Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем при палене на Доминатор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем при палене на Доминатор

здравеите и от мен от скоро си купих и аз един доминатор имам пробле с стартера само че моят върти много трудно свалих го смених чтките смазах го но па същото върти сякаш акомолатора е слаб а тои е чисто нов каде да търся проблема

Коментар

Първоначално публикуван от nane_g Преглед на мнение
      здравеите и от мен от скоро си купих и аз един доминатор имам пробле с стартера само че моят върти много трудно свалих го смених чтките смазах го но па същото върти сякаш акомолатора е слаб а тои е чисто нов каде да търся проблема
      Евентуално не ти работи декомпресора добре.... ако го има де.... не си спомням добре.
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Виж кабела на плюса дане ти е разхлабен,аз така смених *два акумулатора ,а то от кабела беше станало черно да прескача искрата.Бях се видял в чудо.А то там е скрито под гумен маншон заедно с един 20А бушон.
        Последно редактирано от Ангел Иванов/sereco1/; 22-08-11, 18:44.
        HONDA DOMINATOR 650
        ОРЕЛ ASTRA
        РСПБЗН-Приморско

Коментар

значи колега стартера е свален от мотора но не иска четки сменях и пак не иска

Коментар

значи колега стартера е свален от мотора но не иска четки сменях и пак не иска
            Според мен има слаба връзка някъде,пробвай стартерчето като е свалено как върти.
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Пробай с друг акумолатор,може и от автомобил например със щипки.

Коментар

Първоначално публикуван от raico Преглед на мнение
                Пробай с друг акумолатор,може и от автомобил например със щипки.
                Да, мен точно това ме обърка,пробвах с акумулатора от колата и мотора палеше без проблем.И аз си помислих че на мотора е скапан,а то от поголемия стартов ток искрата е прескачъла и мотора пали.По добре да проследиш цялата ел.система.
                HONDA DOMINATOR 650
                ОРЕЛ ASTRA
                РСПБЗН-Приморско

Коментар

колеги разкрих проблема понеже старите чедки се бяха износили и аз ги смних с нови и на новите кабелите са по дълги и плюсовата четка опираше в корпоса от вътре и замасяваше изолирах я и се оправи но се появи масовия проблем с бендикаса може ли някои да ми обясни какви са стъпките по разглобяването

Коментар

Първо си оправи декомпресора, за да не сменяш новия бендикс скоро пак.

Коментар

колеги разкрих проблема понеже старите чедки се бяха износили и аз ги смних с нови и на новите кабелите са по дълги и плюсовата четка опираше в корпоса от вътре и замасяваше изолирах я и се оправи но се появи масовия проблем с бендикаса може ли някои да ми обясни какви са стъпките по разглобяването
                      Сигоренли си че е от него,примен когато беше студен мотора нямаше палене все едно само стартера върти,при топъл двигател по се ядваше.Няма нищо сложно сваляш левиа капак и свалиш бендикса сменяш пружинката тя се разтяга с годините.Това е болката на доминатора стана вече две години нямам проблеми.Също така внимавай когато сменяш пружинката запомни как са стояли
                      буренцата (така да ги наречем)на тях има чертички триабва да са в една посока,другия савет е нова гърнитура за капака защото аз се направих на луд и сас старата гарнитура да мина и пак го отварях заради това *и последно внимавай когато го затваряш дане прескрипеш кабелите на алтернатора.Успех и дано да е само от това
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:clutch-oneway_big28126MK5004-01_1594.jpg
Прегледи:4
Размер:86.0 КБ
ID:5298425
                      Последно редактирано от Ангел Иванов/sereco1/; 24-08-11, 18:35.
                      HONDA DOMINATOR 650
                      ОРЕЛ ASTRA
                      РСПБЗН-Приморско

Коментар

колеги вчера както си карах и мотора започна да прекъсва значи като подам рязко газ и з момент прекъсне и после започне да се набира добре ако подавам плавно газ няма проблеми от какво може да го прави това опитвах да отвия свеща но не можах незнам какъв ключ трябва иначе си пали нормално и няма никакви проблеми други

Коментар

Ключа за свещта е 18 но ТЪНКОСТЕНЕН аз използвам камък 18 от дългите веднага след него каре удължение и си я отвивам без проблем.Започни с нея пробвай с друга-специялно аз съм брал много ядове със свещи пробиват много бързо но като цяло съм най доволен от NGK 9.Ако няма промяна започваш наред филтър карбуратор и така.

Коментар

значи мотора прекъсва между 3500 4500 оборота като го закрепя да върви с тея обороти придърпва все едно ще гасне за бензин и при подаване на по рязко гас прекъсне за момент и после се набира добре

Коментар

колеги свалях карборатора да го чистя и пак не се оправи но ми направи впечатление че това го прави само като загре и по някога припуква в ауспосите и ме навежда на мисалта да е свещ но си пали иначе лено би трябвало ако е пт свеща да пали по трудно така мисля

Коментар

колеги свалях карборатора да го чистя и пак не се оправи но ми направи впечатление че това го прави само като загре и по някога припуква в ауспосите и ме навежда на мисалта да е свещ но си пали иначе лено би трябвало ако е пт свеща да пали по трудно така мисля
                                Колега това припукване в ауспуха пък мен навежда към клапани-как мислиш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X