От известно време мотора ми спря да пали.Върти свободно на стартер сякаш "бендикса буксува" това съм го чувал и от други доминатори.Като го купих преди 2 години го правеше много рядко сега обаче като е студен няма палене -не може да зацепи.Като е топъл пали от раз.Ако някой е запознат със подобен случай моля за съдействие.Снимал съм тоя лагер ако може така да се нарече и съмненията са ми за него като го разглобявах миналия сезон се усъмних но не бях сигурен.Ако е от него от каде да го закупя?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем при палене на Доминатор
Свий
X
-
До: Проблем при палене на Доминатор
Ти хубаво си свалил ролките , ама то не е само от тях и останалите чаркове май ..... както и маслото в двигателя.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
-
Сваляш тази прожинка която държи ролките тя е като на семер.Скъсяваш я малко ама малко защото е растегната .След туй качваш бендикса и забравяш.
МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ
0888984256
Коментар
-
Точно това е лекарството!(нов струва към 150+лева)Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнениеСваляш тази прожинка която държи ролките тя е като на семер.Скъсяваш я малко ама малко защото е растегната .След туй качваш бендикса и забравяш.
Най-добре да отидеш в някои магазин за семеринги и да намериш подходящият размер пружинка и си готов
Поздрави,MG RACING
Коментар
-
Май ще ми вземеш занаята.Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнениеТочно това е лекарството!(нов струва към 150+лева)
Най-добре да отидеш в някои магазин за семеринги и да намериш подходящият размер пружинка и си готов
Поздрави,
Поздрави.
0888984256
Коментар
-
Ако това наистина му е целият бендикс и не е ги свалил сам някой е направил от 1 - 2Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнениеКолега,проблема ти е ,че половината ролки ти ги няма.Сложени са през една.Некой,пак се е правил на разбирач,преди да го купиш.
0888984256
Коментар
-
Абе ролките май са си там всичките дето трябва да ги има , ама вала дето лягат върху него как е? И май само с гледане на снимки няма да може да помогнем. Требе си да се пипне и усетят /измерят/ хлабини ..... Пробвай дали ще стане само с пружинката и подходящо масло. Капризен механизъм е тоя.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Как пък ги видя че са тем 22 броя. май май на снимката са само 11.Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнениеАбе ролките май са си там всичките дето трябва да ги има , ама вала дето лягат върху него как е? И май само с гледане на снимки няма да може да помогнем. Требе си да се пипне и усетят /измерят/ хлабини ..... Пробвай дали ще стане само с пружинката и подходящо масло. Капризен механизъм е тоя.
0888984256
Коментар
-
Изобщо нямам претенциите , че помня на изуст колко ролки трябва да има , а и литература не погледнах. Само така ми изглежда на пръв поглед , че в празните гнезда няма да влязат такива ролки. Интуиция ако щеш. Щом сте сигурни , че трябва да са 22 , значи е така.
0888932647
Коментар
-
Що ли ми се струва, че интуицията не те лъже?Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение....само така ми изглежда на пръв поглед , че в празните гнезда няма да влязат такива ролки. Интуиция ако щеш....Honda XR600
Kawasaki KLX650
Honda XL600V Transalp
+359 888 6З5 9З4
Коментар
-
И аз си мисля че някой си е свалял ролчици. Имах проблем още като си купих мотора(клх) с бендикса, така работеше топъл и накрая спря и топъл да работи. Та си купих един нов 150 лева от Goblin и работата стана. Но доколкото си спомням нямаше такива празни дупки между ролките.KAWASAKI Let the good times roll
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
.
Коментар