Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подобряване на Китайче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Подобряване на Китайче

Вече незнам колко месеца минаха от както отворих тази тема.. Само едно е сигорно никой не успя да ме разобеди за тунинга или да ме убеди да го продам.
    Единствено бих се заинтересувал ако някой от вас може да ми каже директен сайт или телефон на човек откъдето/откойто да си набавя цилиндър(ал. с никасилово покритие) и бутало които да ми повишат мощността. Евентуално ако се налага и глава. За предпочитане е да са на марката сузуки или на някоя по-отвърдена фирма а не на някоя "мазе продукшънс". Ако е cc+ ще е още по добре.
    В този свят се живее и умира само по веднъж - очаквам и за двете поне номинаций за "Оскар"
    Варна, Сузуки ДР650РС

Коментар

Колега, ти от дума не разбираш.
      НЯМА

Не е правено. Не се предвижда да се прави.
      Оригиналното сузуки е работна машинка. Двигателят му е здрав, когато се ползва в параметрите за които е проектиран. Излезеш ли от тях - ще го счупиш. Бързо.
      Никасил в България няма кой да ти поправи оригиналния, камоли да ти сложи на цилиндър който никога не е било предвиждан за никасил. И да си сложиш, няма да подобриш нищо.

Ограничи се с ауспуха и ако трябва си играй с карба. Не пипай двигателя.

Ако толкова те сърби - питай вносителя от който си го купил дали няма някакъв заводски комплект цилиндър и бутало който да го подобрява. Като нищо може да имат нещо такова.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от _-McCoy-_ Преглед на мнение
        Вече незнам... ... да си набавя цилиндър(ал. с никасилово покритие) и бутало които да ми повишат мощността. Евентуално ако се налага и глава. За предпочитане е да са на марката сузуки или на някоя по-отвърдена фирма а не на някоя "мазе продукшънс". Ако е cc+ ще е още по добре.

Колега Гоблин точно това имах напредвид да е ДРУГО,ФАБРИЧНО С НИКАСИЛ ЧЕ И БУТАЛО(ПО-ДОБРО) и ако обичаш не бъркай незнанието с идиотщината - незнаех за никисила подробности питах научих се. Досега не ми се е налагало да купувам части дали не знаеш начин да се консултираме с СУЗУКИ за техен оригинален ал.никисилиран цил. и бутало
        В този свят се живее и умира само по веднъж - очаквам и за двете поне номинаций за "Оскар"
        Варна, Сузуки ДР650РС

Коментар

мотора е qingqi има елементи на джапан ко но кои са и колко са не се знае затова толкова много настоявам да му сменя цилиндъра и буталото ако не с тунинг то поне с оригинални или малко по добри
          Варна, Сузуки ДР650РС

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X