От известно време мотора ми спря да пали.Върти свободно на стартер сякаш "бендикса буксува" това съм го чувал и от други доминатори.Като го купих преди 2 години го правеше много рядко сега обаче като е студен няма палене -не може да зацепи.Като е топъл пали от раз.Ако някой е запознат със подобен случай моля за съдействие.Снимал съм тоя лагер ако може така да се нарече и съмненията са ми за него като го разглобявах миналия сезон се усъмних но не бях сигурен.Ако е от него от каде да го закупя?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем при палене на Доминатор
Свий
X
-
До: Проблем при палене на Доминатор
Ти хубаво си свалил ролките , ама то не е само от тях и останалите чаркове май ..... както и маслото в двигателя.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
-
Сваляш тази прожинка която държи ролките тя е като на семер.Скъсяваш я малко ама малко защото е растегната .След туй качваш бендикса и забравяш.МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ0888984256
Коментар
-
Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнениеСваляш тази прожинка която държи ролките тя е като на семер.Скъсяваш я малко ама малко защото е растегната .След туй качваш бендикса и забравяш.
Най-добре да отидеш в някои магазин за семеринги и да намериш подходящият размер пружинка и си готов
Поздрави,MG RACING
Коментар
-
Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнениеТочно това е лекарството!(нов струва към 150+лева)
Най-добре да отидеш в някои магазин за семеринги и да намериш подходящият размер пружинка и си готов
Поздрави,Поздрави.
МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ0888984256
Коментар
-
Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнениеКолега,проблема ти е ,че половината ролки ти ги няма.Сложени са през една.Некой,пак се е правил на разбирач,преди да го купиш.МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ0888984256
Коментар
-
Абе ролките май са си там всичките дето трябва да ги има , ама вала дето лягат върху него как е? И май само с гледане на снимки няма да може да помогнем. Требе си да се пипне и усетят /измерят/ хлабини ..... Пробвай дали ще стане само с пружинката и подходящо масло. Капризен механизъм е тоя.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнениеАбе ролките май са си там всичките дето трябва да ги има , ама вала дето лягат върху него как е? И май само с гледане на снимки няма да може да помогнем. Требе си да се пипне и усетят /измерят/ хлабини ..... Пробвай дали ще стане само с пружинката и подходящо масло. Капризен механизъм е тоя.МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ0888984256
Коментар
-
Изобщо нямам претенциите , че помня на изуст колко ролки трябва да има , а и литература не погледнах. Само така ми изглежда на пръв поглед , че в празните гнезда няма да влязат такива ролки. Интуиция ако щеш. Щом сте сигурни , че трябва да са 22 , значи е така.0888932647
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение....само така ми изглежда на пръв поглед , че в празните гнезда няма да влязат такива ролки. Интуиция ако щеш....Honda XR600
Kawasaki KLX650
Honda XL600V Transalp
+359 888 6З5 9З4
Коментар
-
И аз си мисля че някой си е свалял ролчици. Имах проблем още като си купих мотора(клх) с бендикса, така работеше топъл и накрая спря и топъл да работи. Та си купих един нов 150 лева от Goblin и работата стана. Но доколкото си спомням нямаше такива празни дупки между ролките.KAWASAKI Let the good times roll
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар