Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Миг 29 с Ген. Румен Радев

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Миг 29 с Ген. Румен Радев

Един добър показ на боя във въздуха с ген.Румен Радев.

От: Миг 29 с Ген. Румен Радев

Браво адаш, на първия клип направо настръхнах. Това ми е мечта-да се возя на изтребител. Надявам се някой ден да се осъществи!

Коментар

Това какво трябва да предизвика в мен?Може би чувство за национална гордост?
      Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Аз лично много се гордея с г-н Радев. За мен той е един велик Българин, който представя България по доста добър начин пред света. Радвам се, че има такива Българи в последните години, той направи много неща за Българската Авиация.

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
          Това какво трябва да предизвика в мен?Може би чувство за национална гордост?
          А какво друго?!?
          Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
          Джон Кенеди

Коментар

Един самолет не е авиация.
            Аз съм млад - не помня Ньойския договор. Но няма как да забравя нато.
            От дете не обичам цирка, понеже е тъжен.

Коментар

Стефане този твой коментар ми изглежда, доста заядлив!
              НАТО, Ньойски договор... ?!?!?!?!
              Ако се разровиш малко из INTERNET и ще видиш, че ген. Румен Радев е направил ДОСТА, ДОСТА, ДОСТА ама ДОСТА полезни неща за БА.

П.П Цирка не е тъжен, просто грешно разбиране.Също така не знам защо пишете такива излишни коментари. Един самолет не е Авиация, че кой е казал, че е.

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнение
                Аз лично много се гордея с г-н Радев. За мен той е един велик Българин, който представя България по доста добър начин пред света. Радвам се, че има такива Българи в последните години, той направи много неща за Българската Авиация.
                Чак велик?!? Може ли малко конкретни примерчета с великите му дела?
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Там е работата,че не Генерали трябва да правят това.Това е работа за ст.лейтенанти,капитани...

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                    Чак велик?!? Може ли малко конкретни примерчета с великите му дела?
                    Велик е за мен и му се възхищавам на този човек... А вече Вие, как ще го приемете или си мислите, че той е нищо, само мога да Ви се изсмея на ЖИВО - LIVE.
                    Така малко информация за Румен Радев.

Румен Радев - http://100.airshow-bg.com/wp-content...ba_vvs_zam.pdf
                    За Бистрица - http://pressadaily.bg/publication/11...7%D0%BD%D0%BE/
                    Повече примери и разни ВЕЛИКИ ДЕЛА, може да потърсите из ИНТЕРНЕТ, аз спирам до тук.
                    Обичайте и Уважавайте ги тези хора, това са достойни Българи, който наистина помагат, За Българското развитие в дадена област.
                    Чавдар (V93) ако изгледаш клипчета при гостуването на Слави, ще видиш и ще научиш, че Ген. Румен Радев се е представил доста добре, КЪДЕ ЛИ НЕ!

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнение
                      Велик е за мен и му се възхищавам на този човек...
                      ...
                      Чавдар (V93) ако изгледаш клипчета при гостуването на Слави, ще видиш и ще научиш, че Ген. Румен Радев се е представил доста добре, КЪДЕ ЛИ НЕ!
                      Приятел, питам те защо е велик? Можеш ли да ми отговориш конкретно, без общи приказки и ураджийство. Не ме пращай в Интернет, а ми кажи с думи прости защо според тебе трябва да го смятаме за велик човек!

Това, към което си пуснал линкове, е едно нищо и половина - едно вестникарско интервю и една биография. Армията изпратила 2 хеликоптера да гасят пожар до столицата и това е велико?!? То бива девалвация на понятието, ама чак пък толкова ...

Може и да ти е трудно да си представиш, но в много други страни такива дейности или полети за медицинска евакуация са нещо съвсем рутинно и дори няма нужда за всеки полет да се получава личното разрешение на Вожда и Учителя. Още по-малко пък за това да гърмят всички медии ...

А биографията ... Знаеш ли, че познавам доста български офицери, чието CV (да използваме модерната думичка) ще изглежда по подобен начин. И какво от това?!? Да, добри и кадърни хора, които си гледат (са си гледали) съвестно работата. Това обаче не ги прави велики!

П.П. А пък да ми даваш шоуто на онзи чалгарин като източник. Ако изпадаш във възторг от него, с тебе трудно ще намерим общ език ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

За мен е велик, защото знае какво иска да направи, какво иска да подобри и знае как да го направи.
                        И не съм казал, да го смяташ за велик, казвам, че той самият за мен е велик...
                        Може и да има много като него, радвам се, че познаваш доста такива. Аз лично не познавам такива хора, но с удоволствие мога да се запозная. Румен Радев наистина си заслужава длъжността, а дали Вие не го приемате като такъв (ваш си проблем, мога да кажа аз).
                        П.П И пак казвам, той, за мен е ВЕЛИК. А не това, че ти мислиш, че като си върши работата ги прави велики.
                        Знае как да оцелява горе, какво да прави и е доста добър в това, Чавдаре.

Коментар

Много обичаме да нихилизираме всичко, това е поредният пример.
                          Не съм съгласен с теб, Чавдаре.
                          Другите страни имат далеч повече потенция от нашия умрял военно-въздушен флот, та да ги сравняваме пропорционално е нелепо.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                            Много обичаме да нихилизираме всичко, това е поредният пример.
                            Не съм съгласен с теб, Чавдаре.
                            Другите страни имат далеч повече потенция от нашия умрял военно-въздушен флот, та да ги сравняваме пропорционално е нелепо.
                            Дай тогава да изпадаме в телешки възторг всеки път, когато някой свърши нещо, което му е работа!

С кое по-точно не си съгласен? Че не е достатъчно да си добър професионалист за да бъдеш обявен за "велик" ли?
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Темата стана като за полицията, сега се чудя за някой "велик "катаджия дето си върши работа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X