Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми Fortune

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гуми Fortune

Къде ги продават въпросните гуми? В Ст.Загора има ли ги?
    Последно редактирано от viki terzieva; 18-12-09, 16:56.

Коментар

Тази гума се топи като сладолед, не знам дали си заслужава.
      Последно редактирано от viki terzieva; 18-12-09, 16:56.

Коментар

Ако си я карал по асфалт, може... Брата сложи на ктм 520sx, много доволен остана. И по камъни я кара. Нито се къртят, нищо. Вярно по-бързо заминава, ама 45/50лв., колко да е
        Последно редактирано от viki terzieva; 18-12-09, 16:57.
        Бъди инат...умирай само в краен случай!

Коментар

Първоначално публикуван от ibri Преглед на мнение
          Тази гума се топи като сладолед, не знам дали си заслужава.
          ееееееееее ники що приказваш така .нали видя аз колко каране и къде и направих .е вярно не изглежда като твоя мишелин ама за 45 кинта незнам какво повече може да се иска
          все пак трябва да има и скъпо и ефтино а тази гума за тези си пари е просто перфектна (айде сега хората дето ги продават да ми пратят една за ради рекламата дето и правя ,а ако много им се вдигнат продажбите и на 2е няма да се разсърдя )
          Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

Съдя по ВР на Венци неговите са на половина, а моята S12 почти не е мръднала, и имам три излизания повече от него. Цената наистина е много ниска, и това е добре. ВАЖЕН Е СПОРТА

Някой знае ли ,кой е вносител,и за какви количества правят отстъпки
            Последно редактирано от Тануцо; 16-01-10, 13:54.

Коментар

Първоначално публикуван от ibri
              Някой знае ли ,кой е вносител,и за какви количества правят отстъпки
              Колко броя ще купишНякога има и по-добри цени от на вносителя/примерно взети на бартер и др./
              Последно редактирано от didogn71; 19-12-09, 16:45.

Коментар

Вече мога да понапиша и преки впечатления.Гумата я сложих съвсем случайно (просто нямах друга подръка).Ако изключим по-бързото износване спрямо Дънлопа, Fortune се държи великолепно на софт и интермедия терени.На камъни също държи отлично но си заминава за нулка време.Не съм я тествал единствено на макадам.Не прави ножки и е сравнително стабилна при накланяне на мотора в завой.Аз мисля да покарам известно време с тази марка,поне докато 18 цоловите Д 952 на Дънлоп не започнат да се продават и в Европа.
                Крайното ми мнение е ако я карате на терени за които е предназначена,гумата предлага отлично съотношение цена-качество.
                Последно редактирано от Гълъбин Колев; 24-03-10, 10:18.
                offroad фен
                1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
                  Вече мога да понапиша и преки впечатления.Гумата я сложих съвсем случайно (просто нямах друга подръка).Ако изключим по-бързото износване спрямо Дънлопа, Fortune се държи великолепно на софт и интермедия терени.На камъни също държи отлично но си заминава за нулка време.Не съм я тествал единствено на макадам.Не прави ножки и е сравнително стабилна при накланяне на мотора в завой.Аз мисля да покарам известно време с тази марка,поне докато 18 цоловите Д 952 на Дънлоп не започнат да се продават и в Европа.
                  Крайното ми мнение е ако я карате на терени за които е предназначена,гумата предлага отлично съотношение цена-качество.
                  Дунлоп D952 18 цола в следващите 2 до 3 години няма да се продава в Европа. Дори ми казаха, че едвали някога този модел ще се предлага де Тъпа работа но факт

Коментар

Съдя по ВР на Венци неговите са на половина, а моята S12 почти не е мръднала, и имам три излизания повече от него.
                    Ники защо съдиш за гумата по Венци?Венци намаля с една скорост надолу и дава пълна газ в завоите.Особено често го прави на камъни и чакъл.Монтирайте ако искате еднакви и ще видиш как я сваля два пъти по-бързо от теб.Просто такъв му е стила на каране.Аз карам с такава гума и съм много доволен.Бързото износване се компенсира от ниската цена.

Коментар

Издържа ли поне 4-5 каранияТо от каране до каране има разлика де ама горе-долу
                      0878424143
                      0887424150

Коментар

На ВР426 е монтирана и вече е на 600км.Грайфера е над половината.Колкото и да се мъчи колегата да я изхаби гумата все още е в добро състояние.

Коментар

Първоначално публикуван от VESO4AR Преглед на мнение
                          На ВР426 е монтирана и вече е на 600км.Грайфера е над половината.Колкото и да се мъчи колегата да я изхаби гумата все още е в добро състояние.
                          Това и да ми го покажеш нема да го повярвам... ако е така в Холандия и Белгия само такива ще карат. И те пестят там Дунлопа е 90 евро! Само, че тая марка не са я чували там

Коментар

Това и да ми го покажеш нема да го повярвам... ако е така в Холандия и Белгия само такива ще карат. И те пестят там Дунлопа е 90 евро! Само, че тая марка не са я чували там
                            Стефане заповядай:
                            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=406
                            Снимки на въпросния мотор и гумата.Било е доста кално.Не съм сигурен че със истинска гума би минал по- добре.

Коментар

Първоначално публикуван от bobimx Преглед на мнение
                              Ха ха,ами Стефка за два лева луканка няма!!!

Коментар

тези гуми стават само за кал,иначе в сухо време за нула време свършват
                                YAMAHA YZ450F / Mitsubishi Pajero 3000 V6 / Opel Astra/ suzuki samurai 1.3i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X