Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Оръжията през обектива...

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Оръжията през обектива...

То при Хариер това е нормална процедураПървоначално публикуван от Stoian Ivanov Преглед на мнениеПоследната с чиста съвест бих я кръстил "влошени трудови условия" . Управлението на променливите вектори на тягата трудно им се отдава на англичаните Управлението на променливите вектори на тягата трудно им се отдава на англичаните Пак Индия танкове Арджун Пак Индия танкове Арджун Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата . Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
 Коментар
- 

Хариъра си е странен самолет и сложен все пак.Не случайно на съветския Як-38 системата за катапултиране е автоматизирана.Приемат се данни от датчиците и тя решава кога самолета е тръгнал към земятя/морето и маха пилота.
 За индийския танк с финтифлюшките или е против уроки или първия е на шамана на подразделението.
 Коментар
- 

Идват от Глориета бей, току що са минали под моста Коронадо. През ден се шматкат насам-натам. Интересно е като ги транспортират виснали на въже от въртолет- 6 човека висят на въжето, току що вдигнати от студения океан. И газ с 200. Да съм умрял от студ! Шантави пичове!Първоначално публикуван от komuso Преглед на мнениеBoss тези са от твойто сити -трета група SEAL охраняваща база Сан Диего. -трета група SEAL охраняваща база Сан Диего.
 [ATTACH=CONFIG]949566[/ATTACH]
 Коментар
- 

E, сигурно не са по моряшки фланелкиПървоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнениеИдват от Глориета бей, току що са минали под моста Коронадо. През ден се шматкат насам-натам. Интересно е като ги транспортират виснали на въже от въртолет- 6 човека висят на въжето, току що вдигнати от студения океан. И газ с 200. Да съм умрял от студ! Шантави пичове! Предполага се, че имат по некой неопрен?!?

В Космоса никой няма да чуе писъка ти.... Предполага се, че имат по некой неопрен?!?

В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
 Коментар
- 

Абе имат, ама да ме цопнат за час в 12 градуса вода, да дойде отгоре един дето ми прави 200 километра в час ветрец, да ме качи на простора, и да ме повози с тоя простор половин час на 10 градуса температура на въздуха... Аз съм пас. Редовно като постоя мокър по цяла Калифорнийска нощ, на сутринта не мога да си разкопчея ципа да се изпикая.Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнениеE, сигурно не са по моряшки фланелки Предполага се, че имат по некой неопрен?!? Предполага се, че имат по некой неопрен?!?
 Коментар
- 

МАксималния товар дали е реален товар или просто тежести, ако иде реч за изпитване?Първоначално публикуван от komuso Преглед на мнениеГермански EF-2000 в изпитателен полет с максимален боен товар.Публикувайте отговор
 Коментар
- 

Обикновено когато "боеприпасите" са жълти или оранжеви са масово-габаритни макети(сиреч учебни).Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
 Джон Кенеди
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар