Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първа катастрофа с елитен руски боен хеликоптер

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Първа катастрофа с елитен руски боен хеликоптер

Уффф!!! От къде почнахте, та докъде стигнахте...
    И това ако не е спам!!!!

И все пак никой не ми отговори на въпроса ми за застраховките от първа страница...
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Добре де, аз не разбрах защо произлезе такова чудо от тая тема. В тая професия авариите и инцидентите (включително и такива с летален изход), са част от работата, без значение къде. И хората, работещи това, са съвсем наясно и са го приели априори, още преди въобще да пипнат машина. Просто приемете че са от друго тесто и са се посветили на това, което вършат, и толкоз. За тия сме чули, защото машината е с нещо интересна. За хиляди други въобще няма и да чуем. И у нас има достатъчно деца, останали без бащи, когато имахме авиация. И без да воюваме. Израстнал съм покрай такива и за щастие аз имах късмета да не съм от тях. Това е друга вселена, до голяма степен неразбираема за страничен човек.

И никой не се качва на машината за да убива. Качва се за да лети. Останалото е като при всички други, и вЕрвайте ми, тия други не са с нищо по-добри, еле пък морално. Даже напротив. Просто едните са в калабалъка и си залагат задниците, а болшинството от другите предпочитат да се правят че не знаят.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
        ...Тука искрено ме разсмя... То бива промивка, ама пък чак толкова...
        Не е за смях, а за рев.
        Темата тръгна от паднал хеликоптер, чудо голямо. Нито е първия, нито последния. Но повода бе добре дошъл още в първата страница някои активисти да си изградят теза/антитеза, дип дневната норма постове трябва да се прави. Щото от 45 години промиване е останала само формата

Коментар

Първоначално публикуван от GN2355 Преглед на мнение
          Не е за смях, а за рев.
          Темата тръгна от паднал хеликоптер, чудо голямо. Нито е първия, нито последния. Но повода бе добре дошъл още в първата страница някои активисти да си изградят теза/антитеза, дип дневната норма постове трябва да се прави. Щото от 45 години промиване е останала само формата
          Вярно е. Но кои 45 години визираш? И дали с това се изчерпва промиването?
          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Аз пък се чудя, защо тая тема е още отключена..?!! Взе да намирисва на "Дай да им гледаме сеира...".

Коментар

Колеги, наистина темата излезе от рамките на добрия тон и разум. Заключвам я.
              Show must go on!
              LZ1VES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X