Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем при палене на Доминатор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем при палене на Доминатор

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
    всичките TT600 са с ускорителна помпа
    Ей голяма дилема стана с тази пуста укорителна помпа ! Темата е съвсем друга , а къде отиде .Предлагам на теб и на Станислав ако сте с оригиналните заводски карбуратори да си ги свалите и да дадете газ . Ако ви цръкне бензин напред аз ще ви взема чисто нови маншони за карбураторите .

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
      Ей голяма дилема стана с тази пуста укорителна помпа ! Темата е съвсем друга , а къде отиде .Предлагам на теб и на Станислав ако сте с оригиналните заводски карбуратори да си ги свалите и да дадете газ . Ако ви цръкне бензин напред аз ще ви взема чисто нови маншони за карбураторите .

+1 Тук било много весело.
      Ама направете друга тема. Спама сана много.
      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
        Станиславе , от всичките японски 600 - 650 кубикови коне единствено сузуки ДР 600 има механичен карбуратор с ускорителна помпа. Карбуратор - мечта за всеки по-екстремен моторист. Всички останали : ХЛ-и ,ХР-и 600, Доминатори, ХТ-та , ТТ-та , КЛР-и са кой с по един вакуумен, друг с два механични но без помпа или комбинация от вакуумен и механичен без помпа. Ако твоят доминатор е бил с оригиналния си карбуратор от завода - няма как да е с помпа.
        Хм Прави сте.
        MG RACING

Коментар

Истината е,че на доминатора ми никога не съм му отварял карбуратора.
          В момента карам ХР600Р които оригинално е с механичен карбуратор,без ускорителна помпа и както знаете има т.н. дупка в ниските при рязко подаване на газ дължащо се на липсата на помпа.След консултации с уважавани от мен хора стигнах до извода,че решението ми е карбуратор от доминатор.Взех,монтирах и резултата е налице-няма глъхнене,няма замисляне мотора тръгна както трябва...

Извинявам се за подвеждащата информация в горния пост която представих без да съм сигурен в нея
          MG RACING

Коментар

на XR600се слага карбуратор от хонда CRF450 за да тръгне както трябва
            0 8 76 36 8 542

Коментар

Колеги, да се включа и аз да изтупам прахта от темата.
              Предстои ми процедурата със скъсяване на пружинката на еднопосочния лагер и затова почетох тази тема, за там всичко ми е ясно. За карбуратора искам да попитам обаче, понякога като му дам газ на мотора, по-рязко и той изгасва, дали за тази дупка от липса на ускорителна помпа става въпрос или иска настройка? Иначе върви много и не гори много мах 6/100 със всичката му газ, но понякога изгасва в най-неподходящия момент. Болчето отдолу на карбуратора за сместа е отвито на 2.5 оборота.

Коментар

Със сигурност когато излиза от завода не изгасва при рязко подаване на газ. Просто поема по-бавно от такъв с ускорителна помпа. Преди да правиш каквото и да било по регулирането - първо отстрани всички възможни останали причини - почистване на карбуратора, на кранчето на резервоара, въздушен филтър, качествен бензин, свещ и чак тогава ако все още се налага - регулиране. Успех и да допълниш темата после .

п.с. .... и генерацията не е лошо да огледаш.
                Последно редактирано от dmihailov; 27-05-12, 15:33. Причина: Допълване
                Honda XR600
                Kawasaki KLX650
                Honda XL600V Transalp
                +359 888 6З5 9З4

Коментар

От: До: Проблем при палене на Доминатор

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                  Сваляш тази прожинка която държи ролките тя е като на семер.Скъсяваш я малко ама малко защото е растегната .След туй качваш бендикса и забравяш.
                  5мм достатъчни ли са за скъсяването на пружинката ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X