Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спрей против песове - къде в Пловдив?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Спрей против песове - къде в Пловдив?

Потвърждавам, халосни патрон дори 8 - мица - връща назад 2 охранени немски овчарки. Лично пробвано.
    Добре, че не си попаднал на тренирано куче, което при вида на каквото и да е било оръжие в ръка захапва ръката и не пуска...Аз съм против газовото оръжие, хаосните и стоп патроните, но от друга страна не може за едно куче да стреляш в квартала я с пистолета я с ИЖ-а, не върви някак си. В нормалните държави проблема е решен, като са махнати кучетата. Тук обаче не е така. Въпроса за самозащитата от животно е доста труден, всеки трябва да намери най-добрия вариант за себе си. Аз лично предпочитам КНО, използвал съм го срещу куче, но беше при крайна необходимост в покрайнините на моето село. В градски условия срещу глутница малко прилича на бой в селска кръчма в стил сам срещу всички.
    If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
      Абе тия "неща" дето ги ползват по мачовете за звуков ефект не знам как се казват май са някакви тромби като дезодорант със сгъстен въздух и вдигат мн шум като корабна сирена няма ли да подейства едно такова?
      Ако псето е глухо - категорично не!
      Визуалния ефект от камъка, подсилен от гьостерицата, и подчертан със сакралното... ей са ти ибаф мамата ...
      е на това няма кое псе да устои..

пробвано срещу чернокраки гласоподавателикебапчеяди - тоже важи на 100% безусловно

Коментар

Абе ти къде си видял глухо куче???
        If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
          Ако псето е глухо - категорично не!
          Визуалния ефект от камъка, подсилен от гьостерицата, и подчертан със сакралното... ей са ти ибаф мамата ...
          е на това няма кое псе да устои..

пробвано срещу чернокраки гласоподавателикебапчеяди - тоже важи на 100% безусловно
          Нещо не ти вярвам и в двата случая.
          Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Това е звяра. Напръсканото зло куче иска да си махне физиономията в асфалта.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01658.jpg
Прегледи:1
Размер:41.2 КБ
ID:5447398
            Спрея пръска с течна нелетлива струя от всяко положение на флакончето. Пръска на около 5м точно. Има и предпазител срещу неволно задействане.
            Не ми се мисли, какво ще се случи ако се напръска човек.
            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

В инструкцията на Doser-a..

по-точно - в гаранционната карта..

Дидо, оня ден имах една такава възможност, ама тук не искам да пиша..

Коментар

Добре, че не си попаднал на тренирано куче, ....
                Дресираните служебни кучета нападат по команда и не се шмиткат по улицата. Лично на мен никога не ми се е налагало да употребявам срещу куче оръжие, по-сериозно от "Марш от тука, .......майката, помияр нещастен!"(може и в друг словоред и комбинация) и не е имало засечка. Кучешките глутници са доста организирани като социални структури и поведението им се диктува от лидера. Ако най-агресивния пес не предприеме атака, нито едно от другите няма да нападне. Затова номера е да се респектира лидера. То горе-долу същото е и при хората...
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

При пробата на един кучегон. ПП На комшийката далматинеца също е глух.

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                    Затова номера е да се респектира лидера. То горе-долу същото е и при хората...
                    Първи стъпки към политиката...

Мите, не го взимай сериозно, де..

Коментар

От години лятно време с жена ми ходим на работа с колелета и уличните кучета умрАт да ни научат кой квартал чий е. Понеже жена ми е голяма паника трябваше да измисля нещо, дето да я направи спокойна и да не се откаже. Носих в началото пиратки, но определено псетата не ми оставяха време да им демонстрирам колко силно мога да пуцам. Един ден докато разчиствах из нас намерих щеките на едни детски ски. 8-10 милиметра диаметър, около 80 сантиметра дължина. Вързах едната на велосипеда за проба и при следващата среща с озъбена лаеща паст за секунда я измъкнах и размахах заедно с препоръчаните от Вени словосъчетания с най-високия възможен глас. Доволен от ефекта вече не тръгвам без щеката. За обучено или домашно куче сигурно няма да помогне, но с уличните помияри се справям и до сега.

Коментар

Добре, че не си попаднал на тренирано куче, което при вида на каквото и да е било оръжие в ръка захапва ръката и не пуска...Аз съм против газовото оръжие, хаосните и стоп патроните, но от друга страна не може за едно куче да стреляш в квартала я с пистолета я с ИЖ-а, не върви някак си. В нормалните държави проблема е решен, като са махнати кучетата. Тук обаче не е така. Въпроса за самозащитата от животно е доста труден, всеки трябва да намери най-добрия вариант за себе си. Аз лично предпочитам КНО, използвал съм го срещу куче, но беше при крайна необходимост в покрайнините на моето село. В градски условия срещу глутница малко прилича на бой в селска кръчма в стил сам срещу всички.
                        Вероятността човек да попадне на така тренирано куче е много малка, особено когато става въпрос за бездомни псета. Използването на огнестрелно оръжие срещу кучета в населено място може да бъде оправдано само и единствено в случай, че от това наистина зависи нечий живот. Иначе стрелбата по кучета дори и да не доведе до нежелан инцидент с пострадали хора, най-малкото е нарушение на закона и може да доведе до отнемане на разрешителното.
                        Специално срещу глутница дори само звуковият ефект на газеника е вероятно да е по-полезен, отколкото поражението от спрей върху едно куче. Както показа опитът, атаката беше прекратена и глутницата се беше разбягала преди още гилзата да е паднала на земята.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Вени аз в такива ситуации скачам в скута на гаджето и не вярвам. Имам чуството, че и джобните кучета ми имат зъб, а се старая да съм хладнокръвен. Има и един случай много показателен, ама е за друга тема. Куздов, добро оръжие, ама аз... виж горе.

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                            Вени аз в такива ситуации скачам в скута на гаджето и не вярвам......
                            Обърни ситуацията - гаджето в тебе, и да не вярва тя на случилото се..

После, ако има нещо - не е верно, миличко...

Ей, умирам да се занасям, Дидо, не се връзвай, приятелю...

Коментар

Що да се връзвам. Една вечер, ама бяхме около 20-те, я изпращам и от един двор се засили една немска овчарка. Естествено се спря на оградата, ама аз сериозно скочих в скута и. А тя падна от смях. Това е! До у тях бях настръхнал. Другия случай, в цирка на третия месец отивам да се къпя, че нямахме бани и се къпехме на маркуч. Пуделите дето са дресирани и по време на представление минават и заминават покрай мен. Те са в клетка и имат преграда и не виждат кой минава покрай тях, а аз не знаех, че са там. Така се нахвърляха да ме лаят, с такава злоба, че разбрах: Непоправимо е! За това ме интересува темата. А и начини как бих могъл да се справя с проблема. За изправяне срещу страха, ми не става, имам чуството, че ще се наакам. По-лесно е да си призная.
                              П.С. Леко извън темата и едва ли ще ви се случи, ама да ви предупредя. Никога не плюйте срещу лама, ще ви изпревари! Камилата е малко по-уравновесена.

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                                ,
                                П.С. Леко извън темата и едва ли ще ви се случи, ама да ви предупредя. Никога не плюйте срещу лама, ще ви изпревари! Камилата е малко по-уравновесена.
                                Само ако дълго си дъвкал срещу нея.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X