Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем - трябват ми пулове за Кавазаки КЛР

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем - трябват ми пулове за Кавазаки КЛР

Колеги значи трябват ми пулове за Кавазаки КЛР че моите се оказаха с по голема дебелина Или може цяла глава.Пуловете трябва да са с под 2,6 .Помагаите !
    Последно редактирано от ulkataa; 25-04-08, 20:44.

До: Проблем

Какъв е диаметърът на пуловете ?

Коментар

колега тои вече не тарси само пуловете а и глава

Коментар

Вече ми трябва глава не пулове .Ако знаете някаде по Враца ,София,Дупница или кадето и да е даваите номера на морги и всякакви такива където има мотори на части или ако някои има да се обажда .Ето и ми skypy:uli121 и тел:0896650779 или0897910177 Поздвави !

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
          Вече ми трябва глава не пулове .Ако знаете някаде по Враца ,София,Дупница или кадето и да е даваите номера на морги и всякакви такива където има мотори на части или ако някои има да се обажда .Ето и ми skypy:uli121 и тел:0896650779 или0897910177 Поздвави !
          Какво,направихте с твоя майстор? Та търсите глава

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
            Какво,направихте с твоя майстор? Та търсите глава
            Значи има страхотен луфт на разпределителните валове ,износени са и валовете и леглата.Поради това му държи клапаните отворени.
            Polaris Magnum 500
            Mercedes ml320

Коментар

Първоначално публикуван от ivo Svoge Преглед на мнение
              Значи има страхотен луфт на разпределителните валове ,износени са и валовете и леглата.Поради това му държи клапаните отворени.
              колега кофти работа...и аз преди време имах кавазаки 250 4Т,и разпределителния вал беше разбил леглото в главата ... и от там сумати порази,и нямаше правене,трябваше нова глава,и втора ръка не намерих и те така си замина на чарколяци.Успех ...и дано скоро избръмчиш!!!
              [CENTER] [IMG]http://www.mgracing.eu/podpisi/racer.jpg[/IMG][/CENTER]

Коментар

Да не се радвам ,но колега ми каза ,че имат в Враца даде ми номера и сега остава само да я видя и зема

Коментар

Да не се радвам ,но колега ми каза ,че имат в Враца даде ми номера и сега остава само да я видя и зема
                  Айде де...бягай виж и да се похвалиш!!!
                  [CENTER] [IMG]http://www.mgracing.eu/podpisi/racer.jpg[/IMG][/CENTER]

Коментар

Колеги намерих си глава с валовете 300 лвл Другата седмица се надявам да избрамча в гората

Коментар

Искам да попитам колко масло се сипва като се смени и масления филтър на КЛР 600

Коментар

Искам да попитам колко масло се сипва като се смени и масления филтър на КЛР 600

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение

Абе колега как може да прецакаш момчето така. Да му продадеш строшен мотор , поне да му беше казал какво му за смяна. Като си го отворил за да смениш сегментите си видял че е за ремонт. Трябва да има малко колегиялност в тоя форум!
                          Последно редактирано от asensvoge; 22-05-08, 13:20.

Коментар

Първоначално публикуван от asensvoge Преглед на мнение
                            Абе колега как може да прецакаш момчето така. Да му продадеш строшен мотор , поне да му беше казал какво му за смяна. Като си го отворил за да смениш сегментите си видял че е за ремонт. Трябва да има малко колегиялност в тоя форум!
                            Колега ами незнам трябваше да откарам мотора на гледарица за да види какво муе Защотот като аз правих ремонт на мотора Авгyст месец сичко си беше ОкА така че неме обвиняваи мене защото нали знаеш че гаранция има само новото
                            А аз като го купих петаш ли ме че на първия ден мотора са счупи
                            И аз съжалявам че мотора сее развалил
                            Ама не ме обвиняваи мене
                            Последно редактирано от ivo_KLR; 22-05-08, 21:44.

Коментар

Най-сетне да се похваля Днес ми доидоха частите(глава ,валове,пуловете и клапаните)Другата седмица се надявам да избръмча

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X