Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Миг 29 с Ген. Румен Радев

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Миг 29 с Ген. Румен Радев

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
    Ти не прочете ли кой ме е лъзнал......жалко, аз мисля, че добре съм написал кой ме е лъзнал.
    Сега прочетох. Моя грешка. И на мен ми беше малце трудно да повярвам да твърдиш това, ама нейсе. Трудно ми е да повярвам че и летец би го казал, но ако да - толкова по-зле.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Като гледам, и хеликоптерите над Витоша са били пилотирани от генерал и полковник ... Мааму стара, това е работа за старши лейтенанти, капитани, майори! Стигне ли се дотам в една армия генералите да "влизат в окопите", значи положението е тотално осрано!!! Каква национална гордост, какви 5 лева?!?
        И аз дълго си търках очите, като четох тая новина. Бахмааму - генерали и полковници на реална мисия, и то не бойна (в смисъл - За нами Москва) !!! Или във ВВС пагоните са почнали да ги раздават във вид на изненада в пакетчета пуканки (което не го вярвам) или положението съвсем си е еб@ло майката.... Иначе поклон за "болтовете", че се впрягат в каруцата, вместо да пращат млади (и очевидно нямащи достатъчен нальот) лейтенанти и капитани, ама...

Беловласия пиот от последния клип го споменават с над 10 000 часа нальот. На фона на генералските 2 000 (очевидно един от най-подготвените ни пилоти).... ми срамна история.
        Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Абе да ти кажа във филма се изприказваха доста (журналистически) глупости ама нейсе...
          Даа! Иначе доста е остарял. Ето ти го в последните му години като активен пилот:
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:pampi.jpg
Прегледи:1
Размер:10.6 КБ
ID:5390466
          ПП.Надявам се да не бъде изтълкувано като скрита реклама-книгата е изчерпана отдавна.
          Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
          Джон Кенеди

Коментар

То освен колко, важно е и за колко време. То след 2 седмици отпуск навремето са имали нам колко си период на адаптация (в смисъл, постепенно навлизане в по-тежки задачи), а смятай за какво иде реч сега. То и това е една от трудностите - всичко е планирано и всичко е подчинено на това. Всеки ден. Затова някога са си тръгвали насрани един куп народ при съвместни учения и случайни или не толкова случайни навлизания "по съседски".

С ВВС-то е приключено, крайно и окончателно. Дори някога да имаме ресурс за техника, пилот не се става за 2 дена. А кой ще ги учи и кой ще ги пази да не се пребият докато се учат? Кой ще им изстиска възможностите, та да се види дали няма да "кльопнат" глави когато не трябва?
            Последно редактирано от sparkybg; 10-07-12, 02:15.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Дори някога да имаме ресурс за техника, пилот не се става за 2 дена. А кой ще ги учи и кой ще ги пази да не се пребият докато се учат? Кой ще им изстиска възможностите, та да се види дали няма да "кльопнат" глави когато не трябва?
              Това наистина е най-големия проблем! На железата майната им...
              И това важи не само за авиацията!!!
              Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
                Точно това е лошото!!!
                Кое му е лошото?Че не съм манипулируем с празни лозунги и демагогия от типа патриотизъм ли?!Наистина лошо за политици, празнодумци, демагози и спецове по словоблудство.Нямам нужда да се гордея с постиженията на Ивет Лалова за да си вярвам, нямам нужда от система от символи за да съм уверен.
                Още по-малко имам нужда от пустовловията на "патриотите, един велик поет добре го е казал - Патриоте душа дава за наука и свобода, но не свойта душа братя , а душата на народа......
                П.П.Добре дошъл в темата......Беше казал, че я напускаш.Това за какво беше?За да вкараш малко драматизъм ли?
                Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Keltis, това е за зарибявка, не само за гордост, а разликата е стабилна. То и аз искам да стана космонавт, ама реалността е друга, затова пък спорта е на една ръка разстояние.

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
                    Кое му е лошото?Че не съм манипулируем с празни лозунги и демагогия от типа патриотизъм ли?!Наистина лошо за политици, празнодумци, демагози и спецове по словоблудство.Нямам нужда да се гордея с постиженията на Ивет Лалова за да си вярвам, нямам нужда от система от символи за да съм уверен.
                    Още по-малко имам нужда от пустовловията на "патриотите, един велик поет добре го е казал - Патриоте душа дава за наука и свобода, но не свойта душа братя , а душата на народа......
                    П.П.Добре дошъл в темата......Беше казал, че я напускаш.Това за какво беше?За да вкараш малко драматизъм ли?
                    Наистина казах , че я напускам но нещо все ме тегли насам.И няма как да е-авиацията е част от мен.
                    Ти не си ме разбрал правилно-не става дума за патриотизъм,за национална гордост или за повелите на партията! Става дума за вяра в собствените възможности като нация!!! Ти си вярваш и това е добре , но има много млади хора които не вярват,считат се за втора ръка.А една птичка пролет не прави.Гения го е казал много по-добре от мен-" О , неразумни юроде..."

Джон Кенеди

Коментар

Наистина казах , че я напускам но нещо все ме тегли насам.И няма как да е-авиацията е част от мен.
                      Ти не си ме разбрал правилно-не става дума за патриотизъм,за национална гордост или за повелите на партията! Става дума за вяра в собствените възможности като нация!!! Ти си вярваш и това е добре , но има много млади хора които не вярват,считат се за втора ръка.А една птичка пролет не прави.Гения го е казал много по-добре от мен-" О , неразумни юроде..."
                      Би било добре тези млади хора първо сами да повярват в себе си, за това не е нужна система от символи, а просто трябва да се образоват, защото е казано "Уважавай се сам за да те уважават околните" .Може и да съм твърде индивидуалист, но имам наблюдение върху този факт и споделям идеята, че всичко започва и свършва в нас самите.Системите от символи са само за да обслужват интересите на управляващите.При нас това не се промени въпреки, че се твърди, че строя е сменен.Явно много силно е вкоренено в съзнанието на хората неситовото желание да се търсят символи, водачи и прочие.Но символите са част от така наречената показност, а тя както знаем е да крие истината или по-меко казано да я подменя с положителни , но кухи послания.Показността добре е описана от Радой Ралин - Гъзът си с рози закичи, посраното да не личи! Ако наистина със символи се постигаше национална гордост и просперитет то през 90-те години на миналия век България щеше да е настигнала Швейцария, понеже имахме два ярки символа - Христо Стоичков и победите на световното по футбол от 1994 г. , а и да не забравя - цяло златно поколение футболисти за пример........но нищо такова не се случи!?Защо ли?
                      А на колегите дето се чудят, че хеликоптерите дето гасиха на Витоша бяха пилотирани от бригаден генерал и полковник ще им кажа не се чудете , след последните реформи(съкращения ) в армията командири на роти и батареи са майори , а взводните са капитани.....лейтенанти и старши лейтенанти почти не са останали поради липса на длъжности за тях......биха могли да са командири на отделения, но там пък трябва да се конкурират със сержантите ...... смехорията е пълна.Кариерното развитие на един млад офицер изглежда така - пристига от военно училище, една година го държат в някаква ни риба ни рак длъжност инструктор, после ако има място става взводен, после като послужи още става ротен или батареен командир, вече е и капитан и в един момент идва реформа и .....капитана пак става взводен....връща се там от където е тръгнал...ха хаха хахах
                      Та нищо чудно за генерало полковническите екипажи на хеликоптери......има и още по-смешни неща но какъв е смисъла да се разказват и както е казал НЕгенията - "Нема такава държава!!!
                      Защото за величието на една държава се съди по начина по, който се отнася към всеки един неин гражданин, а не по приказките за отминала слава!
                      Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Абе, Keltis, да те питам - бил си една година в кома и сега гледаш да си наваксаш с писането на глупости във форума или имаш някакъв друг проблем?
                        Толкова SPAM не съм виждал в сериозните раздели на форума от дота време...
                        "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
                          Абе, Keltis, да те питам - бил си една година в кома и сега гледаш да си наваксаш с писането на глупости във форума или имаш някакъв друг проблем?
                          Една година бях много зaет....държиш ли да ти кажа точно с кой твой роднина бях зает или не?
                          Последно редактирано от Keltis; 10-07-12, 13:40.

Коментар

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
                            Извинявай, но ти за какъв се смяташ, та си тръгнал да раздаваш квалификации? Прав или крив, той е писал собственото си мнение по темата. За разлика от него, твоето е 100% лични нападки.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

За уважаемата аудитория:
                              Ако един летец прави по три "задачи" на ден(една "задача" продължава около 40мин.),това прави два часа нальот на ден(принципно може да се направят и повече "задачи" , но след това летеца ще трябва да лази от "централна стоянка" до "височинния дом"
                              ...чак пък.

Правят се и повече, когато пилота е във върхова кондиция(и физическа, и психическа) и мотивиран. И без да лази после. Ама не става всеки ден. Не заради желание - просто всеки си има лимит, дето може да понесе.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                Хайде без истерия, ако може! Вярно, че е голяма жега, но все пак ...
                                Имена не съм споменавал!Няма истерия ,няма жега ,има истина и не е лошо да не я отричаме,а да я признаваме ,когато трябва ,независимо в какво положение е авиацията или Държавата!Относно метеорологичните условия не ме притесняват нито в плюс ,нито в минус!!
                                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X