Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фолклендска криза - всеки победител, ама с някои допускания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Доброволен резерв на армията

То война е нямало според Стефан като чета,Аржентинците не са воювали.

Защо е друга тема,но факт,че ги сритаха и то как си е факт та дрънка.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Сритаха ги ама на каква цена за един гол остров ? 7 потопени кораба и 8 сериозно повредени срещу противник който технологично е с пъти по зле от тях .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
        Сритаха ги ама на каква цена за един гол остров ? 7 потопени кораба и 8 сериозно повредени срещу противник който технологично е с пъти по зле от тях .
        Да, и който противник не му се налагаше да прави половин обиколка на света преди да влезе в бой. И цената е оправдана. Викат му "принцип".
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
          И цената е оправдана. Викат му "принцип".
          Не болни амбиции на една бивша колониална сила .
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Мислех да ти отговоря ама вкарам ли думички като Англия, болни амбиции, България, оголен ..з, победа, срам... в едно изречение, ще ме баннат поне за месец. Ти си умен, нареди ги сам и ще разбереш какво имам в предвид.

Коментар

Колега, да мразиш другите, защото постигат това, което ти не можеш, е израз на *************(автоцензура).
              Последно редактирано от NovemberCharlie; 26-02-13, 10:15.
              Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Англичаните си направиха верните изводи от собствените си тактически грешки и не ги повториха. Всъщност те сами са си виновни за за потапянето на повечето свои кораби. Натрупа се полезен опит за бойното използване на противокорабните ракети, авиацията и взаимодействието с другите видове ВС, логистиката и т.н. Всички флотове си осъвремениха тактиката и оръжейните системи- нашият ВМФ също.
                Всъщност посланието на Англия беше: "Не се ебавайте с нас". Kонфликта привърши набързо след като леля Маги каза на аржентинците, че е взело да и писва и ще им покаже как изглежда слънцето отвътре. Останалите прогресивни сили, също си направиха верните изводи. Времето показа, че цената си е заслужавала. Game over.
                There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                No wahalla.

Коментар

Да, и който противник не му се налагаше да прави половин обиколка на света преди да влезе в бой. И цената е оправдана. Викат му "принцип".
                  Никога, ама никога не мога да оправдая някой, който прави половин обиколка на свата за да влезе в бой, докато някой не ми отговори на въпроса, какво търси там. За какви принципи става дума?
                  И Англия имам повод да я мразя(не казвам че ги мразя), защото точно те са една от причините България да не е нещо повече от това което е териториално. Защо да ги обичам Англичаните, заради Шенгенското споразумение, че и се чудят как да го продължат във времето.
                  Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
                    Никога, ама никога не мога да оправдая някой, който прави половин обиколка на свата за да влезе в бой, докато някой не ми отговори на въпроса, какво търси там. За какви принципи става дума?
                    И Англия имам повод да я мразя(не казвам че ги мразя), защото точно те са една от причините България да не е нещо повече от това което е териториално. Защо да ги обичам Англичаните, заради Шенгенското споразумение, че и се чудят как да го продължат във времето.
                    При свободен вот местните жители искат да са част от Англия. И така е от поколения. Аржентинци никога не са имали постоянна колония там.
                    Между другото, този Март ще има нов референдум дали да са самостоятелни или част от Англия. И понеже е ясно как ще гласуват, Аржентина от сега реве.
                    Шенгенското споразумение е хубаво нещо. Никой не е длъжен да приема свободно имигранти.

Коментар

При свободен вот местните жители искат да са част от Англия. И така е от поколения. Аржентинци никога не са имали постоянна колония там.
                      Между другото, този Март ще има нов референдум дали да са самостоятелни или част от Англия. И понеже е ясно как ще гласуват, Аржентина от сега реве.
                      Шенгенското споразумение е хубаво нещо. Никой не е длъжен да приема свободно имигранти.
                      Не ми се спори, особено пък с емигрант!
                      Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Че кой спори? Особенно с човек мразещ всичко...

Коментар

ми спори с мен

п.п. а аржентиците па чий го дърват там, та се възмущаваш на англичаните се чудя....?!?
                          В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
                            Някой да отдели темата, моля.
                            Още един път моля.
                            Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Никой не е длъжен да приема свободно имигранти.
                              Абе Порто Рико станали 52и щат вече?
                              Че там ми се емигрира
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                                Абе Порто Рико станали 52и щат вече?
                                Че там ми се емигрира
                                Не е хубаво. Британски вирджински острови ... Ееех...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X