Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подобряване на Китайче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Подобряване на Китайче

Здравеите.Всеки е наясно с ползите от никасила-но кой знае каде в !!!БГ!!! се наслагва никасил върху ризите.И излиза ли по-евтино от никисилирана оригинална риза.Каде и кой го прави в !!!БГ!!!.Благодаря предварително
    В този свят се живее и умира само по веднъж - очаквам и за двете поне номинаций за "Оскар"
    Варна, Сузуки ДР650РС

До: Чудото Никасил

Търсачката знае. Тая горе в дясно. Пише "търсене" на нея. Там като потърсиш - ще получиш отговор на въпросите си, че и повече информация. Като например това че в България истински никасил не прави никой. И че за да е читаво се праща навън. А ако се разровиш по-дълбоко току виж намериш информацията че и в Щатите, където се поправят хиляди цилиндри годишно, има пет места където се слага читав никасил. И са заводи.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

В БГ никъде! Минал съм по твоя път вече. Баджо прави някакво покритие от никел, но аз съм крайно недоволен от отношението, обстановката и резултата(никакъв всъщност, освен подарък капарото). Риза може и тук да ти направят и хонинговат, няма проблем никакъв, само си купи буталото предварително. От чужбина е излишно скъпо, не си струва. Купи си нов цилиндър, ако имаш възможността, най-добре е няма начин. За какъв мотор е? Питай Гоблин, той спасява форума с части

Коментар

Здравеите.За никасила става въпрос за цилиндар на SUZUKI DR 200 с въздушно охлаждане ако някой знае сигорна марка или саит от кадето да се намери да пише като се има на предвид че мотора е нов двигателя е супер бутало глава сигмент само дето ризата не е с никасил и искам да го подобрял.Ако някои знае моля да пише.Благодаря.
        В този свят се живее и умира само по веднъж - очаквам и за двете поне номинаций за "Оскар"
        Варна, Сузуки ДР650РС

Коментар

Значи колега тръгнал си в съвсем грешна посока.

Никасил се слага на мотори които оригинално са си дошли с никасил, и при които няма мегдан за шлайфане. Понеже така са проектирани. Никасил на риза не се слага. Нищо няма да подобриш, и никой няма и да ти сложи.

Моторчето ти е мислено от японец да работи по японски, такова каквото е в момента. Карай си го и си свиркай, и не се занимавай с глупости.

Коментар

Добре щом с никасил не ставато друга никисилирана тунинг риза няма.
            Дали някои знае от каде да намеря части за ровече мошност за мотора.Благодаря
            Варна, Сузуки ДР650РС

Коментар

Първоначално публикуван от _-McCoy-_ Преглед на мнение
              Добре щом с никасил не ставато друга никисилирана тунинг риза няма.
              Дали някои знае от каде да намеря части за ровече мошност за мотора.Благодаря
              Ако ти идва малка кубатурата, защо не се насочиш към нещо по-голямо ?
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

На риза никасил не се слага, както пишеше по-горе. Никасил се сменя когато се е прецакал цилиндъра и е бил оригинално с никасил, а не за повече мощност.

На DR-200 каквото и да му правиш - няма да литне. Не мъчи машинката. Евентуално си сложи някакъв читав ауспух цяла генерация, ако намериш, но като нищо може да е бая цифра.

Коментар

Заедно с аспуха няма ли да е по-добре да сменя и карборатора като вариант
                  Варна, Сузуки ДР650РС

Коментар

Колега ако имаш толкова пари за да сменяш тия неща не е ли по-лесно да си вземеш друг мотор?
                    [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Абре момчета намерих една прилична фирма FMF exhaust speed exhaust за 600лв (не е цяла генерация) но нямат ауспух точно за моя мотор. Имат за хонда црф 150 или 250 - не е ли по добре за мен, като се има на предвит, че не съм звяр, мисля 150 а пък стойки и с заварка стават? Ако някой има рекламации към марката да пише докато не е станало късно!
                      Последно редактирано от _-McCoy-_; 05-02-09, 18:45.
                      Варна, Сузуки ДР650РС

Коментар

Рекламации към марката няма, но към теб може и да има
                        Вземи се разрови малко във форума за какво става въпрос да сложиш от един мотор ауспух на друг. След това си задай пак въпроса. В момента си в процес на сигурно унищожаване на това което сам казваш че е нов мотор. Не прави глупости.

Коментар

добре бе гоблин ясно ми е че този не е най-подходящия за моя но като никаде не мога да намеря на която и да е марка ауспух ре6их да пробвам този на ФМФ тунинг за црф150 и за това първо тук питам* преди да правя нещо. точно затова вече няколко пъти запитвам за сигорна марка ако намеря точно за моя изобщо няма да се занимавам с подобни истории но отчаянието...

*приемете го като комплимент от моя страна към вашата компетентност
                          Варна, Сузуки ДР650РС

Коментар

Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнение
                            Колега ако имаш толкова пари за да сменяш тия неща не е ли по-лесно да си вземеш друг мотор?
                            Ако трябва да съм честен с удоволствие ще се метна на нещо по голямо но като се има напредвид че в мом. съм на 200кбсм с М кат ко повече да говорим трябва да се сърдя на майка ми понеже не ме е родила месец по-рано*

*събрах 200 и няколко лева за курс и тъкмо излизам и приемат нов закон за А кат с грацки туи онуи и ОП - 600+ лв курс за А кат отделно че няма нито една школа която да е готова с организацията а пък ми трябват и за мн др неща пари като тези "бурий и тенекий" просто 1-2 месеца да бях по рано роден....
                            Варна, Сузуки ДР650РС

Коментар

_-McCoy-_ мисля си, че е по-добре да смениш мотора.Остави го тоя ДР.Предполагам говориш за scoot colt, а не за ДР 200 (поне с такова впечатление съм останал).Купи си поне др250 ако искаш да става нещо, макар, че и той не е подходящ за целта ти (която не ми е съвсем ясно каква е).Иначе ако си си прежалил мотора и искаш да изцедиш каквото и да е от него пиши ми на лично да те свържа с един човек дето се занимава с разни тунинги.(човека е състезател с автомобили, но мисля, че се занимава и с мотори и сам си прави колите)
                              Иван Маринов
                              Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                              ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X