Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Иридиева(IRIDIUM) свещ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Иридиева(IRIDIUM) свещ

Искаш да кажеш , че си направил РЕКЛАМАЦИЯ ! Рекламата , както си написал е точно обратното . Не се заблуждавайте - всички днешни батерии се правят в Китай и тук се внасят естествено най - евтините . Истинският акумулатор е японски и се казва ЮАСА .

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
      2 бр. за мотоциклети Варта фън старт сдадоха багажа на различни машини. Единия ми го смениха защото го рекламирах още на 4-тия месец, а другия беше направил близо 7 месеца и след зимата като запалих мотоциклета и гледам, че стопа мига. А гаранцията е само 6 месеца.
      На вартата(12в. 8ампера) това лято ще и е третия сезон,вчера бях на работа с мотора!Нямам никакви проблеми с този акумулатор,сигурно съм попаднал на истинска вартаЗимата се сваля и се прибира в къщи,като не карам мотора за какво да стои на студено!А то който и аккумолатор да оставиш цяла зима на студено,ще си отиде!
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
        ...А то който и аккумолатор да оставиш цяла зима на студено,ще си отиде!
        Не е на студено, в гаражите ми е относително топло /тази сутрин беше 12С/, изолирани са стени, таван врати прозорци, навън като застудее паля печка. Сега вече 2 г. карам мотоциклета си с акумулатор за аларма, не е стартов и не знам защо държи ток и пали и на стартер безпроблемно.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

И аз карам ДРЗ-та с някаква суха батерия,от аларма ли е,от юпс ли е,не знам,ама струва 30 лева и с нея си паля като пич.
          Yamaha Yz450F
          Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
          Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Дрз-тът си пали и с батерия за 50 кубиков скутер , която е 3 ампречаса , т.е. с половина по-малко от нужното . Но въпросът е колко време ще пали . Не измествайте темата за свещите !

Коментар

В повечето японски мотори електрониката е на Denso,на предния мотор си взех Iridium на Denso и въобще без филмиране и внушения усетих веднага разликата с нея,а те са както всички казват до сега с първоначалното палене,гладкото вървене на мотора в ниски обороти,при удавен двигател и тн. определено е по-добрата свещ,не само като иридиева,но и като марка

Коментар

Напълно съм съгласен с теб и при мен резултата беше същиq.И от тогава на всеки мотор само такива ползвам.
                0878424143
                0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от Shifta Преглед на мнение
                  В повечето японски мотори електрониката е на Denso,на предния мотор си взех Iridium на Denso и въобще без филмиране и внушения усетих веднага разликата с нея,а те са както всички казват до сега с първоначалното палене,гладкото вървене на мотора в ниски обороти,при удавен двигател и тн. определено е по-добрата свещ,не само като иридиева,но и като марка
                  Може би и по моя мотор,само за отбелязване да доложа,поне лулата ми също е DENSO-установих го при смяна на свещта.

Коментар

Denso просто е добра марка, не че от иридия има някакво подобрение Единственото на иридиевите свещи е че изкарват няколко години повече.

Коментар

Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнение
                      Denso просто е добра марка, не че от иридия има някакво подобрение
                      При мен има. С пъти намаляват пропуснатите тактове.

Коментар

Бях попитал, ама да се повторя:
                        Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                        На мазда 6 с 2.3 двг. 2007 г. оригиналните свещи иридиеви ли са?
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                          Що?!Аз съм много доволен!Да не са те "лъзнали" от магазина който си го взел!

За мен вартата са една от най-добрите марки!
                          Също, като повечето колеги си взех акумулатор Варта, защото си мислех че са най-добите. Е още на първата зима акумулатора ми падна и останах разочарован. Дори човека, който ми го продаде идва специално в гаража за да премери акумулатора и токовете на мотора. Е за моя радост, проблеми с мотора нямам и остана единствено, че Вартата не е това, което очаквах. Сега вече е втората зима и нещата отново се повтарят Уточнявам, че мотора зимува в гараж на 10-15 градуса и се припалва поне веднъж на две-три седмици. Категоричен съм, че студ изобщо не е виждал Защо съм разочарован от Вартата, защото един приятел си взе нова батерия на Унибат и две година не се сеща за нея. А мотора е захвърлен в гаража му и може да се каже, че не го кара. Обаче батерията си държи ток и няма никакви ядове
                          SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Не карам мотор но личният ми опит със свещите е следният:
                            На алфата/с 8 свещи ts мотор/ след като оригиналните за вграждане дадоха фира реших да си спестя пари и купих заместител от магазин киров,първите изкараха заветните 8 к км, вторите се потрошиха/малките/ и докато се усетя се позапали колата на магистралата, пазя си като талисман 3 счупени свещи.След това купих уж добри , но заместител на оригиналните за вграждане, карах доста време -около 40 000к км., сега е с оригинални за вграждане.Според мен има смисъл в скъпите свещи.
                            Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
                            GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

Иначе по темата, сега се сетих че с обикновената свещ да Дензо съм изкарал четири сезона и се чудя, кога да я сменя с нова Когато си търсех свещ за мотора си спомням, че в магазина нямаше възможност да ми докарат иридиева свещ на Дензо и затова съм си купил няколко обикновени. Както казах, доволен съм от тях и от марката, като цяло. От скоро съм и със свещи Дензо на едната кола, като и там нещата са ОК. Ако мога да си намеря Дензо иридиева за мотора, задължително ще карам с нея
                              SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
                                Също, като повечето колеги си взех акумулатор Варта, защото си мислех че са най-добите. Е още на първата зима акумулатора ми падна и останах разочарован. Дори човека, който ми го продаде идва специално в гаража за да премери акумулатора и токовете на мотора. Е за моя радост, проблеми с мотора нямам и остана единствено, че Вартата не е това, което очаквах. Сега вече е втората зима и нещата отново се повтарят Уточнявам, че мотора зимува в гараж на 10-15 градуса и се припалва поне веднъж на две-три седмици. Категоричен съм, че студ изобщо не е виждал Защо съм разочарован от Вартата, защото един приятел си взе нова батерия на Унибат и две година не се сеща за нея. А мотора е захвърлен в гаража му и може да се каже, че не го кара. Обаче батерията си държи ток и няма никакви ядове
                                Не знам,всеки знае него си!Но като се видяхме в Царево(не знам кога беше)си бях с вартата и сега продължавам да съм със същия акумулатор.Пали си като нов!
                                HONDA DOMINATOR 650
                                ОРЕЛ ASTRA
                                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X