Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми Fortune

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гуми Fortune

От марковите тук най ефтина е АЦ 10 около 40 евро и имайте в предвид че я използват за тренировки та за това е и тази цена, има и по ефтини ,но не си заслужава за 10 евро по малко да се слага друга гума.За мен за ендуро най добрата си остава Мишелина ендуро 3, самоче тук вече може да се каже че за 3 карания като много 75 евро е скъпо.Мойте познати тук на пример имат 2 комплекта гуми ,кросови и ФИМ.Като има състезание ендуро слагат ФИМ гумите,като е ресистенция за издръжливост слагат кросовите,така им изкарват повече време ФИМ гумите.А иначе не си мислете че хората на вън се избиват да слагат ФИМ гуми карат с кросови та се пушек вдига.И даже са голем хит в момента едни Риналди и още една подобна марка като тази Фортуни.Каквато и ще да е гума нова винаги е по добра от една изтъркана .
    Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
    0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Първоначално публикуван от jorowr Преглед на мнение
      къде в София продават такива гуми (Fortune), може и на ЛС за да не е реклама.

Мерси
      Колега ако може и на мен едно ЛС .. със същото питане
      Силвестър Георгиев
      МК "Безделниците" Своге
      Suzuki DR250S

Коментар

Първоначално публикуван от Shifta Преглед на мнение
        Ей това е ключа от палатката,чудег се за Maxxis-ките е нямат и нямат махане/и слагане/,а на всички клипчета в YouTube e показано как един човечец със щангички по една педя,сложил каплата на едно "барбекю" я маха и слага за норматив,а ние тук я налягаме като все едно ще колим прасе по трима души/звучи смешно ,но е така!!/

И все пак евтината гума си е добре дошла,след като "марковите" са скъпи,а то понякога е защото и надценката им е хубава тук, евтината гума се харчи...един приятел си купи от Барни такава,доволен предоволен е,миналата седмица имаше много добри впечатления от нея,мокро и кално е,а пради това беше с някакъв друг китайски,но не беше доволен...
        прав е шифта ,човека за който говори че е доволен от фортуните съм аз вчера даже бутнахме едно маршрутче с него и останах още по доволен , беше страшна кал а аз си спирах и си тръгвах в лигавите баирчета без проблем а гумата се чистеше перфектно с подаване на газ .За износването съм съгласен доста са меки,но за този сезон са добри.
        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Само искам да отбележа че цялата буховска група мина на тези "Fortune"-ки и карат та се късат даже.Впечатленията са отлични като тракшън и плюс това за 120 лв е по-добре да врътнеш 3 гуми отколкото 1.
          offroad фен
          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Колеги моля ви кажете от каде да намера тия гуми .. Нещо телефон адрес ??
            Силвестър Георгиев
            МК "Безделниците" Своге
            Suzuki DR250S

Коментар

Първоначално публикуван от silvii Преглед на мнение
              Дай тел.и ще ти звънна да ти кажа

Коментар

Кажи и на нас де,,,
                Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от didogn71 Преглед на мнение
                  Дай тел.и ще ти звънна да ти кажа
                  Колега имам малък проблем Картата ми е временно спрята
                  Силвестър Георгиев
                  МК "Безделниците" Своге
                  Suzuki DR250S

Коментар

Първоначално публикуван от silvii Преглед на мнение
                    Първоначално публикуван от FreestyleR Преглед на мнение

evgeniml каза, че има такива гуми. А виждам ,че е от софия.Пиши му
                    Те го те човека
                    Hristo Draganov
                    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Здравейте колеги, искам да сложа за зимата комплект от гумите Fortune, на XT600, но нямам необходимия статус за ЛС. Дайте някакъв тел. или мейл за връзка.
                      Благодаря предварително

Коментар

Първоначално публикуван от graviti Преглед на мнение
                        Здравейте колеги, искам да сложа за зимата комплект от гумите Fortune, на XT600, но нямам необходимия статус за ЛС. Дайте някакъв тел. или мейл за връзка.
                        Благодаря предварително
                        Напиши ми телефона си на didogn71@globcom.net

Коментар

сега и аз мога да изкажя мнение за тези гуми
                          СТРАХОТНИ СА
                          много добре си държат в калта аз лично не очаквах такова нещо от тези гуми
                          но моето страхотно се сравнява с една почти нова митаскс и с един поизносен мишелин
                          сега остава да видя за колко време ще свършат
                          Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

Първоначално публикуван от dragorip Преглед на мнение
                            сега и аз мога да изкажя мнение за тези гуми
                            СТРАХОТНИ СА
                            много добре си държат в калта аз лично не очаквах такова нещо от тези гуми
                            но моето страхотно се сравнява с една почти нова митаскс и с един поизносен мишелин
                            сега остава да видя за колко време ще свършат
                            Здравей аз съм също от Севлиево и искам да те попитам от каде си купи гумата.

Коментар

Гумата е прекалено мека и слаба,неиздръжлива
                              Дори и слаб мотор я износва за две ,три излизания от по стотина км
                              "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
                              MG Racing Team

Коментар

Може и да излезе некоректо, но ако трябва да дам обективна оценка съм напълно съгласен с ММ.
                                Къде е далаверата на цената на 2/3 от истинска гума да купуваш такава, която в никой момент не е като истинската и свършва 3 пъти по-бързо.
                                Още един момент е като спукаш гума. С нормална гума внимателно можеш да се придвижиш обратно без полседствия. Тая не става за нищо след 5км...
                                Цените на всички хубави гуми вече са доста по-ниски. Хубава гума рядко струва над 100лв. Не са вече по 120-140...
                                К. Кулев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X