Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спрей против песове - къде в Пловдив?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Спрей против песове - къде в Пловдив?

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Газов пистолет/револвер не е огнестрелно оръжие. Дори с халосни патрони би трябвало да свърши работа.
    Да де, ама той говори за
    "АВТОМАТИЧЕН САМОЗАРЯДЕН "СПРЕЙ" WINCHESTER с муниция 4/0."
    който:
    "До 50 м действа безотказно"
    Не става въпрос за газ-сигнален.
    Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
    First impression is not always true. Get inspired.
    Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
    Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
      И шанса да дойдат органите и да го пишат за дребно хулиганство също е на лице...
      И какво, да ни ядат кучовете, за кеф и спокойствие на куките ли? Точно за такива ситуации се произвеждат и продават. Визирам газов, а не незаконен боен.

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
        Да де, ама той говори за ...
        Ама говори не kuzdov, към чието мнение е линкът, а stanev. Поради което не съм те разбрал какво имаш предвид.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Аааа, понеже съм известен с невероятния страх към кучета. И оправия няма, какво ли не съм пробвал. Все надушват страха. И колко съм изчел, колко съм питал. И понеже се очертават няколко седмици с чести срещи с кучета се бях спрял на 4 варианта. Кучегон - по много мнения не винаги действат или имат обратен ефект. Спрей за кучета - много малка дистанция, което премесено с паника е пагубно. Спрей за мечки - едно пръскане от секунда-две = 25 лв., и тук има паника. Воден пистолет с екстрат от люти чушки, собствено производство - най бюджетния вариант. Та онзи ден говорих на тази тема с човек, любител на оръжията и лекар на полицейските кучета в милицията на времето. Хуманен лекар, но тогава е нямало ветеринари на щат. Всичко това го разказвам, за да си представите опита му. Та мнението му е кучегон, но не от евтините. По възможност винаги със силни батерии. Държи ги на разстояние от 20 метра.
          Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Електрошока не е ли добър вариант? В казармата експериментирах веднъж с кучето на ротния и генераторче от ТАП, двата тела на пръстите и след първото завъртане кучето се изстреля като торпедо от подводница.
            If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
              Електрошока не е ли добър вариант? В казармата експериментирах веднъж с кучето на ротния и генераторче от ТАП, двата тела на пръстите и след първото завъртане кучето се изстреля като торпедо от подводница.
              Да ама трябва да имаш контакт с псето.

Коментар

Е поне няма да те убие. Със спрей ако духне вятър какъв ще е ефекта? По принцип срещу гладно или зло куче да се бориш е трудна работа.

Коментар

Да, но има контакт...
                  Последно редактирано от didogen; 25-01-13, 19:59. Причина: А Иво ме е изпреварил.
                  Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Гласувайте на следващите избори, ако обещаят, че ще разрешат на уведомителен режим носенето на пистолети Флобер. Създадени са именно за предпазване от кучета. Те са гладкоцевни, кал. 9 мм, сферичен оловен проектил и много слаб заряд.
                    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Я виж какво съм питал в тая тема...

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                        И шанса да дойдат органите и да го пишат за дребно хулиганство също е на лице.... Аз ползвам спрей - Сейбър Ред - Мк. 3 Струя... Няма оплакали се.... Пък и на перничани работи.
                        Шансът някой "орган" да прояви интерес към употреба на газов пищов срещу кучета е минимален, да не кажа никакъв. По-верятно е някой "възмутен" гражданин да почне да върти на 112 и да съобщи за "някакъв изрод, който трепе животинки с гаубица" и тогава да се наложи да обясняваш, че не си камила.
                        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Колега Куздов, принципно си прав, но последно време виждаш какво става. Всяка вечер по новините съобщават за стрелба по улиците с газово оръжие и за въоръжени грабежи. То не бе София, Пловдив, вчера Ямбол, утре не се знае къде. Това повишава вниманието на медиите, да се надяваме на гражданите като общество и на твоите колеги. А и не е добра идея някой да се разстреля посред бял ден в центъра на града.

Коментар

Хъм, нямам спомен да съм съветвал някого да размахва оръжие пък било и газово, насред оживена улица и да стреля сватбарски. Принципно кучешките глутници се осмеляват да нападат на уединени места. Използване на спрейове, електронни свирки и пиратки е със съмнителен успех, особено от уплашен човек. Обаче един изстрел с халосен патрон е почти 100% сигурен успех и за да няма опасност от засечка в неподходящ момент - револвер. Естествено носенето и употребата му изисква съответната подготовка и култура. И никакви "органи" и медии няма да кажат "копче" по въпроса.
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

Абе тия "неща" дето ги ползват по мачовете за звуков ефект не знам как се казват май са някакви тромби като дезодорант със сгъстен въздух и вдигат мн шум като корабна сирена няма ли да подейства едно такова?

Коментар

Потвърждавам, халосни патрон дори 8 - мица - връща назад 2 охранени немски овчарки. Лично пробвано.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X