Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем при палене на Доминатор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем при палене на Доминатор

От известно време мотора ми спря да пали.Върти свободно на стартер сякаш "бендикса буксува" това съм го чувал и от други доминатори.Като го купих преди 2 години го правеше много рядко сега обаче като е студен няма палене -не може да зацепи.Като е топъл пали от раз.Ако някой е запознат със подобен случай моля за съдействие.Снимал съм тоя лагер ако може така да се нарече и съмненията са ми за него като го разглобявах миналия сезон се усъмних но не бях сигурен.Ако е от него от каде да го закупя?
    Прикачени файлове

До: Проблем при палене на Доминатор

Ти хубаво си свалил ролките , ама то не е само от тях и останалите чаркове май ..... както и маслото в двигателя.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Сваляш тази прожинка която държи ролките тя е като на семер.Скъсяваш я малко ама малко защото е растегната .След туй качваш бендикса и забравяш.
      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
        Сваляш тази прожинка която държи ролките тя е като на семер.Скъсяваш я малко ама малко защото е растегната .След туй качваш бендикса и забравяш.
        Точно това е лекарството!(нов струва към 150+лева)
        Най-добре да отидеш в някои магазин за семеринги и да намериш подходящият размер пружинка и си готов

Поздрави,
        MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
          Точно това е лекарството!(нов струва към 150+лева)
          Най-добре да отидеш в някои магазин за семеринги и да намериш подходящият размер пружинка и си готов

Поздрави,
          Май ще ми вземеш занаята. Поздрави.

Коментар

Предполагам имате предвид тази пужина.Благодаря за безплатната консултация.
            Прикачени файлове

Коментар

Колега,проблема ти е ,че половината ролки ти ги няма.Сложени са през една.Некой,пак се е правил на разбирач,преди да го купиш.

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
                Колега,проблема ти е ,че половината ролки ти ги няма.Сложени са през една.Некой,пак се е правил на разбирач,преди да го купиш.
                Ако това наистина му е целият бендикс и не е ги свалил сам някой е направил от 1 - 2

Коментар

Колега,дай и по детайлна снимка на голямото зъбно,дето зацепва бендикса да го видиме и него.

Коментар

Абе ролките май са си там всичките дето трябва да ги има , ама вала дето лягат върху него как е? И май само с гледане на снимки няма да може да помогнем. Требе си да се пипне и усетят /измерят/ хлабини ..... Пробвай дали ще стане само с пружинката и подходящо масло. Капризен механизъм е тоя.
                    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                      Абе ролките май са си там всичките дето трябва да ги има , ама вала дето лягат върху него как е? И май само с гледане на снимки няма да може да помогнем. Требе си да се пипне и усетят /измерят/ хлабини ..... Пробвай дали ще стане само с пружинката и подходящо масло. Капризен механизъм е тоя.
                      Как пък ги видя че са тем 22 броя. май май на снимката са само 11.

Коментар

Изобщо нямам претенциите , че помня на изуст колко ролки трябва да има , а и литература не погледнах. Само така ми изглежда на пръв поглед , че в празните гнезда няма да влязат такива ролки. Интуиция ако щеш. Щом сте сигурни , че трябва да са 22 , значи е така.
                        0888932647

Коментар

Момчета за ролките май ще се окажете прави ще сменя пружинката и маслото и се надявам да се оправи ако не всичко долу и пак на ново.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                            ....само така ми изглежда на пръв поглед , че в празните гнезда няма да влязат такива ролки. Интуиция ако щеш....
                            Що ли ми се струва, че интуицията не те лъже?
                            Honda XR600
                            Kawasaki KLX650
                            Honda XL600V Transalp
                            +359 888 6З5 9З4

Коментар

И аз си мисля че някой си е свалял ролчици. Имах проблем още като си купих мотора(клх) с бендикса, така работеше топъл и накрая спря и топъл да работи. Та си купих един нов 150 лева от Goblin и работата стана. Но доколкото си спомням нямаше такива празни дупки между ролките.
                              KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X