От: Ото Скорцени - престъпник или герой?!
Владо Шофьора герой ли е?
Владо Шофьора герой ли е?

. Трето, ако го убиеш и после се гавриш с тялото му, което аз бях споменала, малко трудно ще измъкнеш каквато и да било информация. Четвърто, вярвам, че разузнаването достатъчно е напреднало, та да не се нуждае от гавра като метод на разпит. Иначе аз лично може да съм голям противник на насилието, но не виждам някъде да съм го споменала като очевидно престъпление. Вярно, че думата изтезания е доста обща, ама все пак има разлика. Явно е трябвало пак да повторя, че обща черта на недвусмислените престъпления е тяхната самоцелност. Ако го изтезаваш само щото ти е кеф и ти е паднал в ръцете, това си е откровено престъпление с/у всичко човешко. Ако се надяваш да спасиш с действията си милиони, подозирам, че разполагаш предварително с много повече информация от мен в момента, та да съдя просто така - тогава отива в онази графа за военните действия, но както се разбрахме, то цялата ситуация е неморална. Тогава после ще те съдят в зависимост от резултата. А дали автентичното морално се преценява според подбудите или следствията, е вече мнооого широка философска тема.

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар