Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем - трябват ми пулове за Кавазаки КЛР

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем - трябват ми пулове за Кавазаки КЛР

Аз не казвам ,че е бил ок Иначе то аз го карах 1 седмица и го разчастихме а иво клр ми каза ,че се гледали тия двете жилезца кето се жиждат през прозорчето и ми каза ,че като са черни има ,а аз като го докарах му сипахоще 400 грама ,като тои ми го беше дал тва масло .Аз не сам го и каралб та да изхарча 2 кила масло така сам си го зел То е ясно ,че е било през ауспуха Сега вече видях как тряя да е маслото ,но дано да оправим тоците

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
      Аз не казвам ,че е бил ок Иначе то аз го карах 1 седмица и го разчастихме а иво клр ми каза ,че се гледали тия двете жилезца кето се жиждат през прозорчето и ми каза ,че като са черни има ,а аз като го докарах му сипахоще 400 грама ,като тои ми го беше дал тва масло .Аз не сам го и каралб та да изхарча 2 кила масло така сам си го зел То е ясно ,че е било през ауспуха Сега вече видях как тряя да е маслото ,но дано да оправим тоците
      КЛР по принцип си гори помалко масло, дори да не пуши.
      Ако вече буталото и цилиндровата втулка са тръгнали да си ходят, нито сегменти, нито гумички ще ти решат проблема. Ако си решил да го караш ти трябват нов цилиндър, бутало и сегменти. На моя цилиндровата втулка направиха в "Балкан стар" и бях доволен. Буталото, обаче трябва да е ново... Според мен не си струва да се занимаваш с този мотор. Ресурсът му е безвъзвратно изтекъл. Ако мислиш, че ще ти излезе по-евтин от читава машина се лъжеш.. Винаги ще имаш ядове, повярвай ми...
      Познавам добре тези мотори и съветът ми е да се отървеш от него, преди да си набутал много пари. Следват балансвалове, балансверига, биела, биелен лагер, бутален болт. Там няма втулка и нещата трябва да са мноого прецизни, бендикс и куп още неща. Единственото много здраво нещо в КЛР са скоростите
      Освен това не блести с нищо, дори нов. Тежък, неспиращ и неповратлив струг, който ти къса ръцете. Положението на радиаторите е такова, че едно изпускане те прави въздухарка. Аз повече не бих си взел КЛР.. Не е лоша машина за 80-те...
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Ами аз това си и мислех да направя ,но 1-во да оправя токовете понеже без тех .. немое да го продам

Коментар

Провери кабелите около пиньона, преди да правиш друго.

Коментар

ОкДано да направим нещо за да мога да го продам

Коментар

Можеш Зависи колко му търсиш

Коментар

Е колко да му тарся

Коментар

Ти си знаеш колкото -толкова))
                  Ако си в София може да ти помогна да го подкараш.

Коментар

Ами до София съм в град Своге се намира мотора и аз

Коментар

Нямам път натам Със сигурност да се подкара може, но няма да е задълго

Коментар

Това е така ,но поне ще има да се покара докато го продам

Коментар

То май е най-добре да го продадеш на части,че иначе ще накажеш някой човечец с тоя мотор
                          [CENTER] [IMG]http://www.mgracing.eu/podpisi/racer.jpg[/IMG][/CENTER]

Коментар

Няма смисъл на части .Той си е счастен ,но незнам какво му стана оправихме сичко сложихме си друга добра глава ,валове сичко както си му е по реда масло си му сипах МОТUL 15w50 масления филтар си смених ,нови накладки предни + горе рачката с буталцето и целия механизъм.Сичко е оправено,но нито го бех пипал нито нищо с водоструйката си го миех нито тоци бегаха нито нищо.Са както не сам го пипал нз си колко време мотора сичко оправихме и почна да се ебават нещо токовете да не дава на свеща тоци идват понекога понекога изчезват.Като размардаме малко сичко и туко дойдат ,но следмалко изчезнат .Сичко букси сам напръскал както трябва с контактен спреи ,но нищо.Вчера видях ,че сам пропуснал 1 и днес ще я напраскам и ще сваржа 1,2 по добре и ще прбвам какво ще стане .

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
                              Няма смисъл на части .Той си е счастен ,но незнам какво му стана оправихме сичко сложихме си друга добра глава ,валове сичко както си му е по реда масло си му сипах МОТUL 15w50 масления филтар си смених ,нови накладки предни + горе рачката с буталцето и целия механизъм.Сичко е оправено,но нито го бех пипал нито нищо с водоструйката си го миех нито тоци бегаха нито нищо.Са както не сам го пипал нз си колко време мотора сичко оправихме и почна да се ебават нещо токовете да не дава на свеща тоци идват понекога понекога изчезват.Като размардаме малко сичко и туко дойдат ,но следмалко изчезнат .Сичко букси сам напръскал както трябва с контактен спреи ,но нищо.Вчера видях ,че сам пропуснал 1 и днес ще я напраскам и ще сваржа 1,2 по добре и ще прбвам какво ще стане .
                              прегледай всичко на спокойствие,аз се си мисля че някъде има отечка,аз имах такъв случай й отечката беше през бубината...прегледай и замери всичко с уред по реда на веригата и би трябвало да откриеш проблема...
                              Успех...и действай че сезона не чака
                              [CENTER] [IMG]http://www.mgracing.eu/podpisi/racer.jpg[/IMG][/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Ivailo_ Преглед на мнение
                                прегледай всичко на спокойствие,аз се си мисля че някъде има отечка,аз имах такъв случай й отечката беше през бубината...прегледай и замери всичко с уред по реда на веригата и би трябвало да откриеш проблема...
                                Успех...и действай че сезона не чака
                                Дано даго намеря и ще сам готов за OFFROAD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X