До: Чудото Никасил
Придържайте се към темата!!!
Виж колко теми има за ауспух
Придържайте се към темата!!!
Виж колко теми има за ауспух
.
. Казвам ти го от опит... И аз като бях на 16 имах скутер и наще ми даваха да си карам само него не искаха да помислят за друг мотор. Пък и си изкарах М категория и ми беше добре. Бях дал сумати пари за тунинг части и го бях направил резачка, обаче с времето го продадох и си взех този . И да ти кажа тогава ако не бях давал тия пари за тунинги и други глупости и го бях продал, щях да имам пари сега сигурно да си взема 2005та година мотор
) и кво сигорно 2-3 кг кал само от там искарах свалям веригата в банята топла вода (нямах тогава водоструйка) с една четка давай давай от четирите страни 3 часа не се изми тва после в един тиган(тефлон

Моя случаи вярно, че е друг ама от 46 на 47 като качих и си ям ушите от яд понякога защото нямам скорост (може и да си втълпявам), а ти за 12 зъба мислиш.По-добре смени само предния с 1 по-голям или задния го намали с 2-3 зъба, а най-добре събираи пари за друг и тоя му сменяи само консумативите.Ако си го прежалил ходи да шлаифаш главата и да си играеш с всмукателните и изпускателните отвори и прочие ама иди при някой който ги разбира тея работи и пак не се знае какво ще се случи с мотора после.
) най-актоалната схема за очовечяване на китаеца е следната: оригинален колянов вал за сузиДР200 с бутало и сегменти, шлайв на главата за по-голяма компресия(намаляване на горивната камера или пространството от ГМТ до главата), премахване на катализатора реекат(вече изпълнено => голяма разлика само от това а при ФМФ ауспух не искам да коментирам ) и накрая зъбаци( предния не може да се оголеми заради една бронзова пластина която предпазва кабелите на инсталацията ако веригата подскочи) в комплект с една италианска верига от тези с нещо като сегменти в отделните прешлени(със сегашното предавателно число при скорост 30км/ч на 5та при обороти граничещи с угаснал двигател при малко по-прицизно подаване на газ за нула бройки укорявам до 140 такаче не ми е хрумнало това за зъбите токутака а пък и още нещо което ме дразни адски много когато карам на по дълъг път кача ли го веднъж на 5та от уважение все едно карам с вариатор само газ и спирачка даве и с двама да съм) и естествено един ауспух понеже тоя в момента невероятно много ме изнервя понеже както каза ванко в едно ЛС е от калпаво желязо.
)
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар