1
Размер:180.1 КБ
ID:5531823 Това че и те се юрнаха по нанадолното да правят ширпотреба е друг въпрос . Ширпотребата на Аnschutz освен с по високата си цена не се отличава много с качество . Е малко по нагоре са от другите но не е нищо особено . Тия дни ако ми остане време ще се поразровя из архивите някъде трябва да имам снимки на моя Аnschutz от ония години . Ако си тунинговаш такава пушка действително става нещо уникално .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

За у нас и само за тренировки- на две три места срещам продават практически нови КК 150 - прекрасно оръжие за тази работа. Иначе има чат пат и Аншуци излизат от бившото ОСО които с лека доработка стават. Иначе аз самият съм се ориентирал догодина за някакъв малокалибрен "Варминт", че ми писна да чакам на приятели...... Иначе в момента ползвам един много лачен Варминт на ЧЗ с оптика Леуполд Мк.4 отгоре- та знам какви групи прави.....
                          Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                          No man left's behind !!!!

Коментар

1911 в тоя калибьр и впечатления от него?

Кажи да не те тормозя по Скайпа
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

За тия дето им е интересно.

От пищовите всичко живо което не е яко метално рано или кьсно сдава багажа.Кучето и интернет след него са доволни от Ругер като МК2 го няма вече,но пьк има МК3.От револверите Смит 617 с 10 заряден барабан.Сиг Сауер 220 в тоя калибьр е ЯК и много става,но поне тук не е легален за разлика от брат си в 45 калибьр / да им имам логиката /.

Това показва леко 3 дневно тьрсене из нета.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Заради тая тема вчера поръчах и ЧЗ 455 22lr тактикул. Сега му търся оптика...
                                Абе, това пушкалата било голяма краста. Само дето бавно става- двамата с брата, взети заедно, чакаме общо 6 различни железа. Търсенето надвишава предлагането. Чакаш с месеци за някои модели. Америка се въоръжава...

Като дойде ЧЗто и му лепнем оптиката, ще докладвам дали от 30 метра мога да уцеля врата на хангар.
                                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X