Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Миг 29 с Ген. Румен Радев

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Миг 29 с Ген. Румен Радев

Първоначално публикуван от blago72 Преглед на мнение
    Срещу кой ще се водят въздушен бой?
    И на тях, както и на нас, не ни трябват ВВС. Не си струва да харчиш пари за защита на нещо, което можеш да купиш с жълти стотинки.
    Първо идва държавната политика, след нея икономическите успехи, евентуално след тях - мислим за армия.
    Срещу талибаните например, деро утре ще се опитат да върнат нещата в изходна позиция. Не е нужно да имат самите те авиация. Хеликоптер и чесна се свалят в пъти по-лесно от изтребител, сещаш?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Напоследък не са забелязвани талибани, кръстосващи небето над Афганистан на реактивни изтребители, така че височинни прехващачи не им трябват. Както каза и Goblin - напълно смислена комплектация, като за потушаване на въоръжени бунтове и борба с наркотрафика - щурмови хеликоптери, леки щурмови самолети (Ембраер май са спечелили конкурса със Супер Тукан-а), десантни хеликоптери. Виж няколко Су 25 щяха да им дойдат съвсем дюшеш, ИМХО.
      Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        ... Хеликоптер и чесна се свалят в пъти по-лесно от изтребител, сещаш?
        Сибирски да ти каже кое е било по-полезно за нанасяне на удари по земни цели в планините - Ми-24 или МиГ-21/23.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

И СУ-25!

Коментар

Я питайте някой летял на Миг 21 и Л 39 с кой се гони ниска и бавна цел... Цитирам пилот от "дежурни машини" току що гонил такива с Миг 21- "докато го видя и съм го подминал..."
            Бойни самолети трябва да имаме. Иначе ставаме "наземни цели..." ама Бат Гойко и останалите и талибан не ги лови... Абе ...... /цензура/
            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Селям Алейкум, пак съм тук .......гледам интересни неща сте по написали....излезнах от комата или там от каквото бях ха ха ха ха хахах ахх

А колкото до българската военна авиация - Слънчевата авиация - след 12 години служба до този извод стигнах!!
              А сега изяжте ме!!
              И хич не ми пука за генерал този или генерал онзи ........щом генерали пилотират въртолетите при пожари ....добре , че не са почнали да пилотират и новинарските въртолети в БГ.
              Може би защото ги нямаме ....ха ха ха хахах Нашите бойни пилото сега правят еърполисинг .....сама само когато метеото позволява ,,,,ха ха ха хахах
              Има едно словосъчетание - Жик Так - означава - и всичко и нищо ......те до това положение докараха българската военна авиация .... а генералите, те само си чакат пенсийката и да се намърдат на някое топло следпенсионно място...
              Последно редактирано от Keltis; 19-08-12, 23:31.
              Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X