Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Руско бойно леко стрелково оръжие и западните му аналози - плюсове и минуси.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Руско бойно леко стрелково оръжие и западните му аналози - плюсове и минуси.

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
    Колеги, нека тази тема не се превръща в поредната боза. Меко казано, уважаемият колега Лорда, нито блести с някакви постижения, нито някога, някъде е стрелял с резултат, още по-малко пък има достъп до сериозни оръжия и тестове. Съвсем случайно съм съвсем наясно с положението в IPSC федерацията в България и много добре знам там кой, какво и как го може. Та нека и това се счете за предупреждение към Лорда да не се опитва да се прави на специалист тук и да обяснява от първа инстанция неща с които не е наясно!
    Що ли ми се струва, че във форума има и здравомислещи мъже! Адмирации за мнението, то напълно се покрива с моето!
    Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
    "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

• От: Руско бойно леко стрелково оръжие и западните му аналози - плюсове и минуси.

Първоначално публикуван от SMITH 357 Преглед на мнение
      За да бъда коректен - Прочетох в сериозна литература, че в никоя армия (организация, служба и т.н.) ЧЗ-75 не е приемано за щатно оръжие. До доказване на противното (от Лорда, или от други), ще считам, че това е истината!
      Абе то при чехите не е прието за щатно ти искаш при другите.75-ци ползват техните специалци от 601-ва.А при антитерористите от URNA щатно е Глок 17,на разположение имат Глок 18, валтер Р99,ЧЗ-75 D, ЧЗ-75 и ЧЗ-85.

Коментар

То и в българската армия (и в МВР) АП Стечкин не бил приеман като щатно оръжие. Ама, що ли някои доморасли специалисти се мъчат да ни убедят, че черното не е черно, а бяло (или поне сиво)! Вярно е, че всяка уважаваща се силова структура може да разполага с всичкото произведено в света оръжие, но твърденията, че Че ЦЗ-то официално е на въоръжение в Американските полицейски и армейски подразделения е меко казано абсурдно. И говори красноречиво за автора на цитата!
        Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
        "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

Ха, ха, ха, Шашавото куче и компания си намериха достоен опонент! Жалко че ще е за кратко (предчуствие някакво)! Иначе доводи от сорта "Това е така защото аз казвам че е така!" най-ми харесват!
          "Do not correct a fool, for he will hate you;
          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Току що говорих с колега от националната гвардия, който е полицай в САЩ. В нито един щат в нито едно ПД нито един модел на ЧЗ не е купен с държжавни пари. Ако някойнслужител си го е купил с лични средства и ходи с него на работа това вече е друга бира.
            If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Лорда и преди се е изявявал тука и пак се е излагал.Малък е и повече приказва отколкото мисли.

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
                Току що говорих с колега от националната гвардия, който е полицай в САЩ. В нито един щат в нито едно ПД нито един модел на ЧЗ не е купен с държжавни пари. Ако някойнслужител си го е купил с лични средства и ходи с него на работа това вече е друга бира.
                Много се дразня, когато съм видял / прочел нещо със собствените си очи... и някой дръгне да го оспорва след това! За " 124155634325325 " път казвам, че съм чел официална информация, и даже съм почти убеден, че ставаше дума за Компакт модела, че официално е на въоръжение в полицейските подразделения на някои щати в Америка! Даже и в шиб**ата " Уикипедиа " си пише ясно и точно на всички езици, че е на въоръжение в Америка ( и още куп други страни )... та дори пише и в кои щати и полицейски подразделения! Пък вие си спорете и ми се правете само щото аз съм решил да си отворя устата. Научете се просто, че когато изрека ( напиша ) нещо - то трябва да се приема безусловно и не на 100, ами на 1000 процента. Без да имам информация по дадена тема и да съм наясно с дадено нещо - просто няма да си позволя да пиша и да се обяснявам.
                Последно редактирано от LORDA83; 09-05-13, 00:04.

Коментар

Ами дай я тази официална информация. Нали за това става въпрос. Дай снимка на документ, линк, дай нещо.

Коментар

Прочети по-горния ми пост! Редактирах го. На въоръжение е даже в " Delta Force "! Без коментар!

Коментар

Във уикито всеки може да пише каквото си иска, и познай, за ЧЗ пише, че е на въоръжение в полицията и ...Делта....

Относно Глок, официално е на въоръжение в СОКОМ и във ВВС на САЩ.

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
                        Във уикито всеки може да пише каквото си иска, и познай, за ЧЗ пише, че е на въоръжение в полицията и ...Делта....

Относно Глок, официално е на въоръжение в СОКОМ и във ВВС на САЩ.
                        Пише, ДА! И това ми е известен факт от поне 10 години насам, а не от сега... и определено не съм го срещал и чел в " Уикито " преди! Попадал съм на други материали по темата! Сега попаднах съвсем случайно на това в " Уикито ", заради вас, щото просто не се сдържам да мълча на хора, като някои от по-горните постове, които на всякъде и под всяка тема крайно неадекватно, не на място и прочие... се опитват да оспорват думите ми само, защото не съм им " симпатичен ", ако мога така да се изразя и си позволявам да и повдигам тон, без изобщо да ме интересуват реакциите им, когато знам, че съм прав. Не ме интересува нито какви са, нито на колко са! Междуличностната им война с мен... да си я водят по малко по-адекватен начин, ако имат някакъв зор и претенции да я спечелят. Така нищо не правят, да не говорим за факта, че само спамят темите с глупостите си и нападките насочени към мен конкретно.

Коментар

Аз намерих единствено, че CZ-75 е на въоръжение в ОМОН - Москва.
                          Друго не намерих.
                          Коментарите - на 3 м. и 16 сек.

Коментар

Това, че евентуално някое управление в САЩ има няколко бройки (в което се съмнявам) не го прави щатно въъоръжение, като Смин МП, Глок, Зиг и много други. Имам известен опит със щатските милиционери, и до сега не съм видял ЧЗ, а съм видял доста. Естествено не съм обиколил всичките щати и всичките им служби и управления.

Коментар

Ясно е казано и написано, че марката е на въоръжение в определени Щати и техните полицейски подразделения! Ясно е написано, че е на въоръжение дори и в спец отряда им, в армията.
                              От там нататък на вас какво ви се вярва, какво сте намерили, какво не сте... е от нулево значение. Няма се оправите, до като не почнете да приемате фактите и реалността, която вече изложих в по-горните си постове.
                              Ясно и точно са си го написали хората, 5 дни, да търся още публикации по темата нямам намерение да отделям. Щом съм го прочел ( и то още преди маса години ) - прочел съм го! В " Уикито " също си го пише ясно и точно, на 30 езика поне!

Коментар

Стига с това Уики, там всеки може да пише, сега мога да вляза и да го изтрия и да напиша, че Делта са със ПМ, и какво, това истина ли ще е? А за армията, че имали ЧЗ на въоръжение въобще нямам намерение да го коментирам. Дето има една приказка аз на оная си работа ли да вярвам или на тъпана. Това е с ЧЗ и армията.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X