Не е въпроса за 45-то лева, а това че гумата е прекалено "найлонова" сложих една от любопитство и никак не ми хареса как се държи. Да не говорим, че свърши за стотина километра. Отстрани е прекалено мека и опсаността от спукване при по-остър камък е много голяма
Довечера ще снимам гума на 900км - специалистите да се изкажат след това колко е "свършила". Със сигурност обаче не мога да се съглася, че това се случва за 100км .......
2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
2007 HOMDA FMX 650
Довечера ще снимам гума на 900км - специалистите да се изкажат след това колко е "свършила". Със сигурност обаче не мога да се съглася, че това се случва за 100км .......
От снимките виждам, че старата "фортуна" е карана доста след като е свършила.
В мануала на DR350S пише гумата да се сменя когато грайфера се изтрие до 3мм
Зависи от стила на каране,аз износвам Michelin AC10 до "почти-слик",тоест вече за хвърляне или само асфалт за ~500км с неособено мощен мотор (ехс200),просто стила ми на каране е такъв че обичам да завивам по "нетрадиционни" начини,а познавам хора които карат същия модел гума по сезон и половина,доста излизания
Ами ако имаше гума, която е с качествата на скъпа гума, с по-интересна шарка от най-интересната която сме виждали, и струва около 80 лв?
Калинчо, недей да потпитваш ами внеси известно количество от това за което пишеш и те сами ще се докажат. И гумата му гума и цената и добра.
И Аз днес си купих две Фортуне събота и неделя ще тествам по Врачанският Бълкан /скъла и кал/и ще имам представа за какво става на въпрос. До сега сам карал все с маркови от нови до като станат на полвина и съм бил доволен, но да пробвом и Фортуне.
За предпочитане е да паднеш на тревата или в калта, отколкото на асфалта!
ей тука намерих такива гуми по 45лв дето взимате http://autokomplekt-bg.com/magazin/index.php?cPath=85 , ако модераторите сметнат , че има реклама нека да изтрият мнението, просто ми стана интересно като прочетох темата колко мн хора карат с тия гуми и са доволни да видя за какво иде реч, гледах ги на Илиянци продаваха, но честно казано ме хвана страх да си сложа на мотора и доизтърквам пирелито
Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk
ей тука намерих такива гуми по 45лв дето взимате http://autokomplekt-bg.com/magazin/index.php?cPath=85 , ако модераторите сметнат , че има реклама нека да изтрият мнението, просто ми стана интересно като прочетох темата колко мн хора карат с тия гуми и са доволни да видя за какво иде реч, гледах ги на Илиянци продаваха, но честно казано ме хвана страх да си сложа на мотора и доизтърквам пирелито
Преди мецец бяха по 60 лв,ама внесоха хиляди и ги направиха по цени на едро.
Гумата си заслужава за тези пари. Аз я карах 40км спукана с мисълта, че като се прибера ще трябва нова и затова си карах, както със здрава(без да я пазя). Като заминах при гумаджията той смени само вътрешната, напомпи я и изкара още две излизания, но се изтърка. Сега пак съм с такава.
Последно редактирано от viki terzieva; 17-12-09, 08:34.
Коментар