Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хонда Хл гори масло...Да или Не? :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хонда Хл гори масло...Да или Не?

Колеги , хайде и ХОНДАТА в действие...Това са още първите опити за 10 мин се научих да ги редя до 3та ;д . Ако може коментари.

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Богданов Преглед на мнение
      ..... Ако може коментари.
      Е миии, слагай си каска поне, по е ефикасна от шапката!!!!
      Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Колеги , хайде и ХОНДАТА в действие...Това са още първите опити за 10 мин се научих да ги редя до 3та ;д . Ако може коментари.
        Мотор се кара с предпазна екипировка и клипове без такава не се толерират.
        П.П. Не мисля, че това е най-правилния начин за разработка, но ти си знаеш.
        Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
          Мотор се кара с предпазна екипировка и клипове без такава не се толерират.
          П.П. Не мисля, че това е най-правилния начин за разработка, но ти си знаеш.
          Колега от местото където го шлайфаха ми казаха,че не трябва голяма разработка,а и това е само за проба ,че ми беше мерак иначе го карам бавно за сега. И за това не съм слагал и екипировка трябваше каската поне,но набързо набързо..Другия път ще съм по-подготвен.

Коментар

Колега от местото където го шлайфаха ми казаха,че не трябва голяма разработка,а и това е само за проба ,че ми беше мерак иначе го карам бавно за сега. И за това не съм слагал и екипировка трябваше каската поне,но набързо набързо..Другия път ще съм по-подготвен.
            ААА...това е разработка вече,поне го подгрявай повече за да не ти излезне крив после майстора!Не ми се мисли ,като се разработи какво ще става!!! Петьо, процеса на разработка е важен! Сегменти се напасват,бутала,цилиндри...от хора запознати съм чувал ,че разработката е пътя към дълголетието на мотора ,не си прави шега с тая работа.Разбирам ,че майстора ти е оставил някакви допуски ,но ти каза ли му как ще излезнеш от гаража(на две или на едно колело на кантар или не)???
            KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Първоначално публикуван от влади кх Преглед на мнение
              ААА...това е разработка вече,поне го подгрявай повече за да не ти излезне крив после майстора!Не ми се мисли ,като се разработи какво ще става!!! Петьо, процеса на разработка е важен! Сегменти се напасват,бутала,цилиндри...от хора запознати съм чувал ,че разработката е пътя към дълголетието на мотора ,не си прави шега с тая работа.Разбирам ,че майстора ти е оставил някакви допуски ,но ти каза ли му как ще излезнеш от гаража(на две или на едно колело на кантар или не)???
              На 2 тактовия разработката ми беше около 300/500км,а на този колко трябва да е бат Владо ? Майстора каза,че е оставил хлабина за да няма разработка или ако има да е малка.Как да го разработя добре>? И преди да го подкарам го оставям да поработи малко докато постопли. Има време до кантара още не мога да го нацеля както трябва...
              "!Не ми се мисли ,като се разработи какво ще става!!!" .Какво имаш предвид.?

Коментар

"!Не ми се мисли ,като се разработи какво ще става!!!" .Какво имаш предвид.?[/QUOTE] ....Имам в предвид ,че ще е само на едно колело!!! И въпреки ,че ти е казъл така майстора все пак карай извесно време по кротко!Поне 20л бензин изгори и тогаво учи кантара! ... и задължително с екипа

Коментар

"!Не ми се мисли ,като се разработи какво ще става!!!" .Какво имаш предвид.?
                  ....Имам в предвид ,че ще е само на едно колело!!! И въпреки ,че ти е казъл така майстора все пак карай извесно време по кротко!Поне 20л бензин изгори и тогаво учи кантара! ... и задължително с екипа[/QUOTE]
                  Ясно,мерси.А дали след разработката мотора ще върви повече или да не очаквам повече ;д.

Коментар

Да,със сигурност! Триенето намалява, загряването също .....а това е присъщо на разработващия се двигател ,но не се чувства кой знае колко! Просто от там печелиш малко мощност ,но е незначителна и за това ти казах "със сигурност"

Коментар

Да,със сигурност! Триенето намалява, загряването също .....а това е присъщо на разработващия се двигател ,но не се чувства кой знае колко! Просто от там печелиш малко мощност ,но е незначителна и за това ти казах "със сигурност"
                      Колкото толкова! Мерси за отговора . Сега имам една цел да го направя по-лекичко и по-хард ендуро,че мисля да се пусна на ендурото в Добринище догодина.Значи кое мога да премахна от мотора за да е по-лекичък и най-вече за стартера мога ли да го махна ,че и без това не го ползвам? ако го махна ще се отвори ли дупка навътре и ако да как да я закрия или не може да се махне.Как мога да го направя по-висок и ще сменя резервоара с пластмасов и седалката ще се намали,че тази е доста широка. Ако имате други идеи споделяйте всичко ще ми е от полза.

Коментар

....Значи кое мога да премахна от мотора за да е по-лекичък и най-вече за стартера мога ли да го махна...
                        Това пък защо,хората пари дават за тази екстра ти ще го сваляш, не се излагай не знаеш от какво удобство искаш да се лишиш!
                        Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнение
                          Това пък защо,хората пари дават за тази екстра ти ще го сваляш, не се излагай не знаеш от какво удобство искаш да се лишиш!
                          Удобно е да,но на мене не ми трябва мотора пали лесно на манивела ,а искам да е по-лек и без това не го ползвам този стартер,пробвах го работи си добре ,но...Имаш ли идея дали може и без него...И най-вече да го повдигна другото е що годе лесно.

Коментар

Може бе момче и без стартер може и без този може и без онзи може и без мене може ама.....Не си по-умен от конструкторите на Хонда.Като те гледам колко тежиш Хондата върви празна.Слушай тези батковци-Карловци за екипа и каската и няма да збъркаш.Успех!!!
                            Если запрещено, а тебе очен хочется - тагда можно!

Коментар

Първоначално публикуван от ИЖ120 Преглед на мнение
                              Може бе момче и без стартер може и без този може и без онзи може и без мене може ама.....Не си по-умен от конструкторите на Хонда.Като те гледам колко тежиш Хондата върви празна.Слушай тези батковци-Карловци за екипа и каската и няма да збъркаш.Успех!!!
                              Не сериозно става ли? .Мотора не ми усеща килограмите,но искам да стане колко може по-лек..не,че сега ми е много тежък или нещо такова,но като ще се кара повече по гората да не го усещам толкова.И въздушния филтър е доста широк заради двата карбуратора и него искам да го направя по-тесен,но има време и за него.Общо взето искам да заприлича като Хр-ите,но май няма да се случи. Другия път с екипировката!

Коментар

Аз също не знам до колко е удачно да махаш вълшебното копче. Като се набиеше в някоя кофти пътека и няма как да ритнеш манивелата, ще се проклинаш ,че си го махнал !!

На тея мотори , колко да им свалиш като тежест .. ?!? То и 5 и 10кг да свалиш , пак ще ти се струва същия , вярвай ми !! Но ще се лишиш от благинките !

Аз също подложих моя мотор на ''диета'' свалил съм му 10 тина кг, но да ти кажа честно не ги усещам много !

На твоя мотор просто двигателя си му тежи и това е !

П.п Това ,че сега пали лесно, не означава , че ако полегнеш на някоя пътека и мотора се позадави , ще ти е лесно да го риташ , вместо да натиснеш ''врътката'' и да запалиш !

Не случайно колегата горе ти каза ,че хората масово дават по маса пари за стартер !!!
                                Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X