Здравейте колеги, имам следния проблем. XR-a ми харчеше доста масло, за около 120-140 км падаше на минимум, затова реших да му сменя гумички на клапани и сЕгменти. Свалих двигателя от рамката и след като ми пристигнаха частите от ebay извиках един приятел, който е вещ, както се казва, разбирач. Клапаните ги паснаха в един сервиз, и той започна да сглобява двг. На следващия ден аз си монтирах всичко, и нямах търпение да го запаля но уви не иска... на другия ден го извиках пак да види какво е станало. Наново свалихме капака на клапаните, и презацепи на белезите, реглажи на клапаните, но единят белег на разпределителния вал застава малко по на горе с полОвин зъб.Всичко гледахме от manual-a,как трябва да е. И пак бутане и ритане и само припуква и не иска да заработи и мИрише много странно от ауспуха. Какво може да сме объркали. Помагайте че направо ми идва да си сложа въжето, когато моторЪТ ми не работи. Възможно ли е да е нещо от токовете, но пък искра хвърля. Кажете ако има някакви тънкости по зацепване на белези ,реглаж на клапани ,слагане на сЕгменти ......просто не знам 

Коментар