Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокирал двигател на Honda xl600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Блокирал двигател на Honda xl600

Вероятно е повлякла, ама може и да не е. Коляновия вал е последното място където остава без масло (след маслената помпа де).
    Три дена глупави експерименти икономисват половин час четене!

Коментар

Първоначално публикуван от Veselin Kirov Преглед на мнение
      Значи искам не искам , трябва тотално да разцепя двигателя и да сваля биелата? Тя от страната на коляновия вал има малко страничен луфт, но нагоре-надолу няма,и си мислих че може да се размине ,но явно не.
      По книга аксиалния допуск е 0,8мм.,а радиалния 0,05мм-ако е под тях има още живот.Не е задължително да го разглобяваш,но е препоръчително за да почистиш перфектно всички детайли от стружките.
      XR600R-96

Коментар

Ще ги измеря , дано да са в граници.Сега като се замисля обаче, наистина ще го разглобя, че нещо чукаше в двигателя но не знам какво.А буталото със сигурност ли е за кофата?

Коментар

Е това бутало ако го сложиш пак направо ще ме застреляш.Поне за тези хонди има евтини бутала.
          Polaris Magnum 500
          Mercedes ml320

Коментар

А къде ги има? Аз днес търсих по някакви сайтове, но само за XR намерих, не знам дали са същите.

Коментар

А къде ги има? Аз днес търсих по някакви сайтове, но само за XR намерих, не знам дали са същите.
              Едно към едно са- около 190лв.комплек със сигменти и бутален болт на TKRJ.Ама трябва да го замерите на кой размер ще иде.
              XR600R-96

Коментар

Някой ще ми обясни ли какво правят частите на скицата с номера 9,10,11 ? http://www.cmsnl.com/honda-xl600r-19...4.html#results

Коментар

При ХР-а такъв детайл няма.Аз разчитам само на автоматичния декомпресиор-дори на главата нямам отвор за ръчен такъв(щото е от Доминатор).При ХЛ-а жилото на декомпресиора е закачено някаде на манивелата-може да е за задействане на декомпресйора тоз детайл,но несъм хич сигурен
                  XR600R-96

Коментар

Защото и аз го нямам,и се чудих за какво е. Иначе декомпресора ми не е закачен никаде ,ползвам го само преди да паля - отварям го и ритам 2-3 пъти ,заедно с масура навит до края, да му се продуха системата.

Коментар

Някой ще ми обясни ли какво правят частите на скицата с номера 9,10,11 ? http://www.cmsnl.com/honda-xl600r-19...4.html#results
                      Под скицата е написано кой детайл - какво е .

Коментар

Ако пишеше и каква работа вършат щеше да е прекрасно.

Коментар

Как става ваденето на маховика?Намерих си болт за външната резба със същата стъпка, като го завия трябва да стягам докато изскочи или бях чел някъде че се бие с чука? Също , как се блокира вътрешната част на съединителя,само от венеца ли става?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X