Добре бе, така да бъде (въпреки, че поскоро останалите са го игнорирали). Кажи все-пак - нека да е само за мен. Дори и само един човек нещо да се ограмоти, все си е полза.
Обърни си клавиатурата от Латиница на Фонетичен БГ и ще си отговориш сам.
От: Руско бойно леко стрелково оръжие и западните му аналози - плюсове и минуси.
Лорда, не ми е известно в бригадатс да има длъжност "инструктор по стрелкова" още повече , че за БА тя е " огнева". Това всъщност лесно се проверява - утре ше дрънна на Мишо Попов да го питам. И кво стана начи - човек дето не е като да не стреля накрая избра ХК- не ЧЗ брей...
Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
No man left's behind !!!!
Лорда, не ми е известно в бригадатс да има длъжност "инструктор по стрелкова" още повече , че за БА тя е " огнева". Това всъщност лесно се проверява - утре ше дрънна на Мишо Попов да го питам. И кво стана начи - човек дето не е като да не стреля накрая избра ХК- не ЧЗ брей...
Добре... старши... или там както искаш го наричай Пламен. Идеята бе, че им води инструктажи непрестанно конкретно за стрелбата.
А за Хеклера... написах поради какви причини е направил този си избор. Аз лично не бих избрал какъвто и да е хеклер, за каквито и да е цели! Спортни, служебни... все тая. Това си е негов, индивидуален избор. Нищо повече.
Добре... старши... или там както искаш го наричай Пламен. Идеята бе, че им води инструктажи непрестанно конкретно за стрелбата.
А за Хеклера... написах поради какви причини е направил този си избор. Аз лично не бих избрал какъвто и да е хеклер, за каквито и да е цели! Спортни, служебни... все тая. Това си е негов, индивидуален избор. Нищо повече.
Точно както ЧЗ то е индивидуален твой, Зиг Зауер П 226 и Сп 2022 индивидуален мой , а Глок 17 на Ненчев. Което ненпроменя и факта че ЧЗ не е дори в топ 10 на служебните пистолети по света. Те - обогатявай изказванията си с по едно " по мое мнение" ибпо възможност спри с агитациите си за ЧЗетска власт.
Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
No man left's behind !!!!
И яде всички патрони, абсолютно всички, стига да са 9Х19мм.
Тоя модел го има и в 9х19 и в 40 кал., като почти всички модификации на марката ... Освен това... ти " ЦЗ ", дето да не " яде " всякакви патрони засичал ли си... щото аз не съм! Това като цяло е крайно непретенциозна марка откъм муниции! За един господ знае колко хиляди патрони изстреляни с почти всички модели на " ЦЗ " имам точно 2-3 засечки и то всичките са били с намален заряд, специално за целите на динамичната стрелба... и не са имали сила да доизбутат затворния блок както трябва.
П.С: лично мнение... този модел не струва в сравнение с много други свои събратя!
От: Руско бойно леко стрелково оръжие и западните му аналози - плюсове и минуси.
Е такава "Астра - 100" влачих две години като служебна, с 17 патрона.
Видя ми се много груб и тежък и го смених за "ЧЗ-75" който се "разхождаше" основно с адаптора
за 22 калибър.
сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
Е такава "Астра - 100" влачих две години като служебна, с 17 патрона.
Видя ми се много груб и тежък и го смених за "ЧЗ-75" който се "разхождаше" основно с адаптора
за 22 калибър.
И такава Астра ми е минала през ръцете. Изобщо не съм впечатлен... но пък имах познат от клуба, който много си я тачеше и обичаше
Коментар