Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първа катастрофа с елитен руски боен хеликоптер

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Първа катастрофа с елитен руски боен хеликоптер

Лека им пръст на пилотите!!
    ...
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Бог да прости пилотите.
      Също - умолявам приказките от хиляда и една нощ да се публикуват в съответния раздел "приказки от 1001 нощ". Я, то нямало такъв. Тогава - в спама. Въпреки че за "изоставени космонавти" и спама е много. Аман от щуротии.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Аз пък не разбрах какво толкова има в тази новина, та става тема за коментари...
        Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

От: Re: От: Първа катастрофа с елитен руски боен хеликоптер

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
          Това, доколкото ми е известно е български форум
          Ми да вземем, всички неБългари, да плащаме по 5-10лв месечно за ползването му? За да можем, да си плачем на воля и по който си искаме?
          Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Да, срещу пионерски лагер, и Блерио ХІІ е авиация. А срещу мъглата, деретата и ДШК, Апача май нещо не е въртолет, все едно колко бройки е. И никой няма да плаче, като пада където изобщо не е трябвало да бъде.

Нищо и няма на новината. Освен че изглежда Ка-52 вече се задава наистина, след 20 години политически и икономически хаос. А видимо той и модификациите му, ще бъдат най-страшното нещо в боя, през следващите няколко десетилетия.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
              Да, срещу пионерски лагер, и Блерио ХІІ е авиация. А срещу мъглата, деретата и ДШК, Апача май нещо не е въртолет, все едно колко бройки е. И никой няма да плаче, като пада където изобщо не е трябвало да бъде.

Нищо и няма на новината. Освен че изглежда Ка-52 вече се задава наистина, след 20 години политически и икономически хаос. А видимо той и модификациите му, ще бъдат най-страшното нещо в боя, през следващите няколко десетилетия.
              \
              Падат ще знаеш като круши АН-64.16 (шестнадесет)броя за 12 години операции на терена. От които от противников огън 4 (четири). За справка - Ми 24 на същия терен загубени 74 (седемдесет и четири) броя за 10 години. И моля следващият път като правиш декларативни изказвания ги подкрепи с някой друг факт. Иначе имам чувството за някаква паралелност на вселените. Поне във времевата рамка.
              Нали не мислиш че американците седят и плетът на две куки шалове в последните 20 години? Просто питам? А че Ка 52 е изключително добра машина спор няма.
              Последно редактирано от Mad Dog; 14-03-12, 21:11.
              Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
              No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                Падат ще знаеш като круши АН-64.16 (шестнадесет)броя за 12 години операции на терена. От които от противников огън 4 (четири). За справка - Ми 24 на същия терен загубени 74 (седемдесет и четири) броя за 10 години. .
                ЪЪЪЪЪЪ .... "Ми"-тата от какво са паднали....ъъъъъ и общ нальот за периода искам, и официален источник за данните, и от двете страни......
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Момче, тогава американците караха стингърите нататък с вагони. Айде да спреш малко с глупостите, щом си велик аналитик и щабист.
                  И ще те помоля, въздържай се да раздаваш акъл в тия теми, че вече е абсурдно. Ти очевидно не разбираш за какво става дума, а вестникарските мъдрости ги четем и без тебе.
                  Ако искаш да се замозатапиш, опитай да направиш сравнителен анализ на двата по откритите данни. Ясно е че истинския не може да бъде достъпен за нас, но имай и поне някаква граница в глупостите. Стой си където си, продавай парфюм и въдици, и не си играй с огъня. От това умират хора.

Коментар

Ми тата са паднали от същите талибани (тогава по- популярни като муджахедини) по време на Афганистанската бойна с участието на СССР. Използвам открити източници. В интерес на истината те са доста по- верни защото има гламави хора които ги следят тези неща по новини. Пък в наше време е трудно да се скрият. Официалната бройка на американците например е 8.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                      Момче, тогава американците караха стингърите нататък с вагони. Айде да спреш малко с глупостите, щом си велик аналитик и щабист.
                      И ще те помоля, въздържай се да раздаваш акъл в тия теми, че вече е абсурдно. Ти очевидно не разбираш за какво става дума, а вестникарските мъдрости ги четем и без тебе.
                      Ако искаш да се замозатапиш, опитай да направиш сравнителен анализ на двата по откритите данни. Ясно е че истинския не може да бъде достъпен за нас, но имай и поне някаква граница в глупостите. Стой си където си, продавай парфюм и въдици, и не си играй с огъня. От това умират хора.
                      Сравнителен анализ се прави лесно. То е ясно че хеликоптер с официално представяне 86 та та и хеликоптер с такъв с първи опитен образец летял 2008 ма не става да нямат някакви разлики. Само дето песента "Апачите падат, падат от небето" изпълнявана под музиката на Сулико някак не е вярна. Може би за разлика от теб съм виждал и двете машини на живо. На Бурже примерно. И не продавам парфуми и въдици, а малко по- различни неща.
                      За умирането на хора.....интересно ти в колко войни си участвал?
                      Не, че се заяждам ама влизат и млади хора , ще вземат да решат, че има само една гледна точка- твоята, а паралелната вселена далеч не е за всеки.
                      Пак те питам мислиш ли сериозно, че американците последните 20 години седят и чоплят семки?
                      Последно редактирано от Mad Dog; 14-03-12, 22:14.

Коментар

За умирането на хора.....интересно ти в колко войни си участвал?

Последен път като го питах нещо подобно, вместо да ми отговори - не се мяркаше в форума няколко месяца.......
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                          Последен път като го питах нещо подобно, вместо да ми отговори - не се мяркаше в форума няколко месяца.......
                          Нямам идея.... Загубил съм няколко приятели и познати на война в последните 10 години, та ми е интересно.

Коментар

Загубил съм няколко приятели и познати на война в последните 10 години.

Това е кофти..... Бог да ги прости, и да почиват в мир. Амин.
                            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

А факта че задаваш такъв въпрос публично, значи че и това сигурно не е вярно. Като лафовете от пубертетските сайтове, които ръсиш. Иди пиши в сайтовете за компютърни игри, там ще си най-умния.
                              И няма нужда да лаете на място, където някой заявява съболезнованията си към някого, когото сами не уважавате и не разбирате.
                              За останалото който трябва знае, и такива хора, естествено не говорят с такива като вас.

Коментар

Стефане, малко се изтегли за косата тука

Мисли само как ще изтегляш и коня. А за съболезнованията - има си раздел за съболезнования, и тази тема определено не е в него. Темата си е съвсем тривиална. И въпроси "а ти в коя война си участвал" в нея са естествени, най-малкото поради вниманието което привличаш сам с бисерите си.

Аз апропо също съм любопитен, но си трая от страх. Току виж се окаже че е някоя за която не съм чувал
                                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X