Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM 450 XC-WR - отстраняване на "детските болести"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: KTM 450 XC-WR - отстраняване на "детските болести"

Като пряко касаеща ме, следя темата от самото начало и не искам да повярвам, че дори и след смяната на "Статора" /освен перката / - проблема не е решен. Какво остава тогава? Да си смениш КТМ-а?Нежелая!
    Има проблем, но не се знае къде е! Един КТМ го има, друг го няма, независимо от модела!

miki, къде и кой ти слага вентилатора, защото аз започвам да търся под вола теле и имам опасението, че в сервиза на КТМ нещо не са си свършили работата както трябва. Може и да греша, но нещо не е наред, и не може да продължава да е така.

Коментар

Първоначално публикуван от JOF Преглед на мнение
      miki, къде и кой ти слага вентилатора, защото аз започвам да търся под вола теле и имам опасението, че в сервиза на КТМ нещо не са си свършили работата както трябва. Може и да греша, но нещо не е наред, и не може да продължава да е така.
      Позволявам се да отговоря вместо Мики на въпроса.
      Колега, КТМ 450 ХС-WR пристига фабрично с вентилатор за разлика от 450 ЕХС !

Коментар

Явно нещо странно се случва с твоя мотор
        ..странното според мен е че милко и ади се опитват да го ползват за триал мотоциклет тоз ктм а той си е ендуро

Колега, КТМ 450 ХС-WR пристига фабрично с вентилатор за разлика от 450 ЕХС !
        че както стана ясно и с тапа за 1,8 атм .. която при ехс чак от тази година я въвеждат..и е специално включена в списъка с "обновленията"

Коментар

A аз от прочетеното не разбирам,защо хем слагаш разширителен съд,който е предвиден ако водата кипне да отиде в него,а не да го хвърли на земята,и после да си дръпне нужното количество обратно....а и всъщото време имаш и вентилатор,който се включва на определени градуси,които са по малки от тези преди да кипне,малко като застраховка е,но ако в случея вентилатора ти е голям консуматор на ток както пишеш,изключи го и пробвай само на разшерителен съд.

Ориигнално модела ти е с вентилатор/консуматор/ти слагаш сега разшерителен съд,който го няма заводски и затова е сложен вентилатора,но пак казвам сега като го има разшерителя може да се прекъсне вентилатора и да замериш как е тока

Коментар

Дойде Кирил (Кики.т).
            Замери тоците и акумулатора.
            Мъртъв.
            Нов. 40 лв.Азиатски.
            ОК! Засега.В онова дране от неделя. Включва перка, охлажда, има ток и не ритам.
            Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
            KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
              Дойде Кирил (Кики.т).
              ОК! Засега.
              Още ли е ОК ?

Коментар

Още ли е ОК ?
                Да.
                И вчера и днес температурите бяха около 13-15 градуса. Не е като лятото, но вентилатора пак включва от време на време. Но има и ток за него, има и стартер.
                Нещо с тоците на фара не мога да се оправя, ама нали си имам прожектор...

KTM XC 450 RW 2009
                KTM 350 SX 2011

Коментар

Днес какво открих...за моя модел.
                  Ама ги продават само в този сайт в САЩ. Някой да е пазарувал от него или да може да доставя. Може и на ЛС.
                  http://www.ktmcyclehutt.com/ktm-part...t=bigbikes-all

KTM XC 450 RW 2009
                  KTM 350 SX 2011

Коментар

Открил си купешко разширително казанче-браво на американците теще вземат пьрви парите на хората ,освен на тези бьлгари които вече си приспособиха такива.Мисля че цената му е нормална.Поздрави.

Коментар

Колеги не зная да ли тук е мястото да попитам, но ще ви бъда благодарян, ако някой знае, продава ли се някъде ремонтен комплект за задния спирачен цилиндър KTM 400 EXC или ще трябва чисто нов да си търся. Благодаря.
                      Поздрави: Николай Георгиев
                      KTM 400 EXC

Коментар

Моят КТМ още не съм го тунинговал и си ври като чайник на по-засукани и бавни места, ама хич не ми пука !
                        Кокера добави разширителен съд от Ямаха, голямата турбина на водната помпа и вече няма никакви проблеми ! Само, че неговата работа е по-друга, нали се сещате ?! Той не се бави толкова по кривите места !

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
                          Днес какво открих...за моя модел.
                          Ама ги продават само в този сайт в САЩ. Някой да е пазарувал от него или да може да доставя. Може и на ЛС.
                          http://www.ktmcyclehutt.com/ktm-part...t=bigbikes-all
                          Абе аз на моя си направих разшерителен съд за 1лв . Взех една кока кола пийнах я и с пистолета за топъл въздух предадох на шишето подходяща форма до въздушния филтър пробих две дупки на капачката и сложих шлауфките тази която идва от радиатора до дъното а другата по нагоре и го тествах резултата е 6 точки.

Коментар

10 дни каране на Хисаря с Гълъбин, Станислав и Ади.
                            "Неврящата" "БЕта" на Гъби и "никога неврящата" Ямаха на Стани хвърлиха водите на "Тумангелската"...
                            Врящият досега постоянно КТМ...не извря! Значи, има си смисъл от всичко, а още не съм му сложил и разширителния съд!

KTM XC 450 RW 2009
                            KTM 350 SX 2011

Коментар

А за паленето - риташ ли или има ток?

Коментар

А за паленето - риташ ли или има ток?
                                Само на стартер.

KTM XC 450 RW 2009
                                KTM 350 SX 2011

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X