Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Миг 29 с Ген. Румен Радев
Свий
X
-
От: Миг 29 с Ген. Румен Радев
Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнениеТова какво трябва да предизвика в мен?Може би чувство за национална гордост?Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!
"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
Джон Кенеди
Коментар
-
Стефане този твой коментар ми изглежда, доста заядлив!
НАТО, Ньойски договор... ?!?!?!?!
Ако се разровиш малко из INTERNET и ще видиш, че ген. Румен Радев е направил ДОСТА, ДОСТА, ДОСТА ама ДОСТА полезни неща за БА.
П.П Цирка не е тъжен, просто грешно разбиране.Също така не знам защо пишете такива излишни коментари. Един самолет не е Авиация, че кой е казал, че е.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнениеАз лично много се гордея с г-н Радев. За мен той е един велик Българин, който представя България по доста добър начин пред света. Радвам се, че има такива Българи в последните години, той направи много неща за Българската Авиация.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеЧак велик?!? Може ли малко конкретни примерчета с великите му дела?
Така малко информация за Румен Радев.
Румен Радев - http://100.airshow-bg.com/wp-content...ba_vvs_zam.pdf
За Бистрица - http://pressadaily.bg/publication/11...7%D0%BD%D0%BE/
Повече примери и разни ВЕЛИКИ ДЕЛА, може да потърсите из ИНТЕРНЕТ, аз спирам до тук.
Обичайте и Уважавайте ги тези хора, това са достойни Българи, който наистина помагат, За Българското развитие в дадена област.
Чавдар (V93) ако изгледаш клипчета при гостуването на Слави, ще видиш и ще научиш, че Ген. Румен Радев се е представил доста добре, КЪДЕ ЛИ НЕ!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнениеВелик е за мен и му се възхищавам на този човек...
...
Чавдар (V93) ако изгледаш клипчета при гостуването на Слави, ще видиш и ще научиш, че Ген. Румен Радев се е представил доста добре, КЪДЕ ЛИ НЕ!
Това, към което си пуснал линкове, е едно нищо и половина - едно вестникарско интервю и една биография. Армията изпратила 2 хеликоптера да гасят пожар до столицата и това е велико?!? То бива девалвация на понятието, ама чак пък толкова ...
Може и да ти е трудно да си представиш, но в много други страни такива дейности или полети за медицинска евакуация са нещо съвсем рутинно и дори няма нужда за всеки полет да се получава личното разрешение на Вожда и Учителя. Още по-малко пък за това да гърмят всички медии ...
А биографията ... Знаеш ли, че познавам доста български офицери, чието CV (да използваме модерната думичка) ще изглежда по подобен начин. И какво от това?!? Да, добри и кадърни хора, които си гледат (са си гледали) съвестно работата. Това обаче не ги прави велики!
П.П. А пък да ми даваш шоуто на онзи чалгарин като източник. Ако изпадаш във възторг от него, с тебе трудно ще намерим общ език ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
За мен е велик, защото знае какво иска да направи, какво иска да подобри и знае как да го направи.
И не съм казал, да го смяташ за велик, казвам, че той самият за мен е велик...
Може и да има много като него, радвам се, че познаваш доста такива. Аз лично не познавам такива хора, но с удоволствие мога да се запозная. Румен Радев наистина си заслужава длъжността, а дали Вие не го приемате като такъв (ваш си проблем, мога да кажа аз).
П.П И пак казвам, той, за мен е ВЕЛИК. А не това, че ти мислиш, че като си върши работата ги прави велики.
Знае как да оцелява горе, какво да прави и е доста добър в това, Чавдаре.
Коментар
-
Много обичаме да нихилизираме всичко, това е поредният пример.
Не съм съгласен с теб, Чавдаре.
Другите страни имат далеч повече потенция от нашия умрял военно-въздушен флот, та да ги сравняваме пропорционално е нелепо.
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеМного обичаме да нихилизираме всичко, това е поредният пример.
Не съм съгласен с теб, Чавдаре.
Другите страни имат далеч повече потенция от нашия умрял военно-въздушен флот, та да ги сравняваме пропорционално е нелепо.
С кое по-точно не си съгласен? Че не е достатъчно да си добър професионалист за да бъдеш обявен за "велик" ли?Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар