Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем - трябват ми пулове за Кавазаки КЛР

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем

След тия перипетии които си преживял друже ти желая от все сърце като го събереш да нямаш повече никакви проблеми.И да си те вози и слушка дълго време.Защото и аз преди време имах такива проблеми и знам какво е.Да седиш да си гледкаш машинката ,а в същото време да не можеш да и се проадваш

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
      Най-сетне да се похваля Днес ми доидоха частите(глава ,валове,пуловете и клапаните)Другата седмица се надявам да избръмча
      Е а честито,дано вече всичко е наред че няма време трябва да се кара
      [CENTER] [IMG]http://www.mgracing.eu/podpisi/racer.jpg[/IMG][/CENTER]

Коментар

А дано Мерси за пожеланията колега

Коментар

А дано Мерси за пожеланията колега
          Ами така е когато ти викахме да си земеш KDX не та не.С тия 4-Stroke виждаш ли къв х....и е.Друго се цвай бутало,сегменти и газ.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
            Ами така е когато ти викахме да си земеш KDX не та не.С тия 4-Stroke виждаш ли къв х....и е.Друго се цвай бутало,сегменти и газ.
            Нищо се незнае колега,знам,че 2-тактовото е по лесно за поддръжка,много ми харесват заради избухливостта ,която имат та нищо се незнае след време може и да си взема ,но и 4-тактовите не са за пренебрегване

Коментар

Хайде да се похваля днес му чухме певеца сега остава да почистя буксите ,че понекога се ебават

Коментар

От проблем та на проблем Значи почистени са всички букси ,но ток на свеща идва ,когато си поиска ту дойде ту недойде.Според вас от какво може да е .Не е комутатора ,мисля ,че не са букси сичко съм изчистил с контактен спрей .Моля помагаите.
                Последно редактирано от ulkataa; 06-06-08, 14:41.

Коментар

Колега това ми намирисва вече на електроника,но се моля да греша.
                  [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
                  ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Jori Преглед на мнение
                    Колега това ми намирисва вече на електроника,но се моля да греша.
                    Какво имаш предвид с това електроника колега?

Коментар

Какво имаш предвид с това електроника колега?
                      Комутатор.А как разбра,че не е от комутатора?

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
                        Комутатор.А как разбра,че не е от комутатора?
                        Мисля ,че не е от там защото всички кабелчета са си ок.А и мисля ,че не е от него защото като го запаля по случайност и го гася от контактния ключ и след това нема палене и токовете ги няма не дава искра на свеща.И идват изведнаж за малко и пак изчезват

Коментар

Дайте некви савети какво да почна да проверявам ,че нз вече какво да правя Май ще трябва да се свали цялата инсталация и да се почне да се проверява всяка жичка

Коментар

До: Проблем - трябват ми пулове за Кавазаки КЛР

Незнам на Кавазакито как но на един приятел на Хонда XL 600R правеше същите проблеми и се оказа намотката която дава ток на бобината се беше прекъснала те е една по различна от другите (това е само предположение)
                            0888 074 049

Коментар

Комутатор е най-вероятната причина. Май аз съм единственият с КЛР, който не е имал ядове с тоци
                              На един приятел КЛР гасне точно на 3000 оборота - изчезва искрата = комутатор.
                              А твоят КЛР за да износи валовете и петите, при положение, че е разглобяван скоро и е бил ОК, изглежда някой е монтирал неправилно мазителната система за главата.
                              Иначе това не става... Не всеки може да ремонтира мотори. Иска се мислене, прецизност и четене. Един лешпер беше навил обикновен болт вместо холендера на маслената магистрала към главата Резултатът - същия...
                              Много внимателно ревизирай мазителната система. (тръбички, помпа, съединения, филтър и муфата към него.)
                              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Олелелелелелелелелелелелел по голямо набутване не сам имал .До сега олетех с незнам си колко пари какво ли несменях ако трябва и комутатор да зимамНаправо ще се грамна Колко ремонти направих Баси златния мотор .Непожелавам на никой такава каращина !!!!
                                Ако го вземете за спам го изтриите !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X